Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona i płochliwa

Mam 16 lat i nigdy jeszcze tego nie robiłam...Troszke sie obawiam i mam dylemat

Polecane posty

Gość niedoswiadczona i płochliwa

Dziewczyny,kochane,pomózcie. Nigdy jeszcze tego nie robiłam i mam straszny mętlik w głowie....No ale moze przejde do rzeczy : Otóz,chciałabym ugotowac mojemu facetowi rosół,bo wiem,ze bardzo lubi ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac.Znacie jakies przepsiy?

Zamiast skrzydełek może być kostka rosołowa. Na koniec - juz na talerzu - możesz dodać trochę świeżej natki pietruszki. Po takim smacznym daniu chłopak na pewni nie odmówi Ci.... całusa!! :D

hahaha dałam się nabrać mylnemu tytułowi :D pamiętaj też o zdjęciu kożucha który się utworzy na powierzchni i wszelakie farfocle:D:D

Gość iedoswiadczony i plochliwy
jestem facetem (troche starszym od Ciebie) i uwielbiam gotowanie - a co ? Polecam google : http://www.google.com/search?hl=en&q=rosol+przepisy&btnG=Search Zycze powodzenia :classic_cool:

Gość sugar sugar how u get so fat
jestem doswiadczona i odwazna i gotuje rosol od lat. ale ostatnio nie jest juz taki dobry :( czy to znaczy ze facet mnie zostawi jak mu bede ciagle odmawiala tego... rosolu ? :(

Gość iedoswiadczony i plochliwy
sugar mozesz na to liczyc ale nie koniecznie chyba ze sama tego chcesz ..... :P

Gość KARTINN
Taki rosol z mrozonych kurczakow jest do niczego.Najlepiej kup jakies wesolego ,wiejskiego ,mlodego kogutka.Wtedy to jest rosol!