Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

podskakując sobie i nucąc pod nosem z wielkim uśmiechem naładowana pozytywną energią od Anki-Żanki , idę zagrać ;)

przyszły tydzień....może gdzies około czwartku...ale jeszcze się dogadamy....... Radości....w dzisiejszym dniu mam nadzieję, że bedziesz miała bez liku :D:D:D:D ❤️

Dla wszystkich Anek najserdeczniejsze zyczenia!Zalapie sie na kawalek tortu?Szampana tez wypije z przyjemnoscia! Kochani 6.08 jade do Polski na 10 dni,a potem ,bo to od moich rodzicow niedaleko Slowacja i Wegry.I na tym koniec mojego urlopu do Swiat Bozego Narodzenia.I potem znowu Polska.Moze macie jakies namiary na noclegi w Slowacji?

Bede w Bieszczadach kolo Jasla.Nie bylam tam dobre 20lat...Jak pisalam rodzice kupili dom (duzy).Teraz go remontuja.Jedziemy troche pomoc.

Egipcjaneczko prosze podpytaj jakie sa ceny i ogolnie,Szukalam w inter.ale tam pisza ,ze od 2007 jest eur i nic wiecej.Wegry znalazlam z cenami i wieloma innymi inf.bardzo przydatnymi.Do Czech jezdzilismy czesto ale nie mam pojecia czy mozna to porownywac.

Ja tez sie ciesze.Gdy bylam mezatka to na urlpoie w ciagu 15lat bylam raz jeden tydzien. teraz to troche nadrabiam.Fakt,caly rok oramy jak dzicy ale w ciagu roku miesiac spedzamy na wakacjach.I mozemy byc razem,bo normalnie moj luby pracuje od 9 w domu jest ok.19.30.kolacja,telewizja,spanie.

wiem co to znaczy...sama czesto pracowalam do 20 ..pozne powroty, ale wieczorami dostawalam jakiegos powera...i dalej...obowiazki domowe, jakies czytanie, nauka... Teraz pracuje krocej, ale nauka jeszcze pozostala, obowiazki tez....nadrabiam za to zaleglosci towarzyskie. Ale bieszczady mnie kreca niesamowicie :):D:) Co do noclegow to podpytam. A moze nasza wesola Anka bedzie wiedziala, swiatowa kobitka :p Anus.. z szacunkiem oczywiscie...jak bedziesz w stanie ( no ni upojenia alkoholowego z okazji imprezy ;) ale z wiadomych powodow, czyli znajomosci ale o info o noclegach....daj znac :) A to tak dla Ciebie jeszcze taki polny który znalazłam na naszej laczce przy karczmie 🌻

Biba bibą...ale wszyscy sobie poszli...samotna się czuję :( :O Ale radzę sobie. Mam aromatyczną kawę na popołudnie...talerz świeżych owoców i szarlotkę....Proszę się częstować :):) i na kalorie sie nie oglądać ;) A ja dziś jadę do domku, muszę z synkiem spędzić czas tuż przed wyjazdem....A potem luz.....i tęsknota :( :O

Jestem jestem.Pogoda w miare dopisuje,wiec skosilam trawke przed domkem w ogrodzie bo dzisiaj wieczorkiem wpadaja znajomi,taka mala imprezka.Dzieki Bogu mam jutro na popoludnie. Co sie dzieje z mezem?Taki zapracowany?

🌻 🌻 🌻 za dużo tych Anek :O normalnie zwariować można:( a głowy trzeba szukać :( kacowo,balangowo,witam :):):) ledwo do ekspresu się doczołgałam................................o zbawczy aromat kawska..................... powoli uratowana................................................. Skąd te Anki się biorą ? Przyjęcia,przyjęcia,kolorowy zawrót głowy :( biorę kawsko.........acha z psem już byłam :( i jakoś dochodzę do siebie :O

albo i nie.............................................................................................................................................................................................................................................................................matko kochana :O

🖐️🖐️ Macham podwójnie, co byś mnie zobaczyła ;) Ale się zabalowało panno Anno :p:p Ale raz się żyje i raz się w roku Anki obchodzi.... Kawa zbawienna zaprzona....Anka, jesteś wielka :D:D Zaraz wracam, tylko obchodu dokonam i bede pisać.....:) A tak zostawiam Wam precelki do kawy....i sok......., albo może lepiej kefir....co Anula :p 🌻

hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi........................książkę sobie kupiłam a mój mąż ma czarne włosy ;) i dziwnie na nią popatrzył:P

Gość egipcjanka malitka
...........................ale pustką powiało...................:p

Dzień dobry [zaspana i nierozbudzona] 🖐️ Kawa....plisss...Złe samopoczucie, nieciekawa mina...to dzisaj cała ja :( Biorę tabletkę, może przejdzie...Pogoda pod psem...albo raczek butelkowa...choć po weekendzie mam dośc butelkowania ;);) To co...zaczynamy nowy tydzień :):):)

Witam dziewczyny sorry ze nie pisałem ale miałem problemy z netem hihihi może już bedzie ok .Wszystkiego najlepszego wszystkim Ankom słoneczka codziennie :) uśmiechu od ucha do ucha pieniedzy na ciuchy i mezow ktorzy was beda słuchać heheheeh spóżnione ale szczere:)

No i koniec....Sezon urlopow sie zaczal czy jak?Knajpa zamknieta...Co sie z wami dzieje?Zabalowaliscie czy co?ODEZWIJCIE SIE!!!!!

hej dziewczyny i chłopaku :-) trochę mnie nie było i patrzcie znowu się gdzieś przenieśli... Tylko gdzie? Może mnie ktoś powiadomi? Egipcjanka? Anka? Mężu? No gdzie jesteście?

🖐️ Witam po przerwie..Nikt nie zniknął, tylko nikt tak naprawdę nie pisał..Dzieki za meila duszyczka, dlatego też odzywam się z apelem, wracajcie ...:) Ja dziś dośc zapracowany dzień mam, ale postaram się zaglądać. Wraca moje dziecko z wakacji. Muszę się troche przygotować na zjazd gości, jakieś jedzenie, sprzątanie... Ale stawiam spóżnioną kawkę i drożdżówki do tego :) Zapraszam. Anuś...Gdzies Ty Kochanie sie podziała ? 😭

🖐️ No i mamy kolejny poniedzaiłek...bleee.Nie chce mi sie tego dnia pracować...Dlatego jak co dzień zaczynam kukiem gorącej, aromatycznej kawusi, którą i Wam zaparzyłam. Mam też herbatkę zielona i wodę cytrynową dla wyrednych ;) ..........I oby do kolejnego weekendu......:p 🌻kwiat]🌻....wczoraj nazbierałam taką piękną wiecheć......stawiam tuż obok, aby uprzyjemnic picie kawy...ach ten zapach :)