Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Aniu jakie super kleje?to sa te \"kropelki\"czy jak im tam?Aniu skoro juz jestes to jemy dietetycznie bez ziemniakow. Ja nie jem z zasady obiadow.Jadam je tylko wtedy gdy jestem w Polsce,jak mamusia ugotuje.Caly czas tutaj w niemczech nie jem ich miesa,nie jem wedlin-nie smakuja mi.Ale dzisiaj jem z Wami.

agunia 🌻 obiadek marzenie mniam :D Jak ja się cieszę, że Ktoś go przygotował za mnie...Ja podam po obiadku drinka...jak barowa pogoda, to barowa.. gin, tonic, lemonka i lód....i słomka... Wasze zdrowie Kochani... Aga, ja paznokietek obicnałam, a jeśli reszta była długa, naklejałam jednego tipsa ;) Zawsze wygląda dobrze i nie trzeba czekać...

bez okazji...czyli wszystko mozna dopasować :) Nie powiem, bo ja bielzine kolekcjonuję, fanka inazej...ale jesli Halinka lubi, to pomysł niezly...i wykorzystacie może :p A poza tym...nie wiem co lubi...może książkę jakąś, może perfumy ulubione, jakiś kosmetyk... Poza tym możesz zabrac ja gdzieś na kolację , spacer potem zaproponować, posiedzieć gdzieś nad wodą wieczorkiem, zabrać winko ze sobą...

hm.....hm.....comożna fajnego dostać ? 🌻 oj....Grzesiu można ! :P ja to wogóle lubię dostawać ;) więc ze mnie kiepski doradzca :( ale ogólnie ja lubię torebki :) i takie różne damskie akcesoria :) okulary,apaszki.......zawsze fajnie dostać :) no bielizna też ok.......jakaś fikuśna koszulka nocna:) a u mnie szafy się domykają....ja nie mam dużo rzeczy ;)

🌻 koncert w knajpie BONEY M ludzicha walą drzwiami i oknami,bilety rozeszły się w mig ;) zapomnieliście :O drink dnia: PINK PUSSYCAT 👄 gin, grenadyna, sok grapefruit, sok ananas..... pracy dużo może wieczorami też byście przychodzili......... karczma łapie drugi oddech 👄 dobra lecę na imprę...........ale świetne kawałki zapodają........;)

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ale fajnie już się zaczyna.......zapowiadają koncert do północy !ale dają czadu.....hi,hi,hi,hi.....i zapowiadają karaoke z publisią więc :P chyba wystąpie ;) no dobra na mnie pora pędze.....pędze.....dawno tak fajnie się nie bawilam..... chociaż wczorej też :P milutko było normalnie czad :D:D:D:D:D

🌻 Dzień dobry ! ledwo widząc,zaspana otwieram ekipie sprzątającej................ najważniejsze w tym momencie to dojść do ekspresu..................;) ............................................................................🌻 włączam................................................................:P ................................................................................. i boski aromat już powoli stawia na nogi :):):):) ubierzcie się dzisiaj deszczowo przeciw,bo moim zdaniem będzie lało koncert wczoraj na 102 się udał.....tydzień knajpę mamy a już znana w okolicy :P wszyscy goście drinki dnia chwalą,bo pomysłowe i po promocyjnej cenie;) a w dzień na obiady lubią zaglądać śmieje się,bo dla Was pewnie to zbójecka pora na wstawanie :) ja też tak myślę :) ale pies mój już tak nie:( 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 poranną filiżanką kawy 👄 witam Was :)

🌻🌻🌻 ...z filiżanką kawy od Anusi [ukłon w Twoją stronę za zaparzenie] siadam do pracy ...Karczma otwarta, kawa juz jest, swieże kwiaty w wazonach...niezle jak na początek dnia :) Słonce nieśmiało wygląda zza pierzastych chmur......... Chyba wolałabym zostać w łóżeczku dziś...Chociaz na kaca dobra jest praca ;)Oblewanie licencjata wczoraj było mojej przyjaciółki :D Oprócz picia było palenie schichy.......Fajne, ale wolę tradycyjnego fajka ;) No dobrze...gadu,gadu...a trzeba wziąść się za robotę..... sniadanko przygotować.... w zestawie tosty na ciepło, świeży serek ze szczypiorkiem, pieczywo sojowe, , sok ananasowy i jagodzianki..... Jak ktoś chce to jest herbatka z cytrynką..... A teraz wezmę się za .....picie kawy :) :) :) Nie ma jak miło zacząć dzień:D 🌻 👄

🌻 🌻 czyściutko wszystko lśni ;) zapraszam na śniadanie: świeże bułeczki grahamki, ser bialy z rzodkiewką i szczypiorkiem, pomidorki, :):):):):):):):):): no i oczywiście kawa :) a ja kakao wypiję poziom magnezu sobie podwyższe:) a kakao robię tak jak kawę rozpuszczalną ! zalewam wrzątkiem dolewam mleka pycha :)