Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

ja pamietam ze z Kurowska bo jej glos wszedzie poznam i jakos tak mimochodem ja ogladalam ale nie pytaj o jaka gazetke chodzi :D pamietalam sukienke i rybe :D

mój za to jest \"wielbicielem\" reklamy Tiny....bo tam pani za ladą ma taki super wytrzeszcz oczu,a do tego jest taka ładna i ma taki subtelny makijaż :)

i tu tez postawie ;) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| sama nie wiem czemu ta ryba mi utkwila :D

\" Izunia 30 mój za to jest \"wielbicielem\" reklamy Tiny....bo tam pani za ladą ma taki super wytrzeszcz oczu,a do tego jest taka ładna i ma taki subtelny makijaż \" oj pod biurko ze śmiechu wpadłam :) nic dodac nic ująć :D

sukienka jest przesliczna:)butki tez ale link z torebka mi sie nie otwiera kiedy ten Wielki dzien???,,,

Anna 🖐️ przepiekna sukienka !!!!! buciki jak najbardziej pasuja!!!! torebka tez sliczna - pasuje do calosci doskonale !!!! obraczki moi znajomi maja takie same :) czyli zaczela sie goraczka przygotowan ;)

o otwozryla sie torebka teraz sie obraczki nie otwieraja torebka fajna ale ja bym wolala bukiecik-jakos staromodna jestem:P

Lena za stronke 🌼 Ania a czy torebka czy bukiecik hmmmmmmmm ja nie pomoge - torebka jest tak sliczna ze ja bym ja wybrala a to powinien byc Twoj wybor ;)

Dzięki kochane 🌻🌻🌻🌻🌻 ja mam taki problem jesli chodzi o stroję ze uwielbiam klasykę, nie nawidzę przesady i zdobień, więc obawiałam się wybierania czegoś na taką urczystość, ale widzę że nie jest źle - kamień z serca :D

wybor trafiony :) no i na pewno nie wybralas czegos w czym zle bys sie czula :) nie wiem jak od strony praktycznej ale moze rozwaz opcje torebka + bukiecik ? ja mialam tylko bukiecik ,wlasnie tradycyjnie ale jakbym miala dzis wychodzic za maz to i suknie zupelnie inna bym wybrala czas sie zmienil i gust troche tez ;)

Annna ja tez wole klasyke:)dlatego napisalamze staromodna jestem heheh skromne z mala ozdobka i bedziesz piekna panna mloda:)