hugolina 0 Napisano Sierpień 19, 2008 ^:) LenaIzunia heheh moja@ma taki sam rozkaz heheh i wlasnie nadciaga:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 19, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 19, 2008 nabijam i zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 19, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 19, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 19, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 19, 2008 :) Lenka za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 19, 2008 dzieki za ziolko za remont :) Anna masz na @ france swoja :) ja jeszcze mam ponad tydzien okolo do swojej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 19, 2008 nabiję tak delikatnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ***Lenka*** w odpowiedzi na Twoje pytanie łykam kwas foliowy i mój juz chchce kamerkę kupowac - więc raczej tak :D i wytłumacz chłopu że najpierw musi zrobic a potem kamerki kupować :D:D:D a ten sie zakręcił że jak ma być dzidzia to kamera musi być - zonk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2008 :) Annna cierpliwosci uda sie:) czasem jaksie za bardzo stara tonie wychodzi trzymam kciuki by sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 20, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Ania a ja rozumiem twojego z tą kamerką! :-) On chce nie tylko dzidzię nagrywać,ale również ciebie od samego początku tego wyjątkowego stanu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 20, 2008 pukam:) ale mamy cyfrówkę z 10mln pikseli i nadrywa fajnie i z głosem, a ta maruda sie uparła :) jak zobaczy cene obraczek to mu przejdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2008 :) noooooo kamera musi byc !!!! u nas zabraklo takiej na stale wiec tylko czasem z doskoku jakies filmiki sa a to mila pamiatka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2008 oczywiscie trzymam kciuki za pomyslnosc Aniu ale podziele zdanie ze jak sie za bardzo stara to czasem nie wychodzi od razu - nam to zajelo 3 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2008 he Eternity mi tez hehehe ale za to jakie liczne corcie mamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2008 hehe dopiero przeczytalam mialo byc sliczne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2008 hehehe no bo liczne to raczej nie :D ja tylko dwie to nie taki tlum ;):D dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 21, 2008 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 21, 2008 cos dlugo ta stronka wisi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 21, 2008 moze teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2008 :) Hugolina nosz trza bylo mi policzyc ile do konca nooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 21, 2008 to ja też pomacham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 21, 2008 i zioło dla Hugoliny wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 22, 2008 i z rańca pomacham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 22, 2008 :)dzieki za ziolko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 22, 2008 a wieczorkiem sobie nabiję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2008 hugolina nareszcie weekend przed nami i bank holiday - hurrrrrra:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach