Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Anka...na wp jest artykuł o dzieciach, które maja adhd...napisane, że nie muszą byc samotne...luknij...ja tylko tytuł wylukałam, ale biorę się za czytanie ;)

Wymiotło Was... Kawę wypiję wzrokiem szukając szczytów gór...Jakaś melancholia mnie ogarnia....Za moim oknem mkną tylko autobusy i auta ;) A może trzeba by było poszukać jakiejś oferty zakupu...czegoś tam w bieszczadach...do remontu...? 🌻🌻🌻🌻......❤️

👄 👄 👄 Dzień po prostu dzień.......trala,la,la...........trala,la,la:):):):):):):) Tanecznym krokiem zbliżam się do ekspresu............nucąc stare hiciory.........................:):):):):):) Kawa,kawa,kawa........................jak smoła czarna i gorąca wnet obudzi mnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Dzień dobry ! Karczma już otwarta................................. Sniadanie dnia: jajka sadzone na szynce, sałatka z pomidorów, świeże pieczywo, lub tosty z dżemem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 👄❤️👄 Anuś zaintonuje dla Ciebie......\" 100 lat 100 lat....żyj Nam Aniu miła....\"[❤️ Radości z dnia codziennego, usmiechu ez końca i szczęścia, które ma różne oblicze :):D:) Aha...i realizacji marzeń....:D Z całego ❤️ swego życzę Ci w dniu dziesiejszym Anka...i na nowy początek pomyślnego roku ;) ;) ;) Ania...tort wnoszę z malinami i bita śmietanką...to dla gości, którzy jak się pojawią...dostana po kawałeczku :) a do Tego szamapn na Twoją cześć wznoszę toast :D A co tam, że z rana...nikt nam wyznaczników nie będzie dawał, kiedy można a kiedy wypada....Pijemy Twoje zdrowie Kochana :D:D:D A teraz już...wszystkich witam, miłego dzionka zycząc ...świętujmy miło :D:):D

👄👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 WZRUSZYŁAM SIĘ..............................................................................................z całego serca Ci kochana dziękuje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anuś miło mi ogromnie....:) Ale lubię sprawiać ludziom radość...tym bardziej miłym osobom... Ja tam opchnęłam już kawał tortu, łyknęłam za Twoje zdrowie...Słucham muzyczki...i cieszę się życiem >>>>i karczmą. że ją mamy dla siebie :D:D:D:D

🌻 no teraz to normalnie mam łzy wzruszenia,lejeszmiód w moje serce 😍 Wielkie,ogromniste dziękuje............ to ja też wrąbie kawał tortu i szampanem popije,a co ;)

iiiiiiiiiiiiiiiiii.........................teraz zagwostka :O egipcjanko-szepcie-anko-żaneto jak mam się teraz do Ciebie zwracać.............boo mnie w sumie żana się miło kojarzy....hi,hi,hi,hi z filmem.......o niani......

kurczę jak ja nie znoszę grafomańskich wierszyków sms-owych BLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:( okropność !!!

ja myślę o takich życzeniach , wiesz.....niby ktoś Ci zyczy , ale jakoś tak nic od siebie , i taki wierszyk jakiś idiotyczny wyśle to ja już wole sto lat :) i wystarczy :)

ludzie po najmniejszej linii oporu idą...ale nic od siebie...po co się wysilać ? tylko ile radości dla odbiorcy :) :):) .........................i to się dla mnie liczy najbardziej :D

nic mi nie wisisz..........to tak spontanicznie....wiesz sama......... ale zaprosić się dam.....:)tylko dziś nie dam rady, pakuję syna na wyjazd:) nadrobimy jeszcze...nie obrazisz się ? ❤️