euforka 0 Napisano Sierpień 5, 2010 no telefon calkiem ok, bateria nawet niezle trzyma, wifi ma aaa i moge muze nagrywac z radia wiec jest cool :) ja nie wiem czy po zdjeciach bedzie widac czy ja schudlam hehe no ale poszukam moze sobie zrobie jakies nowe to Wam posle ;) jeszcze tylko troszke i tez przestaje bo cycki znikna :D Izunia szalancze :) jeszcze jeden zwirz bedzie w domu :D na fb mnie nie ma wiec sobie nie poogladam, moze tak na maila pare? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 5, 2010 loooo lato w pelni,laski pochudly i jest git a kosci to faktycznie [poczulam pestki jak iusiadla mi na kolana....myslalam ze udo mi nimi przebije :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 6, 2010 heja! dopadla mnie alergia, zaczynam jak astmatyk kaszlec :( no nic, trzeba bedzie sie z lekami i pania doktor przeprosic (tak niesympatyczna odkad chodze do niej do przychodni ze mam ochote szukac innego lekarza - sama zrezygnowala z prywatnej praktyki :( ) a z ajfonow korzystam od dwoch lat albo i dluzej, chyba juz sie tak przyzwyczailam ze do starej dobrej nokii juz bym nie wrocila i ta gra moja ulubiona jest na iphone wlasnie napisana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 7, 2010 jak dobrze ze dzis sobota :p mielismy w planach zaczac sypialnie robic ale oczywisie z planow chooj,bo stary musila jechac cos innego robic u naszego proprietera,zawsze tak bladz, moze w niedziele ruszymy,chcemy juz cos robic jak mala przyjedzie 28/08 z moja siostra a i dzis jedziemy oglada kanape-lozko (taka rogowa) do sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 9, 2010 a Wam co,strajk??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 9, 2010 z mojej strony zaden strajk,byłam "wyjechana" na wystawy do Legnicy Izzy na dwóch wystawach tzn psów myśliwskich,a potem krajowej wziela rasę,do tego na grupie zajęła drugie miejsce,wróciliśmy z 3 pucharami Almę wystawiałam tylko w sobotę,ma złoto i kolejny wniosek CWC Dea ja już miałam fretkę :) po Spiku została mi masa rzeczy,nie wyrzucałam bo być może kiedyś jakiś freciszon się pojawi...... i teraz adoptujemy frecią dziewczynkę,nowa wielka klatka już złożona i czeka,z hamaczkiem rzecz jasna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 10, 2010 :) zaden strajk zarobiona jestem a po robocie to juz mi sie nic nie chce.. Izunia gratuluje Wam :) frecia juz w domu? moze jakies foto? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 11, 2010 wszystkim :) no to teraz w domu tyle ogonów ile ludziów ;) bylismy wczoraj w Warszawie po dziewczynkę na rondzie wjechała nam w drzwi micra,gościu upierał się ,że to nasza wina,wezwaliśmy policję....po zaledwie 1,5 godziny przyjechali facet dostał mandat 450 zł,6 punktów,no i oczywiście jego wina jakby był mądry to od razu podpisał by oświadczenie,zaoszczędziłby wszystkim czasu,a sobie forsy i punktów do domu dotarliśmy o.......0.30 czarne na razie z fretką przez klatkę,Almę bardzo dziwi to coś żywe (Izzy wychowywała się z fretką) mała ma na imie Magna,ale my ja przechrzcimy na Lilou (pamietacie "Piąty element" i istotę doskonałą ;) ) zdjęcia będą....ale ja wasze adresy straciłam z kontaktów,mam tylko do Pestki,Euforki i Pudełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 11, 2010 eee ja to jestem tego zdania ze latem sa wazniejsze rzeczy do robienia niz siedzenie przed komputerem i skoro tu nikogo nie ma to znaczy ze nik sie tego lata nie nudzi :) Izunia twoje damy napewno szybko zaakceptuja fretke,kilka dni temu wlasnie widzialam jak pewien chlopak prowadzal po parku fretke na szelkach ze smycza....slodkie stworzenie moja corka dzis wraca z obozu do domu mieli wczoraj wracac a wracaja dzis....dziwne bedzie dopiero wieczorem wiec mam troche czasu zeby przygotowac jej ulubione jedzonko no i oczywiscie kilka dobrych dni z glowy....bedzie opowiadac i opowiadac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Martoszka slodkie slodkie ale gryzace hahahaa , ja tez chcialam miec , ale po konsultacji z Izunia zrezygnowalam :D Izunia no i gratki :D i chce foto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Dea zglos sie na fb :D jak masz ktoras z dziewczyn to i mnie znajdziesz napewno hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2010 żyję jeszcze :) rzucam okiem na ostatnią stronkę właśnie Pepunia witaj z powrotem :) super że wyjazd się udał :) widzę że muszę "poszpiegować" na fb bo kcem zobaczyć nową Pepunię ! Dea ciche dni minęły ? daj znać po badaniach co i jak a co do diety to miałam się wziąść żeby jakieś 5 kilo zrzucić ale po ostatnim tygodniu pracy i kawałku tego zostało mi 2 do pozbycia się - kilogramy w dół ok ale niedługo cała nasza sekcja wyląduje jeszcze w zakładzie dla mentalnie chorych :P crazy week :D Euforka telefon fajny - koleżanka właśnie niedawno sobie sprawiła i pobawiłam się nim bo musiałam jej pokazać co i gdzie (czasami jest veeeerrrrryyyyy blonde hehe) ja muszę jeszcze poczekać miesiąc i będę miała nowy w ramach upgrade - upatrzyłam sobie sony ericssona xperia 10 (ewentualnie xperia 10 mini pro) Martoszka super że córa spędziła miłe chwile na obozie - najważniejsze żeby dobrze się bawić :) Izunia gratulejszyn kolejnych pucharów ! i czekam na fotki fretki (zaraz zaktualizuję Twoją skrzynkę kontaktową o mój namiar :) ) ja nie strajkuję - po robocie mało czasu i chęci ślepienia znów w monitor poza tym mam gości a do tego jeszcze problem doszedł bośmy spędzili sobotę od godziny 7:30 wieczorem (mój mąż) i całą niedzielę (ja od 6:30 rano) w szpitalu siostrzeniec złamał sobie rękę w nadgarstku (pośliznął się niefortunnie na piasku w parku i uderzył o zjeżdżalnię), siorka nie gada po angielsku a młody wymagał operacji bo nie dało się nastawić jednej kości (mięsień blokował więc musieli go odsunąć i nastawić i jeszcze jakieś dwa druty mu założyli , pod pełną narkozą) a no i zostali jeszcze do poniedziałku do południa bo było już za późno w niedzielę zanim się wybudził a musieli go jeszcze poobserwować masakrejszyn normalnie :( przesądna nie jestem ale w ten piątek wszyscy mają zakaz poruszania się jakkolwiek :P :D najlepiej niech z łóżek nawet nie wychodzą :P buziole Wam zostawiam bo nie wiem kiedy znów zajrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 12, 2010 wszystkim :) Eternity nie zazdroszczę przeżyć z siostrzeńcem,w sumie taka pierdoła - poślizgnąć się na piasku,a takie komplikacje masz rację - niech siedzą w domu ;) ja niby też nie jestem przesądna,ale moje psy np nigdy nie bedą miec czerwonej obroży ani smyczy...ja mam czarne zawsze,wiadomo czarnym w czerwonych ładnie ale jest jedno ale .....WSZYSTKIE moje psy na coś zachorowały,a to rak watroby,a to kardiomiopatia....dlatego każdy inny kolor tylko nie czerwony! Spike miał klatkę z czerwoną kuwetą i czerwony hamak....zachorował na guza nadnercza,dlatego freci dziewczynka ma wszystko błękitne ;) to prawda,fretki jak sa młode potrafią nieźle ugryźć,jak się Spike pojawił to przez pewien czas wszyscy wyglądaliśmy jakbyśmy ze stadem wampirów walczyli hihihihihi potem podrósł,oswoił się i nigdy nie ugryzł Lilou ma rok,wcale nie gryzie,wręcz przeciwnie - liże po rękach i stopach (jak jej się uda) jak zrobię jakies fajne fotki to podeślę moje czarne na razie ignorują fetkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 12, 2010 he he, Izunia, moja Ola ma tez rok ale gryzie ile wlezie :D:D:D:D jak sie dowie ze ja do fretki porownywalam to pewnie az do krwi tym razem mnie dziobnie ;) Pestka, a ja ci jeszcze nie mam na fb? hmmm myslalam ze tak ... eternity, experia swietny telefon! tez chcialam ale mi nie chcieli dac za free :p no to nie, poczekam jeszcze troszke i jeszcze lepszy model sobie w przyszlym roku sprawie :p a ja te badania mam jutro, ale moja mama mnie uspokoila po u nas to ponoc dziedziczne i od kregoslupa ... ale lepiej zawsze sie dac obmacac, nie? :D:D:D eternity, holender, ale pech ten twoj siostrzeniec! A ja myslalam ze czerwone wlasnie ma odganiac zlo ... nie? no dobra, zmykam do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2010 daję znak życia ;) nio ja też myślałam że czerwone to ma odpychać nieszczęścia i uroki itp Dea obmacana ? wszystko w porządku ? jak coś to na maila mi naskrob bo tam zaglądam częściej (czasem tylko na maila mi czas wystarczy) my jutro z młodym na kontrolę do szpitala jadziem - zobaczymy co powiedzą i muszę się dowiedzieć czy on może z tym gipsem normalnie lecieć - 30go wracają a do tego czasu jeszcze nie będzie miał go ściągniętego a już mnie "postraszyli" że czasami ze względów medycznych mogą być przeciwwskazania albo na lotnisku mogą się dopultać że młody coś szmugluje :P wiecie , kokę może przecież tam mieć albo cukierki :P spadam zaś na trochę do następnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 17, 2010 eternity toz maja rentgena na lotnisku jak beda chcieli sprawdzic czy koksu nie przemyca :p ale lalo u nas od niedzieli,dzis w nocy tez,na razie slonce moze bedzie slonecznie a ja dzis w domu leniuchuje,zaczelismy sypialnie robic,wczoraj maznela kaloryfer i okno umylam bo chyba z 3 lata nie widzialo wody ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 17, 2010 obmacana i nic go nie zamartwilo, wiec sie czuje jak ryba :) wroce pozniej bo mam spotkanie z szefem za minute ..... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 17, 2010 looooo dzizyysss eternity ale sie narobilooo ... mam nadzieje , ze szybko sie zagoi pogoi i zdejma mu gips ... heh bedzie mial pamiatke z wizyty u was ;) ja malo zagladam , bo ni mam humora ... mam ciezkie dni .. tygodnie??? hehehehee mozna to tak nazwac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2010 ahoj wieczorową porą ;) Dea to dobrze że wsio dobrze :) Pestka uszy do góry ! Ciastek nie zapomnij się sypialnią pochwalić ! a młody no ma pamiątkę ale jak to chłop to dumny że jakieś blizny ma , nie ? haha (swoją drogą to nawet sporo go ciachnęli - dziś widziałam trochę bo mu musieli gips ściągnąć żeby sprawdzić czy się cięcie zagoiło ) jeszcze się upewniał czy z tym gipsem do Pl zajedzie coby wszyscy widzieli :D bo taki ładny niebieski ma ;) i lżejszy przynajmniej teraz i zgrabniejszy zajedzie , zajedzie .. i w Pl trzeba będzie mu tego druta co kość przytrzymuje na miejscu wyciągnąć bo tutaj jeszcze będzie za wcześnie przed wyjazdem a co do lotów to właśnie lekarz mnie oświecił dziś - w zależności od rodzaju złamania i przeważnie dotyczy się to złamań nogi , może lekarz zabronić latania z gipsem ze względu na ciśnienie podczas lotu jeśli chodzi zaś o szmuglowanie ;) no bramki niby mają ale nie zawadzi zadzwonić do obsługi lotu i zapytać tak na wszelki wypadeczek - lepiej dmuchać na zimne niż zdążyć się odprawić i ma się okazać że jednak się nie da ufffffffffff mam dosyć szpitali na jakieś 50 lat przynajmniej :o niby taka głupota z tą kontrolą dziś ale kilka godzin trzeba było wyślęczeć tam dobrze że od ręki dziś lekarz napisał list i dali nam zdjęcia rentgenowskie na cd dla lekarza w Pl i nie trzeba zaś po to gratis latać spadam spać spokojnej nocy lasencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 18, 2010 uuuuuuuuuu eternity zanim ja sie sypialnia pochwale to troche uplynie hehehehe,trzeba sie odkuc po wakacjach zeby zrobic na tip-top,lozka nie mamy jeszcze sufit i jedna sciana na braz pomalowana,a kurwa reszta (barwnik nie wyszedl) zamiast pomaranczy wzial sie zrobil blado rozowy i polowa baniaka farby poszla w pizdu,wiec nastapila zmiana koncepcji i reszta scian bedzie zolta a na jednej scianie gdzie mam wbudowana szafe-front szafy bedzie na pomarancz-kupie juz gotowy zmieszany,zanim mala przyjedzie mam nadzieje ze bedzie pomalowana a potem bedziemy szukac lozka-chce kanape skladana nie chce sypialnianego lozka ;-),no ale to z czasem uwaga uwaga prawie 2kg mniej mam, jeszcze 2 i przekrocze prog 7...;-) i jeszcze 6 kg i bedzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 20, 2010 macham wszystkim ze żyję :) i.....biegnę się pakować!! dziś byłam na ślubie córki naszego kolegi charciarza ja przyjechałam z afganami,a moja koleżanka z wilczarzami...para młoda miała fajne charcie foty :D a o 15 jedziemy do Swornych,w niedzielę mistrzostwa,obie moje panny startują,są dwa afgany niemieckie w stawce znowu będziemy jak te Rumuny zapchani,bo musze zabrać 3 ogony (a więc i klatkę też) fotki fretki podeślę z jakimiś fajnymi z coursingu (mam nadzieję,że takowe będą ;) ) na razie dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 22, 2010 hejka Izunia musiało to świetnie wyglądać! ja mam tak stare prawo jazdy na małżeństwo że i zdjęcia cholernie statndardowe :P chcociaz jak na tamte lata były calkiem ok :D miałam coś napisać ale nie pamiętam co generalnie humor mam do dupy zaczęłam brać inne tabsy i non stop mam pms'a :( już sama tym jestem zmęczona ale i zapanować nad tym nie mogę :( ale nie mogę też odstawić bo jadę na urlop (i wszystko jasne :P ) pozdrowionka dla wsiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 22, 2010 pudelko Tobie dobrze non stop urlop i urlop,wez mnie ze soba jako bagaz podreczny ;) a my co by w niedziele sie nie nudzic pomalowalismy dalsze sciany w sypialni na zolto,(jedna jest brazowa-dwie zolte) a na jednej beda pomaranczowe drzwi od szafy,jutro listwy pierdolne na braz,lozko kupilismy do sypialni odbieramy w piatek a moze wczesniej-jest na metalowym stelarzu-ciekawe czy bedzie wygodne mozna z niego zrobic kanape tez milej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 22, 2010 hej hej my wlasnie wrocilismy z gosci,odwiedzilam swoja dobra kolezanke,ktora wyszla za maz,przeprowadzila sie na wies do meza i teraz placze...jak to ona mowi:"wpierdolila sie w krowy" ciastek cholero jedna a ty nie masz szacunku do niedzieli?kiedy nie czytam to ty w niedziele remontujesz...zamiast odpoczywac ;) w sumie pisze tak bo my malujemy dom od zewnatrz,dzis jest wlasnie super pogona,nie pada i robota by szla,ale coz jak niedziela swieta i nie mozna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Martoszka ty ze mnie jakiejs poganki nie rob, po prostu ostatnio R pracuje prawie 7/7 nie dosc ze w pracy to jescze dodatkowo MUSIAL zrobic fuche bo mu jeczeli nad uchem i dlatego robimy akurat w niedziele bo po prostu brak czasu w tygodniu,a czlek chce w koncu mieszkac po ludzku ;) a niedziele swietuje wlasnie teraz :p,chociaz nieeeeeeeeeeee kuzwa w kosciole nie bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 22, 2010 hahaha ciastek toz przecie sie domyslam czemu w niedziele remontujecie :) a w kosciele i ja dzis nie byla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arika4 0 Napisano Sierpień 22, 2010 czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 23, 2010 czy mi się wydaje czy znów były jakieś porządki na kafe? albo mi coś szwankuje znowu... ciastek, właź do walizki, ale nie teraz tylko w środę skoro świt, bo inaczej mi sie pognieciesz. ja wiem że mi się w dupie poprzewracało, ale jakoś mnie nie cieszy ten wyjazd nie lubie jezdzic bez meza :O a tak w ogole to mnie nic nie cieszy koszmar jakis to na pewno przez ten islandzki wulkan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Pudelko, to ty bez meza na urlop sie wybierasz? no to czemu tych wstretnych tabsow nie przerwiesz? :p ;) Ciastek, no ja tez nie swiecaca niedzieli, wczoraj pranie wywiesilam w ogrodzie :) i na mszy tez nie bylom .... a teraz wlasnie skonczylam butelke coli zero i mi sie beka .... i z tym fascynujacym akcentem, zycze wam udanego poniedzialku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 macham, ze zyje lada dzien znajde wiecej czasu obiecuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach