Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

oj tam znasz tylko Lexa, mnie poznaly tutaj tylko 2 osoby

A ty Śliwki nie znasz. To sobie nawzajem możemy robić analizy z tyłka.

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

on ketrel teraz testuje...wiesz ze to dostają osoby ktore za bardzo polubily mefe?

O braniu ketrelu pisała tu Gina. Przypominam jej czasem, zeby nie odstawiała tego psychotropu. To chyba dobrze, dziewczyna ma problemy zdrowotne. Czasem to widać po tym co tu pisze. Poważnie- śledzisz mnie? Ja o facetach nie fantazjuje.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Kto ma Ciebie pobić? Zanim przewertuję wstecz pewnie temat zablokują.

Gapcio milioner zgrywa twardziela, jakoś mi to średnio do niego pasuje, podobnie jak "urwy" na ustach

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Edytowano 5 minut temu przez Doktor z Zielonej Góry

"Kojarzę, ze nie umiałeś nic sensownego napisać i znów uciekłeś". I to są te argumenty? To ja napiszę, ze kojarzę,  ze nie potrafiłeś sensownie odpowiedzieć nawet na teksty wyśmiewający twoje ge.jowskie fantazje i cały czas uciekałeś. Ani razu nie padło nic sensownego z twojej strony. I ty masz byc alfa? Śmieszne, nie? 😉 Zresztą... Jak facet żonaty, z trójka dzieci, siedzi tu i płacze o jakis lachonach jak chłopiec, posiłkując sie argumentami "ssij" to o czym my tu mówimy. 

zobacz cos narobila..rozwalilas mi uklad strony i telefon wariuje

2 minuty temu, Flatpak napisał:

Przecież kleks to kryptopedał na 100%

nie ma tu większego kryptopedała od ciebie.

• Haha 1

Najlepsze i jedynie prawdziwe są te które se pompujo usta i twarzoczaszke oraz muskuly wypinając sråke na siłowni celem wyrwania koksa. No i te które muszą się dowartościowywać obliczaniem BMI przez szeroko znanego eksperta libeda. Tak wiemy wiemy

• Haha 1

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

O braniu ketrelu pisała tu Gina. Przypominam jej czasem, zeby nie odstawiała tego psychotropu. To chyba dobrze, dziewczyna ma problemy zdrowotne. Czasem to widać po tym co tu pisze. Poważnie- śledzisz mnie? Ja o facetach nie fantazjuje.

Twoja żona też ma problemy zdrowotne, bo nie pracuje i sypia do godziny 13.. Ale mam nadzieję, że chociaz urodziny huczne jej zrobiłeś i separacji nie będzie Daddy? 😄

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ona czuje sie lepsza od tych które są od niej grubsze, płacą mniej za fryzjera, pracują zawodowo, są silniejsze i zdrowsze. Po prostu z każdego guwna próbuje ukręcić kijek i wmówić wszystkim, że płaski tyłek, niedożywienie, brak pracy i chroniczna anemia oraz bezrobocie to wymarzona sytuacja życiowa i szczyt luksusu 😜 

Jeszcze trochę, a zacznę typowi współczuć i nie wierzę że dobrowolnie się zgodził na coś takiego. Przecież na realu wstyd gdzieś wyjść z taką babą, bo nikt nie lubi tych co się mają za niewiadomo kogo.

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Kto ma Ciebie pobić? Zanim przewertuję wstecz pewnie temat zablokują.

Lex. Twierdzi, ze bardzo sie go boję. Nawet podobno płakałem, a on mi kazał spa.dac. Cos w tym stylu, lata temu 😀

ty piszesz o ketrelu kiedy nie masz argumentow w dyskusji. nie sledze, przypadkiem sie pojawiasz jako cierpiący user, jak zwykle na celowniku.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Twoja żona też ma problemy zdrowotne, bo nie pracuje i sypia do godziny 13.. Ale mam nadzieję, że chociaz urodziny huczne jej zrobiłeś i separacji nie będzie Daddy? 😄

Ale do sikania na klatę dziwnym trafem sie nie odniósł. Czyli milczące potwierdzenie. Beka jak sie wyższa klasa stuka 🤣

Od kiedy od braku pracy i długiego spania ma się problemy zdrowotne? XD wypoczętą i zadowolona kobieta to dla chlopa skarb. Nie ta która haruje jak chlop w kamieniołomie i spi po 2 godziny na dobę bo napjerdala na kafeterii. Halo tu ziemia madziuniu

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

A ty Śliwki nie znasz. To sobie nawzajem możemy robić analizy z tyłka.

dobra musze wyskoczyc do sklepu bo zaraz bedzie skucha...jak chcesz to pisz laska ,poczytam

Lex. Twierdzi, ze bardzo sie go boję. Nawet podobno płakałem, a on mi kazał spa.dac. Cos w tym stylu, lata temu 😀

A pamiętasz jak prosiłeś, żeby Widmo "zrobił ci loda"?. 

Ponawiam pytanie =Kiedy separacja i rozwód? 😝

dobra musze wyskoczyc do sklepu bo zaraz bedzie skucha...jak chcesz to pisz laska ,poczytam

Jutro niedziela handlowa 😉Też zrobisz zakupy, a nim wrócisz ruda temat wyklika 💃

ty piszesz o ketrelu kiedy nie masz argumentow w dyskusji. nie sledze, przypadkiem sie pojawiasz jako cierpiący user, jak zwykle na celowniku.

Nie. Napisałem kiedys, raz, Madzi o ketrelu, bo zastanawiałem się czy u niej to juz nie choroba psychiczna. Ku mojemu zdziwieniu jakis czas później Gina przyznała na forum, że czasem stosuje ketrel. Od tej pory jak jest niegrzeczna to jej przypominam o zażyciu. Naprawdę nie jestem zainteresowany. Idz do widmoka, masz szansę. 

3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

Najlepsze i jedynie prawdziwe są te które se pompujo usta i twarzoczaszke oraz muskuly wypinając sråke na siłowni celem wyrwania koksa. No i te które muszą się dowartościowywać obliczaniem BMI przez szeroko znanego eksperta libeda. Tak wiemy wiemy

masz coś do siłowni? też by się pewnie tobie przydała, fem-golemie.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Wtedy, kiedy twój ślub z Makaronem - obiecuję 😎

• Haha 1

ciężko mu bedzie teraz z tego bagna się wywikłać. Niezły wstyd, milioner z drugim rozwodem na karku

U ciebie i bunia? Przecież wasz zwiazek to fikcja. Kiedy macie czas na życie gdy ty harujesz na 3 domy? Jeśli już tworzysz jakaś fikcje na swój temat to weź to sklej w logiczna całość bo po drugiej stronie siedzą ludzie którzy potrafią łączyć kropki i to bynajmniej nie palcem po guwnie czy jak tam ktoś ładnie ujął dzis 

• Like 1

Przed chwilą, hodidhit433 napisał:

No mam. Tyle samo co ty wychudzona brodata kaleko

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ciężko mu bedzie teraz z tego bagna się wywikłać. Niezły wstyd, milioner z drugim rozwodem na karku

Tak tylko czytam, do czego się jeszcze posuniesz, stara milfico na swoim bólu zadu 🙂

1 minutę temu, hodidhit433 napisał:

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Nie. Napisałem kiedys, raz, Madzi o ketrelu, bo zastanawiałem się czy u niej to juz nie choroba psychiczna. Ku mojemu zdziwieniu jakis czas później Gina przyznała na forum, że czasem stosuje ketrel. Od tej pory jak jest niegrzeczna to jej przypominam o zażyciu. Naprawdę nie jestem zainteresowany. Idz do widmoka, masz szansę. 

Znowu o mnie. Coś jest na rzeczy.. Mylisz nicki, bo ja nie zażywam psychotropów, ale masz teścia lekarza, więc pewnie przepisuje 😄😉

8 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Dobra. To jak będzie z tym wpierd.olem?  Bo nie wiem czy mogę dalej  oglądać serial. Pewnie niektórzy pomyślą, ze sie wystraszyłem, a za dwa, trzy lata przeczytam, że płacząc uciekłem. Będzie czy nie będzie?

Możesz już odmaszerować bez pytania o zgodę. 😅

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Ty na serio zamieniasz się w salowa. Byle wÿsryw od byle kaleki tutejszej i już zayebane serduszkami. Wyślij mu w podzięce zdjęcie nóg xD niech Ci zmierzy BMI krasnal haa haa

Znowu o mnie. Coś jest na rzeczy.. Mylisz nicki, bo ja nie zażywam psychotropów, ale masz teścia lekarza, więc pewnie przepisuje 😄😉

To tatuś lekarz musi być dumny z bezrobotnej córci 😜

Nie prosiłem żeby zrobił mi loda. Kontekst tej wypowiedzi byl zupełnie inny, ale ty ze swoim lekkim upośledzeniem oraz patologiczna skłonnością do kłamstw, zaczęłaś rozpowszechniać taka wersję. Dla mnie to bylo zabawne, bo biedny widmok wyszedł na uległą cio.te na jakis czas. I jak widac po ostatnich wydarzeniach, nie pomyliłem sie w ocenie, ze widmok chce byc poniżany.

Znowu o mnie. Coś jest na rzeczy.

Zdecydowanie coś jest na rzeczy - wyślij mu jeszcze raz swoje koty i grubą du.pę, może zmieni zdanie 😎

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się