hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 mi poki co nic nie lata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 znowu sama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 ale i tak nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 walne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 palne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 ide po jablko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 :D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 pukne bo stroki nie zaczniemy hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 Lena i tu tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 aha hihihi ile bys tak czekal ze stronka hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 Eternity gdzies byla jak Ciebie nie bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 hahahahahah nio:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 hahahah no wlasnie poczytalam i juz odpowiadam na pytania :D mlody nie spal dlugo bo trzeba bylo to ogrzewanie wlaczyc znow i musial sie usunac :P ale dziala mi na nerwy niesamowicie tak ogolnie za caloksztalt :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 a na pytanie gdzie mnie wcielo odpowiedzjest taka: nie wpuszczalo mnie na szopena a zanim wpuscilo tojuz cierpliwosc stracilam i nie mialam sily sie wbijac tutaj alem sie wyzyla sprzatajac :P zrobilam najpierw wielki balagan w kuchni a pozniej to sprzatalam a teraz juz kurka ide sie ubrac bo rzeczywiscie po dziecko musze isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 pociesz się,że u mnie też mżawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 zapowiadają,że w weekend mam miec 15 stopni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 żeby ta wiosna już przyszła i została na stałe.....a nie kilka dni wiosny,a za chwilkę -5 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 znudziło m i się pranie zimowych kurtek!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 u mnie tez ma byc 15:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 moja cora ma biala kurtke zimowa wiec cos wiem o tym praniu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 jak dla mnie to za czesto:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 a ja mam męską białą z czarnymi wstawkami do częstego prania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 pukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 macham z wieczorka :) komu ziolo za stronke???? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach