Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

tutaj też driny postawię limitowe....żeby weselej wszystkim po nich było ;) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/

teraz tez sobie nie pozaluje :) skonczylam segregowac papiery ufffffffffffffffff na jakis czas spokoj - dopoki moj malzonek czegos bedzie szukal na wlasna reke (moze sie nie rozeznac w moich zaszyfrowanych opisach na folderach :P )

hehe ja to bym wszystko do smieci wywalila hahahaha wiec dla mnie jestes baaaardzo cierpliwa:)

lubie porzadek w takich sprawach- jak chce jakis papier konkretny to nie chce sie przekopywac przez tony nie tych wiec je ladnie \"tematycznie\"ukladam i mam porzadek dopoki wlasnie moj maz nie piznie czegos nie tam gdzie trzeba z mysla ze porzadnie zrobi pozniej bo sie nie chce segregatora z polki sciagnac albo jak zaczyna szukac czegos sam i rozwali polowe niepotrzebnie bo przeciez nie widac ze w danym folderze sa wyciagi z banku a nie umowa i fiszki z pracy 😠