Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacekkkkkkk

jak kobieta nie umie ugotowac obiadu tzn ze w ogole nie jest zaradna

Polecane posty

a ty jacku powinienes urodzic sie w innej epoce a mianowicie epoce kamienia lupanego!!!!! tam moglbys targac swoja dziewczyne za wlosy nawt:) hehehe twoje imie nawet jest podobne do nazwy zyjacych ludzi w tej epoce jaskiniowiec!!!!!!! heheheh jakos tak mi sie kojarzy....:) ale no coz jestes jednak z naszej epoki wiec jedynym sposobem wytlumaczenia sobie tego ze masz taki swiatopoglad jest to ze pewnie jestes ze wsi i to takiej niezle oddalonej od metropolii- nie chce nikogo tu obrazac jesli jest ze wsi!!!!!!

Gość Witaj Jacus
Zalowac go napewno nie bedziemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Witaj Jacus
hahahah dobre i wiemy o co chodzi !!!!

jacekkkkk---> w zasadzie to sięz Tobą zgadzam, jesli chodzi o te obiady, ale z tym zdzieleniem to przesadziłeś :O

342...itd, chyba musisz pochodzic z jakiejs patologicznej rodziny skoro w taki sposob wyrazasz sie o kobietach!!!!!!! mamusia nie nauczyla manier!!!!!!!!! a tym samym mowiac o kobiecie ze cos tam z \"cipa\" juz nie pamietam sam obrazasz swoja matke!!!!!! czy ona nie jest kobieta??????? uwazaj jak sie wyrazasz!!!!!!! to pewnie i tak do ciebie nie dotrze bo jestes poprostu jakims burakiem z ledwo ukonczona podstawowka!!!!!!!!

Gość cośtam ble ble
zaraz ja cuie tak zdzielę złotko, że pożałujesz ześ kobietom podskoczył złotko

Gość cośtam ble ble
btw: 342=jacuś musi podreperować swoje ego i wykreował kogoś kto przyznaje mu rację. pogrążasz się słonko

Gość jacusiu
przeciez ten temat juz wałkowales wczoraj, monotonny jestes juz

Gość juz jestem
Jacus -jestes tam ?

Gość white_dove
wszystkie jestescie takie madre a pewnie swoim kolesiom gotujecie z przytupem i polykiem

jacusiu, a może byś pomyślał wreszcie o diecie, taki grubas jesteś a ty wciąż o żarciu i jeszcze żona kucharka ci się marzy

Gość juz jestem
z polykiem to co innego robimy !!!

Gość 23432432
tak teraz pierdola jakie to wyzwolone bo na forum moga tylko wykrzyczec swoja ego a w realu dostaja w morde i do garow

Gość glodna xxxxl
ja dobrze gotuje

kobieta była od gotowania obiadów w czasach, kiedy facet ten obiad musiał upolowac- poza tym gotowała tylko dlatego, że nie życzyła sobie aby taki spocony facet wkładał łapska do kotła :P chcesz jeśc? to sobie zrób, chyba, że jest ktoś, kto na tyle Cię kocha, że ma ochotę sprawic Ci przyjemnośc i podac obiad- nigdy z konieczności