Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Anka dlaczego tak się dzieje,że ktoś klika,klika ale jak go zapytasz kto on i skąd to się wyłącza ?

Jasne, jeste, w poblizu również...Będę serwować napoje, jak ktos zajrzy...Idę zrobić trochę lodu. Zapewne się przyda. Grasuj, grasuj...Tylko zaglądaj do nas... Mąż czyzby zaspał ?

mąz wie gdzie jesteśmy, ale może ma wolne dziś ? świętokrzyskie powiadasz ? no nie wiem...ale jak wpadnie to zapytamy :) Cyżbym, się domyślała co za mysli ?

W karczmie cicho, spokojnie ale i chłodno. Szafa grająca cichutko gra... Napoje się chłodzą, jeść jak widzę w taki skwar nikt nie chce. Jedynie co to serewuje mnóstwo świeżych owoców. I może jeszcze jakies jogurty naturalne... A może pójdżmy się poopalać...kolorek czas zmienić ;)

hej dziewczyny :-) sorki ale mam trochę spraw do załatwienia... internet szwankuje... pracy full ... kilka dni potrzebuje :-) nie wypisuję się z bractwa ;-) postaram się zaglądać 🌼 [ usta] buziaki musicie sobie radzić na razie beze mnie pozdrawiam ... i nie chlejcie za duż bo nic nie zarobimy a dołożymy jeszcze do interesu... hihihi narqa :-}

chyba zmienię nicka hi,hi,hi,hi :P na roztopiona anka ;) wracam z miasta coś okropnego termometr pokazywał 40 st dobrze,że wodę miałam ze sobą :) dziewczyny faktycznie porozbierane...........niektóre niesmacznie :P

danie dnia : młode ziemniaki, pieczony udziec indyka chilli, fasolka.......i kompot.......... :):):):):)

Bez deseru kategorycznie !!!!! :p Ale to dla mnie, reszta może wcinać :) A sałatka jak najbardziej...Anka, jest taki pub Ice club. lodowy, na ta pogodę rewelka :)