Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Euforka wiem ze cyrk i to nakolkach:Postatnio moje wpisy pojawily sie z inna godzina:Ppisalam o 22 a pokazywalo 15:P

Hugolina nie znam sie na waszych cenach i nie orientuje sie co mozna za 1.5 euro ale jak ma byc unisex to moze jakis breloczek - zawieszka? do plecaka itp mozna bo taka typowa maskotka to predzej dladziewczynki a chlopiec moglby sie \'obrazic\' ;)

Euforka Ostatnio zrobili ranking najgorszych prezentów Pierwsze miejsce to kubek Drugie - skarpety Trzecie - perfumy (chyba mieli na myśli te marketowe)

hehe Eternity wiedzialam, ze sie ucieszysz jak mnie tu zobaczysz :D mam braki w swoim kontenerze za duzo wydalam ostatnio to teraz musze robic zapasy :D:D hugolina wiem wiem, mnie tez chyba kafe nie lubi ;):D

perfumy to moze z tego wzgeldu ze jak nie znamy tak naparwde gustu osoby obdarowywanej to mozemy nie trafic a marketowe to swoja droga !!! :P:D obciach jak nic !!!

a teraz tak skromnie 4000wpis pijta ,palta ile wlezie:D 🌻\\_/🌻\\_/🌻\\_/🌻\\_/ ¨🌻\\_/🌻\\_/🌻\\_/

ale mysle, ze dziecko to by sie z kubka cieszylo :P:D:D:D alez ja mam nosa nooooooooo ... do najgorszych prezentow :D

ooooooooooooooo nie dosc ze na ziolo sie zalapalam to teraz jeszcze driny :D:D niezle sie zaczyna :D hugolina gratuluje 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻