Izunia 30 0 Napisano Lipiec 3, 2010 upał,upał i jeszcze raz upał!!! więc ja dziś po centrach handlowych pochodzilam,bo tam klimatyzacja,no i ciekawostka - wszystko w jednym sklepie jednej marki mierzone ale! bluzka koszulowa rozmiar 38 tunika bawełniana do leginsów rozmiar 36 za to letnia sukienka to już rozmiar 40 to jaki ja rozmiar niby noszę? ;) ja tez mam dietę,piwną ;) w "oszołomie" jest akcja piwo z róznych stron świata,to zakupili my do spróbowania jakieś robione na konopiach ( nie ukrywam,ze znaczek roślinki mnie skusił) - takie sobie,dosyć słabe piffko jakieś z tequila....troszkę mocniejsza odmiana Desperados corona extra - to juz za przeproszeniem tzw "siki Weroniki" chyba pozostanę przy zielonym redsie i okocimiu Pestka specjalnie dla ciebie sfocę sekretarzyk i biblioteczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 4, 2010 ja wlasnie to jem,czasem tunczyk w puszce -ale juz mi sie przejadl bleeeeee, owoce morza uwielbiam ,jeszcze 5 dni mi zostalo a potem bede mieszac z warzywami bylismy oddac dzis obywatelski obowiazek i zaglosowalismy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ciastek dzieki za zaproszenie :D jak bedziesz w PL to wiesz o kogo masz zahaczyc :D tylko blagam sprawdz nr telefonu :D no i tak zazdroszczac Ibizy dostalam od kolezanki zaproszenie do Chorwacji... kusi... kusi... tylko w tym czasie malolaty na wyjazdach i nie wiem czy wypada starym sie tak zmyc bez slowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 5, 2010 a ja mialam szalony weekend .. zaliczylam disco , jezioro , spalilam sobie cycki , festyn i spalam tylko 3 godz ....... jestem wykonczonaaaaaaaaaa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 5, 2010 pestka festyn spalilas?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 5, 2010 hyhyhy nie Pudelko zaliczylam :D :D :D Izunia czekam czekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Dea .. gdzies w wiekszych miastach pewnie tak , ale tu u mnie to nie wiem , moze gdzie to robia :D ja nie widzialam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 6, 2010 zaczyna dopadac mnie alergia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 6, 2010 my po okuliscie i dalej nic nie wiadomo,dzis po zdjeciach sama widzialam ma plamke na siatkowce,okulistka ma konsultowac to z profesorem bo sama widzi to pierwszy raz,umowi mnie na wizyte w innym szpitalu gdzie tez przyjmuje i ma inny aparat-szpital dzieciecy, gdzies wrzesien-pazdziernik, wiec pakuje teraz mala i w nocy bedziemy ruszac zeby ja zawiezc na wakacje a sami wracamy za pare dni,jakos nie chcee mi sie jechac wybitnie no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....normalnie chudnie mi sie,dzis 7 dzien i widac efekty mam nadzieje ze dalej wytrzymam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 8, 2010 ja rozumiem upały :D ale czy Wam przewody potopilo? ja chyba sobie gdzies pojade, bo sie dzieci wyzbywam na obozy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 8, 2010 w sumie to potopiło - mi te mózgowe za dużo myślunku miałam ostatnio łeb mnie napitala dziś okrutnie - jak dam radę to nadrobię później czytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 10, 2010 :) Ciastek brawo!!! ile schudlas? ja waze 56 a wazylam 62 w porywach nawet waga dochodzila do 64 :) ale jak zaczynalam to 62 cel 55 wiec moze juz niedlugo :D w ogole to 56 wazylam ostatni raz chyba z 8 lat temu ;) Eternity na glowe zeby bolec przestala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 12, 2010 mnie nic nie potopilo ale paly sa i mma ich dosc ..... i jakos gosci coraz wiecej sie zlazi??? ja zas 2 kilo w dol :D a moj M juz 6 kilo przytyl hahahhhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Pozdrowka z Chorwacji Chyba tu chlodniejniz w PL dei sie urlop uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2010 w całej Europie upłay a u nas chłodno i mokro goowniana pogoda :o dobrze że weekend był piękny :) gratulacje utraconych kilogramów ! ja stoję w miejscu - ale to i dobrze bo i nie przybywa ;) jeszcze ten tydzień i następny do końca i znów urlop :P ino plany się pozmieniały - moje laski jednak nie jadą do PL ale będziem mieć gości na cały miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 15, 2010 przez te moje spadanie kg cos mi sie pokickalo i mam co 2 tyg okres ... paranoja normalna :O :O w sumie to sie wcale nie odchudzam ino przyspieszony mam rytm i w ogole :P zaczynam sie pakowac .. czas na wakacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Pestka a gdzie wybywacie? :) u nas ladnie w sobote jade nad morze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Pestka no to niezbyt ciekawie ale może tak Ci organizm reaguje na zmiany miej oko na to eeeeeeeej ale Wam dobrze :p się wakacjujecie a u mnie brzydka pogoda mam nadzieję że po 23cim się poprawi bo mam wolne i stary też to może gdzie skoczymy na 2-3 dni 28go odbieram gości to do tego czasu można by poleniuchować wykończą mnie w tej robocie :o laska na której miejsce miałam wejść przedłużyła o pół roku ale już mają plany wobec mnie więc nie jest tak źle - przez te pół roku będę miała co robić bo będę się szkolić na jeszcze trzy stanowiska idę sobie zaaplikować małą lampeczkę winka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 16, 2010 a gdzie ja moge wybywac aaa?? do polszy :P ostatnio mnie nawiedza ex przyjaciolka , wpada sobie o 11 w nocy i sobie pogaduje do 4 .... tylko nei wiem po co ... powiedzenie , ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie jest u mnie na pierwszym miejscu , wiec niech sobie nie wyobraza hyhyhyhyhy eternity no mam na to uwage no .. bylam u "hydraulika" to powiedziala , ze to stres , schudniecie i zle odzywianie nic wiecej tam nie widzi .. ale ja se pojde pozniej do innego gina zobaczymy co mi powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 16, 2010 ...do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 17, 2010 melduje ze wrocilam ;-),lece rozpakowac walizke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2010 welcome back Ciastek :) Pestka niezłe godziny odwiedzin ma ta psióła jessssuuuuu samochód nam się zepsuł :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 19, 2010 kurde chyba wszystkie wywialo na wakacje bo nikt nie pisze ;-) kupilismy wczoraj zaslony podwojne, jakby firanka a pod spodem moze byc zaslonka a dzis do pracy a jak sie nie chce,jeszcze ma byc 25st Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 19, 2010 wróciłam z wakacji fotki na fb kto chce moge mailem :P jestem chora :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 19, 2010 ja chce fotki bo nie ma mnie na fb ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Eternity a co sie stalo? Ciastek gdzie bylas jak Cie nie bylo? cos mi umklo Pestka a Wy kiedy wyjezdzacie? my bylismy w sobote nad morzem, fajnie bylo plaza tylko dla nas hehe troszke sie pogoda zalamala i popadalo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 20, 2010 pestka dotarla do nas w niedziele....jeju jak sie ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 21, 2010 to i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 21, 2010 ale dzis dupny dzien, wolne mamy, ja w sumie do poniedzialku az bo klienci na wakacjach,pogoda do bani...... o Jolka sie pojawila :p euforka my bylismy w Polsce, aaaaaaaaaa scielam wlosy na krotko hehehehe,foty tez mam na Facebooku stary dostal ecoczeki to go zmolestowalam i zakupilismy frytkownice i express do kawy oooooooo taki http://www.amazon.co.uk/Krups-Nespresso-XN-7106-Citiz/dp/B001R5X6HG jeszcze go nie mam bo w Kreflu mieli jeden na stanie i musze poczekac ,a nie chcialo nam sie jezdzic i szukac gdzie indziej,to na kapsulki,jak ktora ma niech sie chwali czy dobra kawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach