Martoszka 0 Napisano Styczeń 31, 2010 osz pudelko niezle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2010 standardowo pol nocy nie przespalam hehehe .... i dzis wymarsz a sniegu ze hohooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2010 Dawid plecak w dlon i lecim hihihi trzymac kciuki , zebym sie nie rozkleila :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2010 trzymam kciuki , trzymam ! będzie dobrze :) Pudełko no to rzeczywiście niezłe zakończenie wakacji :( niech koleżanka szybko wraca do zdrowia! idem znów cholera jeszcze dwa tygodnie do urlopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2010 nooo czymam ciuki za cioebie i Dawidka bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2010 tak w skrocie to dal buziaka i poszedl hihihi :D nie chcialam za dlugo stac zeby sie nie rozmyslil .............. buuuuuuuuuuuuuuuu jak mi zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zostalam sama buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :O :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 1, 2010 :) Pudelko:( wspolczuje kolezance brr Pestka masz jeszcze nas ! zobaczysz jak go na obiad zabierzesz bedzie zadowolony hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 1, 2010 hejka pestka a wolalabys zeby sie bronil zebami i nogami;) dzielny chlopak da rade a mama tez da rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 1, 2010 wszystkim :) dziękuję wam kochane za wszystkie zyczenia!!! byłam na tej osiemnastce chrześnicy mojego pudło z rowerem zapakowali my w taki oczojebny różowy papier (wszak dla dziewczynki różowe ;) ) kupiłam taka wielgachną kartkę w Qkardce i.......okazało się,że się spodobało!!!! kartkę taką wielką dostała tylko od nas i się pośmiała z tekstu ps. ci,którzy twierdzą,że pieniądze szczęścia nie dają nigdy nie byli na udanych zakupach :D rowerek miał być na następny dzień składany i nawet matka solenizantki przyszła nam powiedzieć,że to super pomysł ja na swoje urodziny dostałam Wii Fitness i już mam zakwasy,boli mnie talia dookoła :P Izzy postanowiła mi "pokazać" i na drugi dzień jak ją na wystawę zgłosiłam dostała cieczki.......tylko biedna nie wie,ze przepisy się zmieniły i teraz na wystwę może z cieczką jechać :P Martoszka gratuluję zdania ekzaminu!!!! Eternity byle do urlopu!!!! Pestka popatrz jakiego dzielnego masz synka!!zobaczysz,że wróci z uśmiechem na buzi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 1, 2010 Izunia to super ze sie prezent podobal ! Ja tez mam wii fitness ale jakos mi natchnienia brak:Pby na nim cwiczyc hihi Ale u mnie snieg sypie:O i jakos szaro i buro brrr Nagotowalam dzis kapusniaku hihi z pl kapusty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rekodzielo marokanskie Napisano Luty 1, 2010 zapraszamy do zapoznania sie z oferta naturalnych kosmetykow arabskich, czarne mydlo, glinka ghassoul, olejek arganowy ... sekret gladkiej skory i lsniacych wlosow marokanskich kobiet ... marokostyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2010 ooo fajnie ze prezent sie spodobal pestka...wiedzialam ze dacie rade a egzamin niestety nie koncowy ale semestralny...polroczny :) jeszzce kilka tych semestrow przed emna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2010 no i peklam ... hahhaaa jak poszlam po niego to mial taka mine jakby mnie rok nie widzial .. sie rozwylam jak stara :P dobrze ze pierwsze dni tylko do poludnia bedzie :) sie przyzwyczai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2010 uuuuj pestka ale przynajmniej nie plakal i to jest plus pewnie za zabawa szybko mu czas minal i pomyslam co ta mama tak szybko po mnie przyszla...temu taka minka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 1, 2010 jestem takiego samego zdania jak Martoszka! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2010 pani mowila ze bawil sie sam jak mieli czas na zabawe i ze byl smutny .. nie niestety byl steskniony .. okropna mial mine.. az mnie scisnelo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 1, 2010 Pestka - bedzie dobrze! zawsze byl tylko z mama to sie trudno tak od razu przestawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2010 moze bawil sie sam bo nie zna jeszzcze dzieci,jak zapozna to bedzie sie z nimi bawil ale i tak dobrze ze nie plakal bo niektore mamy na sile zostawiaja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 1, 2010 wlasnie Martoszka ma racje,nie zna dzieci,musi z jezykiem sobie poradzic,co chcesz,dla niego stres tez,bedzie dobrze,zawsze na poczatku jest niewesolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 1, 2010 wiecie co, chyba meble do salonu kupilismy, ale bede miala pewnosc jak bede w rece miala je,nibu juz zaklepane i facet ma anulowac licytacje,mamy zadzwonic w poniedzialek i ustalic kiedy odbior,mam nadzieje ze to nie sciema :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 1, 2010 a wogole to parapetowa sie odwlecze ech,niby byc moze :p wprowadzimy sie od 1 marca,bedzie zrobiona lazienka,kibel i kuchnia, z tym ze taras bedzie robiony za kilka m-cy, a reszta nalezy do nas, tzn, zerwanie tej smierdzacej tapety pomalowanie scian, cyklinowanie parkietu,malowanie drzwi i kaloryferow,wlasciciel nie chce od nas gwarancji 2-m-cznej,wiec musimy to zrobic sami,wiec na razie rozwalanie sciany miedzy salonem a kuchnia zostawiamy na potem,bo przyjdzie sie zaj.....bac,no ale cos za cos nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2010 eee ciastek parapetowa to wiesz nie wtedy jak gotowe mieszkanie tylko wtedy jak sie wprowadzisz...nawet bez mebli...na parapecie nie?hihi ;) ja zebym czekala az bedzie u mnie gotowe to chyba do dzis czyli dobrych kilka lat bo jeszcze nie mam wszystkiego zrobionego tak...jak bym chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2010 nie no a tak na serio to oczywiscie parapetowe zrobiszkiedy zechcesz nie :) i zycze zebyscie dostali te meble moze pech po tym telewizorze odszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 1, 2010 witajcie i dobranoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2010 Pestka najważniejsze że nie płakał że nie chce zostać - zobaczysz że z każdym dniem będzie coraz lepiej pozna lepiej dzieci , pozna lepiej wszystkie kąty to się ośmieli i przyzwyczai :) poza tym na początek jest krócej , widział że mama po niego wróciła - poradzi sobie zuch ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2010 a że zostałaś "sama" to też się przyzwyczajaj ;) kiedyś nam dzieci wyfruną z domów Izunia super że się prezent podobał :) hasło pod p.s. dobre hehe a moje "wii fitness" stoi w garażu :P tylko za zimno żeby naginać - się zrobi cieplej to bedem ćwiczyć ;) Ciastek trzymam kciuki za meble a z remontem polecicie jak burza - jak zrobią łazienkę i kuchnię to reszta to już pikuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2010 a teraz ja powiem dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2010 normalnie boje sie dzisiejszego dnia , pytalam go wczoraj to powiedzial ze nie pojdzie , ... przez sen gadal IK SKOLY NIE.. co znaczy ja do szkoly nie hahhaa... hehh dzizyssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2010 nie pokazuj mu że się martwisz bo jak zobaczy że mama ma nietęgą minę to znaczy że szkoła jest be wiadomo , nic na siłę - jak nie będzie chciał to go nie zmusisz ale można próbować zachęcać a najpierw mama musi się przełamać pierwsza ;) miłego dzionka lasencje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2010 no wez pestka piszesz jakby to byl horror mam nadzieje ze nie bedzie tak zle kolezanki synka z rak wyrywali jej przez pol roku....w zlobku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach