W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Lipiec 12, 2007 http://www.joemonster.org/art/7593/Najslodszy-na-swiecie-szczeniaczek co za cudo:)))))) i ten bonusik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Lipiec 12, 2007 bonusik-------------->cud? A szczeniaczek słodziutki ♥♪♫ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Lipiec 12, 2007 nie zauważyłaś w nim czegoś szczególnego? ja na pierwszy rzut oka też nie, przyjrzyj sie uważaniej;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Ale klochany! Idealny prezent na walentynki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Lipiec 12, 2007 o rety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Kruca,widziałam---------->SERCE ♥♪♫ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Lipiec 12, 2007 myślałam, że nie zauwazyłas;) wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Lipiec 12, 2007 sliczne slodkosci, szczeniaczki są boskie no i to serduszko... oj to dopiero musi byc pieszczoch;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2007 śliczny :D i z serduchem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale z was gupie baby Napisano Lipiec 12, 2007 każdy szczeniak jest śliczny:p nawet najkundlejszy kundel:o i nad czym te zachwyty?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach