Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

STRASZNY BOL GARDLA wejdzcie

Polecane posty

Gość lolka90
tak- isc do lekarza ;/

wiem ale dzisiaj juz nie przymuja:(a mnie mega boli naprawde nigdy mnie tak nie bolalo:(zawsze mialam problemy z wezlami chlonnymi masakra:(plakac mi sie chce z bolu

Gość kmnjbhv
plucz szalwia

pij dużo ciepłego, mleko ale bez miodu bo może podrażnić gardło, herbata obowiążkowo z cytryną no i szalik. ja to zawsze robię, i pomaga. wracaj szybko do zdrowia.

wreszcie ktos kto ma problemy jak ja. ehhh co chwile cierpie na bol bardla, a gdy nie ma lekarza pod reka, to ratuje sie septolete + jem praktycznie jedno za drugim, plukam gardlo woda z sola, ponoc dobre jest tez tantumm verde. czasem wypiej do tego jakis fervex. ale jesli to np. angina to ratuje cie tylko lekarz i antybiotyk

dodam, ze mam od 1,5 roku powiekszony wezel podrzuchwowy i nikt nie potrafi mi pomoc, do tego te bole gardla. jesli masz podobnie moze znasz przyczyne tych dolegliwosc?

kup sobie STREPSILS intensive, ma srodek znieczulajacy. Mi to zawsze pomaga. Tylko to.

trochę już pózno,ale mnie pomogły tabletki do ssania oil olbas,takie żelowate obsypane cukrem,smakują paskudnie,przy potwornym bólu gardła (myslałam,ze skoncze u lekarza,bo neo angin nie pomagał) własnie te mnie wyleczyły

Gość paula01
pewnie tez za póżno, ale mi pomaga herbata imbirowa dilmaha. Ponoc dobrze kupic imbir w całości i ssac w kawałkach.

Gość Alexxxa
Mnie o dziwo pomógł ibuprom. Wziełam go przez przypadek, bo bolała mnie równiez głowa. A gardło bolało tak, że przez dwa dni prawie nic nie jadłam i nie piłam.