hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 dawno stronki nie zaczynalam wiec sie podkladam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 a kuku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 To ja druga!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 od dealerki !!! łap hugolina!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 Eternity węglowodany zostały spożyte ;) i chyba spalone :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 rozpiska dotarła!!! dzięki wielkie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Heja nabijaczki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Powiem krotko: Moje dokumenty szkolne mi uznali ! Dostalam wczoraj z berlinskiej policji w koncu odpowiedz!! Chca moje papiery!Zobaczymy,do 22 mam im wyslac i czekac na odpowiedz :D Aaaaa,no i oczywiscie do policji kryminalnej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 Lena no no no......będę znać \"kryminalistkę\" ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Izunia ja to tylko marzylam o takiej pracy,nie umiem stac za lada w sklepie:O,ja potrzebowalam zawsze i bede potrzebowac akcji jakiejs:D No i mam nadzieje,ze swoj ojczysty jezyk bede mogla dobrze wykorzystac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 Akcję to ty już miałaś.....kryptonim \"nietoperek\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 11, 2007 będziesz Polaków łapać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 Izuniadzieki za ziel:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 sobie nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 u mnie zow mgla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Izunia:D Na bank bede miala z Polakami do czynienia...po to potrzebna im Polka:D A ja chce tez wreszcie pracowac!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 wstretny bol glowy :o Lena, naprawde bedziesz policjantka? full time? fajnie!!! Ja tez akcje lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 Deatabletke jakas wez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 :) juz wzielam :o dwie i dwie kawy wypilam bol z glowy przeszedl na kregoslup czyli to nie migrena, na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 no, juz lepiej :) a wy gdzie? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Noooo,jeszcze nic niewiadomo...zobaczymy czy mnie przyjma,na razie papiery wyslalam i dostalam odpowiedz,ze potrzebuja jeszcze pare innych:) Wiec porobie kopie i wysylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 no, o wilku mowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Wyslalam tez do JVA wieziennictwa:D Moze i cos tam wyjdzie:D Do wiezienia kobiecego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 Lena, a w jakiej roli bys pracowala? oczywiscie trzymam mocno kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Fajnie Dea,ze bol przestal Cie dreczyc:) Nooo o wilku mowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Pisza tylko,ze na wyzszym stanowisku der Kriminalpolizei:D To w sam raz dla mnie:D No,trzymaj,trzymaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea wiesz tu w Berlinie obcokrajowcow jak mrowek....wiec potrzebuja a nawet maja obowiazek wziecia 30% kobiet obcokrajowczyn;) Moze bede ten zaszczyt miec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach