Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

ok.........dzisiaj fajny termin...............hi,hi,hi,hi............................a może prezent sobie zrobimy ;)

i kto tu mówi o tym,że jest chętny na spotkanie hi,hi,hi,hi.......jak tylko konkrety się pojawiają ;) to Anka daje dyla :P

Dzien dobry,dzien dobry!Witam Was bardzo serdecznie z mokrego i zimnego zakatka na Ziemi!Mam pare dni nieobecnosci ale juz sie poprawiam.Anule za dwa dni Wasze imieninki!Moze zrobimy w knajpie karaoke wieczor?Tylko zaznaczam-ja nie spiewam!Po 12latach pracy z dziecmi gardlo mam do niczego.Ale chetnie poklaszcze.Dzisiaj na obiad-dla odchudzajacych sie-makaron ze szpinakem,cukinia i pomidorami zapiekany z serem.Ktos reflektuje?

No dobrze zapiekanke zjem sama.Pachnie-cudownie.Nie chcecie to nie.Jezeli sie namyslicie-mozna odgrzac.Smacznego.

🖐️ Aga Ja podnosze 🖐️, bom zglodniala...Przed momentem wróciłam ze szkolenia...bleee potwornie nudne i usypiające. Póltorej godziny ględzenia o niczym, a właściwie czytanie, z którymi zapoznałyśmy się wcześniej...A to dopiero początek... W sierpniu wchodzi nowy system komputerowy, potem jeszcze szkolenia, testy, zaliczenia...Ech.. W takim razie podaję do obiadku browarek...Harnaś zimny z pianką, soczxek dla zainteresowanych :):):)

Witaj mezu!Co do fotek-ktos mnie musi przeszkolic! Czy u was tez taka okropna pogoda?Wiatr jest tak okropny,ze dwie doniczki z kwiatkami spadly mi z okna:i leza dalej bo tak leje,ze nie mam zamiaru wychodzic z domu.Od dwoch dni samochody wstawiamy do garazu bo leca dachowki,galezie.Nienormalna pogoda.

Anka jeszcze zalapiesz sie na zapiekanke.Ja lece na zakupy-gdy pogoda paskudna a szczegolnie gdy wiatr duzy to sklepy sa puste-mieszkaja tu same tchorze!Niedlugo jestem spowrotem.Pa pa.