Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

upał,upał i jeszcze raz upał!!! więc ja dziś po centrach handlowych pochodzilam,bo tam klimatyzacja,no i ciekawostka - wszystko w jednym sklepie jednej marki mierzone ale! bluzka koszulowa rozmiar 38 tunika bawełniana do leginsów rozmiar 36 za to letnia sukienka to już rozmiar 40 to jaki ja rozmiar niby noszę? ;) ja tez mam dietę,piwną ;) w "oszołomie" jest akcja piwo z róznych stron świata,to zakupili my do spróbowania jakieś robione na konopiach ( nie ukrywam,ze znaczek roślinki mnie skusił) - takie sobie,dosyć słabe piffko jakieś z tequila....troszkę mocniejsza odmiana Desperados corona extra - to juz za przeproszeniem tzw "siki Weroniki" chyba pozostanę przy zielonym redsie i okocimiu Pestka specjalnie dla ciebie sfocę sekretarzyk i biblioteczkę

🖐️ ja wlasnie to jem,czasem tunczyk w puszce -ale juz mi sie przejadl bleeeeee, owoce morza uwielbiam ,jeszcze 5 dni mi zostalo a potem bede mieszac z warzywami bylismy oddac dzis obywatelski obowiazek i zaglosowalismy ;-)

🖐️ Ciastek dzieki za zaproszenie :D jak bedziesz w PL to wiesz o kogo masz zahaczyc :D tylko blagam sprawdz nr telefonu :D no i tak zazdroszczac Ibizy dostalam od kolezanki zaproszenie do Chorwacji... kusi... kusi... tylko w tym czasie malolaty na wyjazdach i nie wiem czy wypada starym sie tak zmyc bez slowa?

a ja mialam szalony weekend .. zaliczylam disco , jezioro , spalilam sobie cycki , festyn i spalam tylko 3 godz ....... jestem wykonczonaaaaaaaaaa :P

Dea .. gdzies w wiekszych miastach pewnie tak , ale tu u mnie to nie wiem , moze gdzie to robia :D ja nie widzialam jeszcze

🖐️ my po okuliscie i dalej nic nie wiadomo,dzis po zdjeciach sama widzialam ma plamke na siatkowce,okulistka ma konsultowac to z profesorem bo sama widzi to pierwszy raz,umowi mnie na wizyte w innym szpitalu gdzie tez przyjmuje i ma inny aparat-szpital dzieciecy, gdzies wrzesien-pazdziernik, wiec pakuje teraz mala i w nocy bedziemy ruszac zeby ja zawiezc na wakacje a sami wracamy za pare dni,jakos nie chcee mi sie jechac wybitnie no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....normalnie chudnie mi sie,dzis 7 dzien i widac efekty mam nadzieje ze dalej wytrzymam ;-)

🖐️ w sumie to potopiło - mi te mózgowe za dużo myślunku miałam ostatnio łeb mnie napitala dziś okrutnie - jak dam radę to nadrobię później czytanie

🖐️ :) Ciastek brawo!!! ile schudlas? ja waze 56 a wazylam 62 w porywach nawet waga dochodzila do 64 :) ale jak zaczynalam to 62 cel 55 wiec moze juz niedlugo :D w ogole to 56 wazylam ostatni raz chyba z 8 lat temu ;) Eternity na glowe 🌻 zeby bolec przestala :)

mnie nic nie potopilo ale paly sa i mma ich dosc ..... i jakos gosci coraz wiecej sie zlazi??? ja zas 2 kilo w dol :D a moj M juz 6 kilo przytyl hahahhhaha

🖐️ w całej Europie upłay a u nas chłodno i mokro goowniana pogoda :o dobrze że weekend był piękny :) gratulacje utraconych kilogramów ! ja stoję w miejscu - ale to i dobrze bo i nie przybywa ;) jeszcze ten tydzień i następny do końca i znów urlop :P ino plany się pozmieniały - moje laski jednak nie jadą do PL ale będziem mieć gości na cały miesiąc :)

przez te moje spadanie kg cos mi sie pokickalo i mam co 2 tyg okres ... paranoja normalna :O :O w sumie to sie wcale nie odchudzam ino przyspieszony mam rytm i w ogole :P zaczynam sie pakowac .. czas na wakacje :)

🖐️ Pestka a gdzie wybywacie? :) u nas ladnie w sobote jade nad morze :D

🖐️ Pestka no to niezbyt ciekawie ale może tak Ci organizm reaguje na zmiany miej oko na to 😘 eeeeeeeej ale Wam dobrze :p się wakacjujecie a u mnie brzydka pogoda mam nadzieję że po 23cim się poprawi bo mam wolne i stary też to może gdzie skoczymy na 2-3 dni 28go odbieram gości to do tego czasu można by poleniuchować wykończą mnie w tej robocie :o laska na której miejsce miałam wejść przedłużyła o pół roku 😠 ale już mają plany wobec mnie więc nie jest tak źle - przez te pół roku będę miała co robić bo będę się szkolić na jeszcze trzy stanowiska idę sobie zaaplikować małą lampeczkę winka ;)

a gdzie ja moge wybywac aaa?? do polszy :P ostatnio mnie nawiedza ex przyjaciolka , wpada sobie o 11 w nocy i sobie pogaduje do 4 .... tylko nei wiem po co ... powiedzenie , ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie jest u mnie na pierwszym miejscu , wiec niech sobie nie wyobraza hyhyhyhyhy eternity no mam na to uwage no .. bylam u "hydraulika" to powiedziala , ze to stres , schudniecie i zle odzywianie nic wiecej tam nie widzi .. ale ja se pojde pozniej do innego gina zobaczymy co mi powie

🖐️ welcome back Ciastek :) Pestka niezłe godziny odwiedzin ma ta psióła jessssuuuuu samochód nam się zepsuł :o 😡

🖐️ kurde chyba wszystkie wywialo na wakacje bo nikt nie pisze ;-) kupilismy wczoraj zaslony podwojne, jakby firanka a pod spodem moze byc zaslonka a dzis do pracy a jak sie nie chce,jeszcze ma byc 25st

Eternity a co sie stalo? Ciastek gdzie bylas jak Cie nie bylo? cos mi umklo Pestka a Wy kiedy wyjezdzacie? my bylismy w sobote nad morzem, fajnie bylo :classic_cool: plaza tylko dla nas hehe troszke sie pogoda zalamala i popadalo ;)

🖐️ ale dzis dupny dzien, wolne mamy, ja w sumie do poniedzialku az bo klienci na wakacjach,pogoda do bani...... o Jolka sie pojawila :p euforka my bylismy w Polsce, aaaaaaaaaa scielam wlosy na krotko hehehehe,foty tez mam na Facebooku stary dostal ecoczeki to go zmolestowalam i zakupilismy frytkownice i express do kawy oooooooo taki http://www.amazon.co.uk/Krups-Nespresso-XN-7106-Citiz/dp/B001R5X6HG jeszcze go nie mam bo w Kreflu mieli jeden na stanie i musze poczekac ,a nie chcialo nam sie jezdzic i szukac gdzie indziej,to na kapsulki,jak ktora ma niech sie chwali czy dobra kawa ;)