Izunia 30 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hihihihihi....wręczaniem zioła rozpoczęłam nową stronkę :) Hugolina dzięki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 28, 2008 tutaj też driny postawię limitowe....żeby weselej wszystkim po nich było ;) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 28, 2008 dziękuję Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 to tu tez sypne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2008 :) Izunia za stronke i za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2008 nie bede sobie zalowac -nabije jednego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2008 teraz tez sobie nie pozaluje :) skonczylam segregowac papiery ufffffffffffffffff na jakis czas spokoj - dopoki moj malzonek czegos bedzie szukal na wlasna reke (moze sie nie rozeznac w moich zaszyfrowanych opisach na folderach :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Eternity brawo za cierpliwosc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2008 heheh dzieki :) ale uwierz mi ze podczas tego zajecia na cierpliwa nie wygladalam :P jeszcze z tym moim wkurwem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hehe ja to bym wszystko do smieci wywalila hahahaha wiec dla mnie jestes baaaardzo cierpliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2008 lubie porzadek w takich sprawach- jak chce jakis papier konkretny to nie chce sie przekopywac przez tony nie tych wiec je ladnie \"tematycznie\"ukladam i mam porzadek dopoki wlasnie moj maz nie piznie czegos nie tam gdzie trzeba z mysla ze porzadnie zrobi pozniej bo sie nie chce segregatora z polki sciagnac albo jak zaczyna szukac czegos sam i rozwali polowe niepotrzebnie bo przeciez nie widac ze w danym folderze sa wyciagi z banku a nie umowa i fiszki z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 rozumiem ale i tak cie podziwiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hm dzisiaj tylko my na posterunku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 29, 2008 walne na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 to ja na dzien dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 29, 2008 :) sloneczko wlasnie sie pokazuje !!!!! a od rana 23 stopnie - to juz cos ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2008 tu tez pierwsza:Phehehi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2008 to znowu ja:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2008 podnosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2008 i ja dziś stuknę :), zaraz uciekamy na parapetówa party :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach