Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozerwana wewnetrznie

Odejsc czy zostac przy nim ? Pomocy

Polecane posty

Gość Rozerwana wewnętrznie
Bogini Milosci jest mi bardzo trudno ale przezyje dla samej siebie. Nie moge sie doczekac studiow, mieszkam w malej miejscowosci dlatego bede musiala gdzies wyjechac , a jak bylam z nim to mi powiedzial ze jak pojade gdzies na studia to bedziemy musieli sie rozstac bo pewnie bede przyjezdzala raz na jakis czas , i najgorsze to ze dla niego bylam w stanie zrezygnowac ze studiow. Ale teraz juz mnie nie bedzie szantazowal ze mnie zostawi.:)

tez to kiedys uslyszalam dlatego podjelam decyzje o studiach zaocznych,bo nie chcialam zeby to sie rozpadlo,pozniej podjelam decyzje o rozstaniu,ale bylo za pozno(ciaza),wiec chcial nie chcial i tak studiowalam zaocznie,nie mialam zycia studenckiego jak moi rowiesnicy,tylko dzieki mojej wlasnej glupocie(mam za to wspaniala corcie,ktora niestety charakterek odziedziczyla po tatusiu i ma diabla za skora,ale kocham ja bardzo,bo jest moja).w kazdym razie nie popelniaj bledu jaki ja popelnilam i nie wracaj do niego.

ja też zrezygnowałam ze studiów dziennych przez ex. Teraz wiem, że duuuużo straciłam. Widzę to w sytuacjach zawodowych. :o

powiem tak - póki jeszcze możesz to zrobić bez większych problemów, to uciekaj od tego faceta, bo on Cie kiedyś zniszczy. Mogę Cię o jednym zapewnic - po ślubie facet w najlepszym wypadku będzie tak, jak przed ślubiem, a jesli sie zmieni, to na gorsze.