Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

florina

utwory tzw kultowe

Polecane posty

chce sobie stworzyc plytke wlasnie z takimi utworami i mam ich troche na mojej liscie... biorac przyklad z listy polskich przebojow jesli moglibyscie mi pomoc to bede wdzieczna :) u mnie na pierwszych miejscach znajduje sie the hooters - johnny b oraz gary moore - over the hills and far away :)

Gość Pani melośmiaczka
J. Hendrix - Voodoo Chile Deep Purple- Smoke on the water, Sometimes I feel like screaming, Pictured within Dire Straits- Money for nothing, Walk of life, Brothers in arms, Your latest trick Bon Jovi- Blaze of glory, Bed of roses

albinoska, nie znam sie za bardzo na marillion... to jeszcze z fishem?? bo jesli tak to chetnie poszukam, jesli nie to chyba dziekuje :)

Ups, zapomniałam - Depeche Mode - Personal Jesus - Depeche Mode - Enjoy The Silence - Depeche Mode - Never Let Me Down Again - Depeche Mode - Precious - Depeche Mode - Shake The Disease - Deep Purple - Perfect Stragners - Deep Purple - Smoke On The Water - Enya - Carribean Blue - Fiction Factory - (Feels Like) Heaven Lubię klasykę lat \'80 :)

bardzo lubie depeche mode ale do tych klimatow chyba nie pasuje :)

o!! mam jeszcze aerosmith - dream on... moze to juz troszke z innej polki ale mysle, ze bedzie pasowalo :)

Mandaryna - Here I Go Again, wersja live ;P Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać... :) Pozdrawiam i przyznaję się do \"kradnięcia\" Waszych pomysłów, sama już zaczynam ściągać co nieco z tej listy :)

desiree83 , coś takiego jak wersja live w przypadku Mandarynki nie istnieje :) Z całym szacunkiem dla niej

desiree, mandaryna bedzie na 1. miejscu ;) a tak powaznie ciesze sie, ze nie tylko ja z tej listy skorzystam :)

Scorpions - Send me an angel - ale wersja z orkiestrą :) Mnie zwaliła z nóg :)

Gość aaa12345678
fear of the dark - iron maiden

albinoska, sciagnelam marillion... uwielbiam to ale nie znalam tytulu!! dzieki :)

aaa, masz racje, mam to, dolaczam do listy :) jak tak dalej pojdzie to bede musiala wam ta plyte poprzesylac ;)

No proszę Was... A Opole, czy Sopot, czy co to za festiwal był... To naprawdę kultowy występ ;P Może trochę coś innego, ale dla mnie zdecydowanie kultowe: Queen \"Show Must Go On\" i The Police \"Roxanne\"...

Wiecie, że w tej chwili to chyba jedyny topik, na którym ludzie coś piszą?? ;) Ja teraz uciekam, ale wrzucajcie tego więcej, to jutro wrócę i uzupełnię swoje zasoby muzyczne :)

Ooo, Queen :) - Radio Ga Ga - słyszałam też w wersji a\'capella - REWELACJA - Queen - I want to break free - Queen - Invisible man - Queen - BOHEMIAN RHAPSODY - Queen - We will rock you - Queen - Kind of magic :):):)

a tak z innej beczki... slyszala ktoras z was TENACIOUS D?? bardzo malo znana kapela u nas a potrafi fajnie zagrac :)

niestety nie, ale jak mozesz to wyslij :) jesli mozesz to podam albo mail\'a albo skypa, jak ci wygodniej...