Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozerwana wewnetrznie

Odejsc czy zostac przy nim ? Pomocy

Polecane posty

to wcale nie jest normalne!!! odejdź jak najszybciej, póki jeszcze dzieci nie macie. potem będzie jeszcze trudniej!!!! nie krzywdź siebie i dzieci przyszłych! nie rób sobie tego! on cię zniszczy! on się nie zmieni! będzie tylko gorzej!!! uciekaj i nie oglądaj się na niego!!! naprawdę tak zrób! mam nadzieję że nie będziesz miała okazji się przekonać że to co mówię to prawda! odejdź!!!

Pamietam jak kiedys kilka lat temu czytalam rozne artykuly o zwiazkach toksycznych i o znecaniu sie psychicznym nad partnerem. I wtedy dziwilam sie co za glupie baby z tych kobiet ze sa z tekimi facetami . I przyszla pora na mnie , tyle ze teraz juz calkiem inaczej mysle jak chodzi tu o mnie. Ciagle mam nadzieje ze on cos zrozumie i sie zmieni.

Gość kierkie
nnie zmieni się . tak się mysli zawsze. raz uderzył - zrobi to drugi raz, raz cię wyzwał - zrobi to drugi raz. tak jest zawsze. tu nie można wierzyć że ludzie się zmieniaja. odejdź póki nie ma ślubu,dzieci.

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Co ma zrozumiec??? Ze nie lubisz jak Cie poniza , obraza i wyzywa ? Az tak tepy ze tego nie wie ????

nikt nie musi akceptowac upokarzania go, nikt !!!nawet z największej milosci i to moze on skoro cie kocha niech przestanie wyzywac zanim ci powie ze ty w dowod milosci powinnas to zaakceptowac :O ten facet jest zalosny :O pokaz mu ten topik

Chyba macie racje .Lepiej pocierpiec miesiac , dwa czy nawet rok ale wkoncu zaczac zyc normalnie i nie modlic sie po nocach zeby jutro bylo lepsze . Chyba zaczne wierzyc ze sa chlopaki ktore potrafia docenic swoja partnerke i ze ja takiego znajde . Tylko nie wiem czy potrafilabym byc z kims innym w zwiazku , a nie chce byc sama .

Gość LEGALNA BLONDYNKA////
zostaw hama i to szybko

I zeby nie byc sama , wolisz szmaciarza co Ci ubliza ????

Ej Blondi ;) :D chama przez "ch" mam problem z chujem , nigdy nie wiem czy huj czy chuj , ale ten palat to w obu wersjach :D

hej,bucie singielka jest super!masz czas dla siebie,robisz co chcesz,przed nikim nie musisz sie spowiadac i masz czas dla przyjaciol!zobaczysz,ze poznasz tego,ktory bedzie cie wielbil i kochal tak jak na to zaslugujesz! taka jedna niewiedzaca,twarda kobitka z ciebie;-)

huj czy chuj mialo byc

ooo juz wiem , samo sie poprawia CH !!! dzieki kafe!

Bogini Milosci Z jednej strony jest dobrze byc samemu , bo przynajmniej nie cierpisz przez nikogo ale z drugiej do kogo sie przytulisz gdy ci zle , kto cie pocieszy ( jeszcze jak ja nie mam juz kolezanek )

będziesz umiała być z innym! ale nie ciągnij tego związku dalej! nie daj siebie tak traktować! on nic nie zrozumie, on uwielbia krzywdzić!!! tak tak uwielbia patrzeć na twój ból, na twe cierpienie a im bardziej ty cierpisz im bardziej ciebie upokorzy tym bardziej rośnie w siłę tym jest bardziej zadowolony! hmmm skąd ja to znam............... ale nic uciekaj!!! nie daj się zaszczuć! nie daj się poniżać!!! nikt nie ma prawa na ciebie krzyczeć!!! nikt!!! uwierz w to!!! jeżeli w to uwierzysz wszystko będzie prostrze, łatwiejsze! ty jesteś najważniejsza! powtarzaj to sobie! jesteś naprawdę wiele warta! to on facet ma się starać o ciebie, to facet ma być dla ciebie miły to on ma okazywać miłość i zrozumienie!!! to co ten facet nazywa miłością wcale nią nie jest to jest zastraszenie, ale na pewno nie miłość!!! odejdź poboli chwilę ale przestanie, a wtedy świat nabierze naprawdę innych kolorów!!! nie krzywdź siebie i przyszłych dzieci!!!!!

Gość gdrehrt
On się nie zmieni!!!moja koleżanka też miała chłopaka używał wobec niej wulgarnych słow typu ty kur...szmato itp.Myślała ze się zmieni aż w końcu zaszła w ciążę i co po paru latach małżeństwa nadal jest dla niego kurw...szmatą,dziw....pomimo że mają już dwójke dzieci robi to nadal i nie patrzy że one słuchają i patrzą na to...często dzwoni i płacze,a ja nie chce jej już dobijać mówiąc a nie mówiłam.....

Gość anoiris
Do Rozerwanej wewnetrznie!!!Jak przeczytałam twoja wypowiedź to jakbym czytała sama o sobie!Też jestem w związku 4 lata i jak tylko z kimś sie spotkam mojemu facetowi wydaje się,ż ego zdradzam!(bez sensu)Czasami jest kochany,ale zazwyczaj nie do wytrzymania i całą winę za to,że jest między nami zrzuca na mnie a u siebie nie widzi wad!Potrafi mnie czasem obrazić,ale ja mu na to nie pozwalam!Niech sobie obraża mamę a mnie nie będzie!Niestety ludzie tez mi radza żebym sie z nim rozstała!

mała_agatka Dziekuje twoje slowa daja wiele do myslenia . Tyle ze ja dzieki niemu sama maleje w soich oczach juz nie czuje sie tak wartosciowa jak kiedys

no wlasnie,odejdz od niego i zastanow sie nad soba,znajdz jakies hobby,odkurz stare znajomosci,to wlasnie dzieki niemu nie masz przyjaciol,bo on chce cie miec na wylacznosc i uzaleznic od siebie,egoista jeden!

anoiris Przykro mi bo wiem co czujesz a nikomu tego nie zycze, ale pewnie ty wiesz jak trudno odejsc po takim czasie od tej drugiej osoby.

Bogini Milosci Ja juz naprawde wysiadam psychicznie nie moge juz nawet isc sama do sklepu.Ostatnio odprowadzil mnie i poszlam do sklepu to szedl za mna i mnie sledzil (szedl tak zebym go nie widziala) bo chcial zobaczyc gdzie ide (pod sklepem sie zorientowalam) a pozniej sie do mnie nie oddzywal ze nie powiedzialam mu ze ide do sklepu. CHORE

wiem że malejesz!!! wiem że jesteś dla siebie prawie zerem! ale nie pozwól żebyś zginęła, nie pozwól się rozdeptać jak robaka!!! nie pozwól na to!!! uwierz mi naprawdę jesteś jedyna w swoim rodzaju, jesteś wyjątkowa (jak każdy człowiek)!!! wiem że to trudne, wiem że nie da się tak natychmiast, ale spróbuj!!! warto. mi się udało po 3 latach u psychologa ale się udało!!! tobie też się uda! uwierz wsiebie! nie rób sobie tak wielkiej krzywdy, bo jeśli z nim zostaniesz to zniszczysz sama siebie! nie pozwól mu na to!!! pomyśl o dzieciach (tak o nich mówię bo to mój ojciec prawie zniszczył mnie i niszczy mamę) pomyśl o tych małych istotkch, które będą patrzeć jak on cię wyzywa, jak on cię bije bo zacznie na 99,99% pomyśl o tym że zniszczysz nie tylko siebie! a naprawdę warto teraz to zakończyć, warto w siebie uwierzyć!!! 🌼 dla ciebie i pamiętaj JESTEM WARTA DUŻO WIĘCEJ NIŻ KOMUKOLWIEK SIĘ WYDAJE!!! NIKT NIE MA PRAWA NA MNIE KRZYCZEĆ!!! NIKT NIE MA PRAWA MNIE WYZYWAĆ!!!

anoiris Moj tez nie widzi u siebie zadnych wad . Powiedzial mi ze gdybym ja byla taka jak on to bym byla idealna . Nie chcialam juz mu nic mowic bo znow bysmy sie klucili.

To niech poszuka idealu !!! Naucz sie kochac siebie. Rozwin zainteresowania. Ile masz lat? Co robisz ???

no i wlasnie o tym mowie,posluchaj,powiem ci,ze u mnie bylo juz za pozno,bo jak juz chcialam odejsc od niego,to okazalo sie,ze jestem w ciazy!no i co?balam sie strasznie,a on sie cieszyl,bo myslal,ze juz z nim na zawsze zostane.a tu guno,przemeczylam sie jeszcze kilka miesiecy i odeszlam od niego.jestem samotna mama,ale nie zaluje tego,kto wie,moze gdybym nie odeszla bylabym niezywa matka.tak wiec odejdz,lepiej ci bedzie bez niego.ja sie teraz ciesze wolnoscia,maj fajna prace,mnostwo przyjaciol i jestem niezalezna! powodzenia ci zycze no i sily!

Ratunku-Na pomoc-Help 18.Teraz bede szla do 3lo Wiem ze pewnie wiekszosc pomysli ze jeszcze jestem gowniara i co moge o tym wszystkim wiedziec ale ja tak nie mysle :(