Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojeje

PrzeCzytajcie!!

Polecane posty

Gość ojeje

Dziewczyny...bylam w sobote na weselu poznałam super chlopaka, zaiskrzylo odrazu, tyle ze chłopak od paru lat jest z dziewczyna z ktora chce dla mnie zerwac...teraz polowa rodziny probuje wybic mi go z glowy itp Nie wiem co mam zrobic:( pomozcie:(

Gość ojeje
nikt mi nie pomoze?

przecież chłopak i tak zrobi co chce, to jego decyzja, nie rozumiem co ty masz z tym wspólnego... To jego zycie, niech z nim robi co chce..

Gość ojejej2
nie wiem kochana ale ja bym sie bala, ze on wroci do bylej!roznie moze byc ale moze sie zauroczyl toba a potem zateskni za nia?

odpowiedz sobie na pytanie jakbys sie czula na miejscu tej dziewczyny, i jesli ten chlopak jest w stanie zerwac ze swoja dziewczyna z ktora zapewne nie jest tydzien dla innej dziewczyny ktora poznal przypadkiem, to wybacz ale taki facet jest juz skreslony zreszta, nie boisz sie ze z toba moze byc tak samo? bedzie z toba, zobaczy jakas inna dziewczyne i z toba zerwie jak bym sie na takie cos nie pisala ale jesli chlopakowi z tamta dziewczyna sie nie uklada, i tak czy siak rozstaliby sie na dniach, to czemu nie sprobowac z nim byc:)

Dla jakiegoś chłopaka pokłucisz się z całą rodziną, a on po kilku miesiącach Cię zostawi i co wtedy zrobisz?? Skoro rodzina próbuje Ci go wybic z głowy to daj sobie z nim spokój.