Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

u nas w tym roku to była dziwna moda na torebki :O mianowicie wyglądały tak jakby ktoś zwykłą torebkę 2 paskach obszył kółkami,ale tak doszyte były tylko od góry jak rybie łuski.....pełno tego było i we wszystkich kolorach mnie się jakoś nie bardzo podobały i takiej nie mam :P

Izunia wiem jaka :o mnie sie tez to cholerstwo za chiny ludowe nie podoba a wlasnie czesto widywalam na fotach jako \"top tego sezonu\" bleeeeeeeeeeeeee

topem tego sezonu to na pewno było - co druga na ulicy z tym paradowała.....szczególnie białe :O

aaaaa....no i prawie zawsze jako uzupełnienie do torebki - płaskie japonki na nogach,z gatunku tych co się w nich wygląda jakby się boso po chodniku szło :P

wystarczylo ze kilka magazynow napisalo ze sa hot i Kozuchowska sie z taka pokazala (nawet nie jestem pewna czy aby nie zaprojektowala takiej pod tchibo czy cus ) to juz pol kraju musi miec ;)

nooooooo to trafilam na jedna torebke co mi sie podoba hahahahahah tylko nie wiem jeszcze czy kupie te buty zobacze jeszcze w sklepie -moze znajde cos fajniejszego a torebki to chyba tez w sklepie poszuam

Izunia 🌼 tak,rozeznanie ;) lubie zajrzec tu i tam , zobaczyc co i gdzie a ze sie nie pali z tym bo nie potrzebuje na juz to sie spokojnie zastanowie

a w piatek albo w sobote ruszamy na szkolne zakupy (glownie ciuchy) to i przy okazji za czyms dla siebie sie rozejrze :) no i moj T chcial do jednego sklepu gdzie mozna upolowac cos calkiem fajnego-i torebke i buty za jednym zamachem a po drodze do kasy jeszcze jakas bluzeczke i spodniczke ;)

aaaaaa no i nie dopisalam ze w tym sklepie to nie ma rzeczy ze jak powiedza w tv ze jest modny zolty to na polkach i wieszakach sie roi od zolci

heheheh dobra taktyka nie jest zla ;) oby tylko maz w pewnym momencie skurczu reki nie dostal jak do portfela bedzie siegal albo pin wbijal (z pinem pol biedy bo moge wbic sama ;) )

to ty nie wierzysz telewizji??? ;) u nas to leciała nawet jakaś reklama jakiejś gazetki dla kobiet i tam min właśnie było,że w gazecie napisali,że żółty to kolor sezonu i kobieta w żółtej kiecce idzie z gazetą w garści do koleżanki,a ta najpierw chwali jej żółtą kiecką,a potem najazd kamery na szafę - a tam na drzwiach też żółta kieca na wieszaku wisi hehehehehe bo oczywiście ta druga też to w gazecie wyczytała :P

ale jak robią takie reklamy to dlaczego ja się dziwię,że potem co druga z taką samą torebką paraduje po ukicy......

ahahhhahah reklama z Kurowska ???? o sukience , pozniej o rybie na obiad wedlug przepisu tej gazetki ??? hahahahahaha