Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami

ejjjjjj Nowy nie chce sexu - chce imprezy D

Polecane posty

Gość skoczek
poziomka Tak jestem jego dziewczyna!

skoczku ty dziewczyna no a ja muza :-P nie martw sie muzy sa nieosiagalne wiec badz spokojna :)

Gość skoczek
ale widoczny jest podtekst seksualny.....

kochani wy sie nie kloccie ..... ja tylko muzyka jestem :) skoczku on jest Twoj seksualnie ale muzycznie moj :D buzka wielka dla was :) ja spadam :)

Gość skoczek
jestem Twoja muza i wszystkim tym co dobre:pnie pozbedziesz sie mnie tak latwo....

ejjjjj kochani jak w temacie impreza - muza :D u mnie as the rush comes :) tak do snu :) .......

Gość skoczek
Ja Cie prosze.....

no i nie klocicie sie :) w sierpniu idziemy na impr :D-> jestem mediatorem ;)

Gość skoczek
....i tak mnie kochasz....!

emuzyka.pl » teksty piosenek » Mezo » Byłaś serca biciem tekst piosenki Byłaś serca biciem - Mezo Ref: Byłam serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem 1. (Liber): Nie byłaś pierwszą , drugą , nie trwało to długo, Nie byłaś , trzecią , wpadłaś , wypadłaś stąd jak przeciąg Byłaś mi całkiem cenną , przyjemną rzeczą , Ja byłem tym z kim chciałaś żyć grzesząc Nie było płaczu , żalu , skrawek czasu , We własnym , ciasnym , nieznanym światu terminalu Piliśmy drinki z rajskich barów , Było piekielnie ciepło , nie mogłaś tak stać w szalu Serce biegnie , zmiennie , w lekkiej arytmii Wytnij , wklej , wytnij , wklej , wytnij Szybki świat nie dał szans dogrywki , krótki epizod , Słodki akcent , ulotny jak wspólny takt Byłaś pieśnią , częścią życia , dzisiaj Na nowych dźwiękach muzyka gra , musical trwa Byłaś marzeń moich echem , Winem , wiatrem , śmiechem Ref: Byłam serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem x2 Ktoś pyta jak sie mam i jak się czuje , Z kim rok wojnę gram i wyczekuje Ktoś kto nocami , ulicami , tranwajami , Pod me okno mknie i spotyka Cię 2. (Mezo): Byłaś serca biciem , szczęścia odbiciem w lustrze, Bez Ciebie życie było puste. Byłaś moim gustem , moim bóstwem , Byłaś najcenniejszym kruszcem , wkrótce. Okazało sie byłem głupcem , grałaś ze mną , Mało tego , miałaś z tego przyjemność. A ja byłem oszustem wobec siebie , Codziennie na nogach od szóstej bo bez Ciebie. Nie widziałem sensu , uciekałem w prace , Nie byłem już w stanie żyć inaczej. Przeczekać to?? Zupełnie dla świata przepaść? Nie chciałem zrozumieć , że coś jest nie tak. Miłość bywa ślepa , bywa żywiołem, Może i w końcu to pojołem. Ale na myśl o Tobie w sercu czuje ucisk I rzucił bym wszystko gdybyś chciała abym wrócił. Ref: Byłam serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem x2 autor słów utworu: Mezo

Nie wiem czy bardziej jestem zły że to zrobiłaś czy się tym że się tym pochwaliłaś. i to jeszcze w taki sposób :-( Ma któraś z was skakankę pożyczyć, na krótko. :P

Gość skoczek
wiec napisz czy jestes zly bo to zrobilam, czy bardziej za to ze sie pochwalilam!!!

Chyba bardziej że tym się pochwaliłaś. Czego oczy nie widzą sercu nie żal. Tu widzę świadome działanie bym wiedział, bym się tłuk z myślami, cierpiał i żył ze świadomością że jednak są inni.

Gość poprawiam
byłas serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem x2 autorzy: J. Dobrzynski, z. Książek. Wykonywał A. Zaucha. Nie mieszajmy klasyki polskiej piosenki z takim gównem jak Mezo:o

Gość skoczek
no wiec wlasnie!!!!!pewnie tym uzyskalam to co chcialam----jestes o mnie poprostu zazdrosny...!

Zazdrosny??? oczywiście że jestem, ale żeby w taki sposób się o tym przekonać!!! Zdradzając mnie. To miało mi otworzyć oczy że za mało poświęcam Tobie uwagi. Przecież Byłaś dla mnie całym światem. Pisałem o tym nie raz nie dwa. :-( A Ty zwyczajnie naplułaś mi w twarz.

Gość skoczek
nie dramatyzuj kochanie!! Nie rob scen na sama noc!!!

Gość skoczek
i tak Cie kocham

Gość skoczek
a Tobie laski siadaj na kolana .... i co?

Gość skoczek
ja jestem Twoim swiatelkiem w tunelu ---wiec ciemnosci napewno nie dojrzysz