Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Pozostawiam karczmę w Waszych rękach, dopilnujcie przekąsem , napitków i muzyki... Wieczorkiem zajrzę :) Puścimy muzyczkę fajną :) Jak mam wracać do domu w ten skwar, to aż mnie skręca ;) Zabietam butlę wody i do przodu :) Mężu 👄, aga69 👄 kalinka 👄 wesoła anuska 👄 🌻

Aniu ja mieszkam teraz kolo Kassel.Ok.20km od miasta.Pracuje w Kassel. Uwielbiam ogoreczki malosolne-tutaj nieosiagalne a sama zrobic nie umie.Moze malutki przepisik?Prosze...

Hallo.to jest przepis dla profesjonalistow a nie laikow!Ile ogorkow,ile soli,ile wody.Egipcjaneczko malutka prosze jutro o malutka korekte Twojego przepisu.

Aniu moi rodzice kupili teraz dom w Bieszczadach,wczesniej meszkalam w Karkonoszach a w swietokrzyskim bylam tylko na wycieczce szkolnej.4 sierpnia jedziemy w odwiedziny do rodzicow.

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Agunia to daleko Cię poniosło z ojczyzny naszej kochanej :) zadowolona jesteś,fajnie w niemczech się mieszka ?

Mieszka sie tu troche inaczej,ale jest fajnie.Jest mi tu lepiej jak w Polsce.Udalo mi sie trafic w srodowisko ludzi(a to dzieki mojemu lubemu)ktore traktuje mnie bardzo dobrze i ma wiele zrozumienia dla moich problemow z jezykiem niemieckim.Gdy tu przyjechalam nie mowilam po niem.nic i nic nie rozumialam.Teraz jest o wiele lepiej.Sam fakt,ze pracuje razem z niemcami i dogaduje sie.Moj luby jest Niemcem z dziada pradziada.Ni w zab polskiego.

hi,hi,hi,hi,hi............................... będzi miał na imię Egipcjanka.........od Matki założycielki................:)

Dzięki wielkie...nie załużyłam ;) Anka, czas wyprobować drinki :) Upalna noc się szykuje, pełna komarów, cholera :( Oztawiam w lodówce na jutro duzo napojów wszelakich, lodu jak co dzień. Kawę z ranazaparzę, lub ktoś mnie wyręczy :) Dziś już pożegnam się piosenką Gepert http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/fpJhucGScN/edyta_geppert_-_och_zycie_kocham_cie_nad_zycie 🖐️

:D:D:D:D:D:D:D pięknie w parku o tej porze.......szum wody podlewającej trawniki......ciepło.......przyroda i ja........aż chce się żyć.......po porannym spacerze z psem witam z kubasem kawy w ręku..........👄 ekspres już cichutko szumi............ śniadanie dnia: jajecznica ze szczypiorkiem, sałatka z pomidora, świeże pieczywo z ziarnami....

Witam w środę przed pracą 🖐️ Cichutko naleje kubek kawy, zjem sniadanko przygotowane przez Ankę...i posłucham spiewu ptaków. W taki miły sposób rozpoczne dzień. Ale Wam dam pospać jeszcze. Na tarasie przed karczmą pozostawiam dla pozostałych termos z kawą, herbarę amlinowa mrozoną i rogaliki z konfiturą. Dla wybrednych arbuz soczysty...:) Acha...i wazonik z pieknymi kwiatkami...w końcu mamy lato :D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Dzień dobry wszystkim 🖐️

Miło mi będzie spędzić z Tobą czas :) Wczoraj spędziałam więcej czasu pod prysznicami, taki był gorąc ;) A tak poważnie, to nic się nie chce. Nawe czytać książki mi się wczoraj nie chciało..