Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Ciesze sie ,ze moge liczyc na wasze dobre slowo.Teraz jestem szczesliwa,jest ktos kto mne kocha,zyje normalnie...Do pelnego szczescia brakuje mi tylko mojego syna...Ale ciagle zyje nadzieja,ze przyjdzie taki dzien,ze porozmawiam z moim synem.Ogolnie trzymam sie,mam tylko czasem takie male chwile zalamania...Wiem jedno-nigdy w zyciu nie wrocilabym do mojego bylego meza!Jako ojciec-jest cudowny,ale jako maz byl potworem...I do tej pory jest potworem bo to on kaze mnie za moje odejscie.

Ciesze sie ,ze moge liczyc na wasze dobre slowo.Teraz jestem szczesliwa,jest ktos kto mne kocha,zyje normalnie...Do pelnego szczescia brakuje mi tylko mojego syna...Ale ciagle zyje nadzieja,ze przyjdzie taki dzien,ze porozmawiam z moim synem.Ogolnie trzymam sie,mam tylko czasem takie male chwile zalamania...Wiem jedno-nigdy w zyciu nie wrocilabym do mojego bylego meza!Jako ojciec-jest cudowny,ale jako maz byl potworem...I do tej pory jest potworem bo to on kaze mnie za moje odejscie.

agunia wazne jest to że wiesz dobrze ze twojemu synowi nie dzieje sie krzywda a to juz połowa sukcesu .Syn kiedys zrozumie ze zycie nie jest takie proste ze moze dobrze ze podjełas taka decyzje zeby nie trwac w chorym zwiazku ,ze maz Ciebie krzywdzil

Ok.Juz sie pozbieralam.Lzej mi na duszy,musze zyc dalej.W zwiazku z tym,ze wprowadzilam smutna atmosfere zapraszam Was na obiadek w czwartek.Zrobie platy z kurczaka po hawajsku w curry sosie,mlode kartofelki i ze trzy suroweczki.Na deser tiramisu.Czy przyjmujecie zaproszenie?Obiecuje nie bede smucic wiecej.

na chłopy sie nie umawiamy, tylko na kawę :) dlatego tak nam idzie. Na chłopy byłoby raz dwa :p Ania...to przełóżmy, bo popłyniemy ;) w siną dal ;)

to co dla ochłody pyszne mojito ? a może mimozka ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D plaża i zimne drinki..................;)

Ech...marzenie o plazy...nic nie pozostaje innego. W sierpniu mam wyjazd integracyjny ;) Już ekipa się szykuje...ostatni była na kajaki...a teraz, kto wie :)

jakie marzenie przecież nasz karczma w cudnej okolicy,strumyksię znajdzie....plaże usypiemy temperatura tropikalna......;) więc aloha!!!!!!!!

A moze jak juz te plaze usypiemy to troche pogramy w siatkowke plazowa?Bo ciagle tylko drinki,piwko,zarcie...Troche ruchu by sie przydalo...Tak dla zdrowia.Tylko ja nie mam pilki.