Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

jezeli na poczte a juz pisala do mnie to nic innego jak tam jest ikonka dołącz i wybiersz z dysku swojego tam gdzie masz fotki a jak chcesz np wrzucić na fotosika to www.fotosik.pl i potem

Zbieram sie powoli na spotkanie z Anuśką :) Mam nadzieję, że swój znajdze swego i sie nie pogubimy...Kaj gospoda, prawie, że jak karczma :D:D:D Mężu, będzie bez podrywania chłopów ...chyba ;) jak nam się uda oczywiście :) Do zobaczenia jutro, życząc Wam miłego popołudnia...znikam powolutku w kierunku znajomym Ankom ;) 🖐️🖐️🖐️

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Brrrrrrrr.........................co za okropna pogoda za oknem pomieszanie z poplątaniem :O normalnie poczułam listopad :O dobrze , że nasza karczma przytulna.........:) ekspresior włączony.....................za chwilę życiodajna kawa............aromatem obudzi nas :) Dzień dobry ! :):):):):):)

🌻 👄 Anka :classic_cool: pierwsze koty za płoty..........;) jak na pierwszy raz to było w porzo ,tak w sumie normalnie ,jak byśmy się już znały :) może materiał na nową koleżankę :P

🖐️...zziebnięta witam Was.....🌻 Anuś....poproszę kubas gorącej, aromatycznej kofeinki...mocnej...:) (ale wymagania, zamiasta sama wstać rano i otworzyć karczmę ;) Nie, no spoko, spotkanie było ok, z wirtualnej znajomości do realnej jeden krok nas dzielił....postawiłysmy go i dobrze...:D Może i materiałem uda się być :p:p:p Ja chcem słońca....tylko skąd go wziąć, jak ono postanowiło odpocząć...cholerka a wysyła do nas wiatr....i te paskudne chmury... Dobra, koniec narzekania, uśmiech na twarz (tylko naturalny) I zaczynamy kolejny dzień lata :) Stawiam w takim razie sok z grejfruta, naleśniki z serem i śmietanką na śniadanie. Jak kto chętny, dzwonić.........dzyń, dzyń ;)

\" Od rana mam dobry humor....tra la la la la la ....\" Jakoś tak to było ...chyba :D Przez ten wiatr to i ptaków nie słychać....a może to przez moje zawodzenie ? Kto wie...w końcu nie jestem obdarowana głosem :D:D:D