Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platki owsiane

od jutra biore się za siebie...kto ze mną?

Polecane posty

Gość Bułeczka w masle
Hejka Dziewczynki!Niedziela- nie cierpie tego dnia kojazy mi sie z popołudniowa kawa i góra ciastek ktora pochlaniam razem z mama po obiedzie akurat na Złotopolskich hehe naszczescie mamuska z tatuskiem pojechali nad jezioro wiec nie bedzie mnie kusila ciasteczkami,wczoraj bylysmy na zakupach w pokoju leza 2 ogromne paczki czipsow ktore krzycza zjedz mnie a w kuchni talerz z lakociami ;/ zostalam z babcia ktora gotuje obiad zaraz pewnie mnie zawola i co ja mam zrobic :( rano nie mialam sie w co ubrac wszystkie spodnie mam zaciasne przez to kolo ratunkowe nie moge na siebei patrzec wszyscy w domu mi mowia jjak to przytylam i ze nei znajde sobie faceta mam 21 lat wiec nie czuje sie jak stara panna ale moja babcia wiecznei mi o tym gledzi waze 64kg przy wzroscie 166 :/ moja wymazona waga to 52 kg co ja bym dala zeby znow wbij sie w moje 8 par pieknych dzinsikow i w niebieska w sukienusie ktora kupila w tamtym roku teraz w niej wybladam jakbym byla conajmneij w 5 miesiacu ciazy od zeszlego roku tak przytylam i jestem sama zawsze z kims bylam po rozstaniu z facetem moja jedyna radoscia byla praca i jedzenie w barach szybkiej obslugi w pazdzierniku wracam na studia a za 2 tygodnei jade nad morze i jak ja wyskocze w bikini jezu plakac mi sie chce cwiczyc nie lubei bylam na kapiuscianej diecie schudlam a potem nabralam 2 razy wiecej wiec to nie dieta dla mnie kolezanka schudla 12 kg bo nie jadla pieczywa ziemiakow i makaronow przez 2 miesiace ja bym chyab nei dala rady nio chyba ze meni zmotywujecie wolam o pomoc p.s sorki za błedy buziaki dziewczyni zycze milego dnia

Moja silna wola gdzies sie schowala na sobote. Troche wyskakalam na skakance. Dzis wizyta u rodzinki- wiadomo jak to jest. ale za to chasałam po polach i grałam w babingtona (jak to sie pisze:)?). Ladna pogoda sprzyja do ruchu, wiec u mnie prawie wynik na zero. Wiadomo, od poniedzialku ma sie nowe plany, ze od poniedzialku to juz na pewno. Jak zwykle temu ulegam i tez postanawiam, ze od jutra to juz na pewno. Siemie - wypoczywaj i korzystaj z pieknej pogody. Buleczka w masle - polecam goraco soutch beach. jest rewelacyjna. w tydzien ok 2-3 kilo gdy sie pilnuje. nie jestes glodna. bylam na niej z 2 razy, teraz niestety nie mam czasu, bo zajmuje sie dziecmi kuzynki. w razie jakis pytan wal jak w dym, powiem co jadlam. Bedzie dobrze, bedziesz szczuplejsza nad morzem, a juz w pazdzierniku to fiu fiu:)

Gość Bułeczka w masle
ja juz od jutra zero slodyczy pieczywa i ziemiakow i tych makaronow i bede pila duzo wody dziekuje za wsparcie ka-katrin :* musimy sobie pomagac jutro wieczorkiem sie odezwe dobranoc

czesc dziewczyny, dalam ciala :( a wszystko przez dzisiejsze wazenie... Okazalo sie ze waze wiecej niz sie spodziewalam. Bylam pewna ze zobacze na wadze ok 58 kg (po tygodniu kapuscianej) a tu 62,2 :( mialam zjebany dzien a przez to i moja rodzina. Wybralismy sie do muzeum wojny, gdzie po jakims czasie specjalnie sie zgubilam zeby im nie truc. Pozniej poszlismy na festyn turecki gdzie wszyscy wookolo wpierniczali tureckie kebaby. Wpieprzylam i ja, na szczescie jestem wegetarianka wiec bez miesa ale z ta mega buuuuulka i sosem... pare tureckich lakoci, dwa piwa... i czuje sie jak *.... Zaczynam sie powaznie zastanawiac nad kopenchaska- mdleje na niej i chodze po scianach, serce podskakuje mi do oczu, ale zawsze trace ok. 6 kg w 2 tygodnie...

Gość siemie lniane
:) 🖐️ ja czuje sie wysmienicie mimo ze zjadlam tiramizu. Naszczescie jeszcze ganialam za rowerem syna ktory wlasnie nauczyl sie na nim jazdzic to chyba troche ciasta spalilam. pozatym chodze zgrzana, czerwona ale szczesliwa mimo ze na wadze zadnej roznicy (naszczescie nie idzie w gore od tych kawek i "cos do kawki" ❤️ milego wieczorku nastepne wakacje w bikini?

do Ja ostatnio po każdej kolacji wiesz co ci dolega?? to najprostsza droga do bulimii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiesz jak kończą bulimiczki??błonę śluzową żołądka chroni specjalny śluz który chroni żołądek przed samostrawieniem (wiadomo, obecność kwasu solnego o właściwościach żrących) kiedy wymiotujesz narażasz przełych, gardło, jamę ustną iszkliwo zębów na działanie kwasu. Te błony nie posiadają żadnej ochrony przed kwasem, dochodzi do nadżerek i w efekcie końcowym perforacji (przeżarcia) przełyku i do krwotoku- szpital a czasem zgon. czy naprawde dalej dązysz do tego, aby być chydą za wszelką cene?

Gość Buleczka w masle
jutro przechodze na ta diete kopenhadzka?kto na niej jest?

Gość Buleczka w masle
dzis 2 dzien diety :] czuje sie swietnie jeszcze 11 dni :)

hej Dziewczynki. dlugo mnie nie było, bylam zajeta poza domem i poza dostepem do komputera. Moje \"mniej jesc\" nawet nawet mi wychodzi. Dodatkowo zakupilam For slim. Mniej glodna jestem. A jak Wam idzie?

Gość Buleczka w masle
hejka dziewczyny jestem na diecie kopenchadzkije dzis minal 3 dzien czuje sie swietnie pozdrawiam