Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 23 letniej corki

Moja corka ma 23 lata i ..........

Polecane posty

Przyjezdza do niej na weekend chlopak. Corka mieszka jescze z nami bo studiuje i ja utrzymujemy. Sa razem od trzech lat.. Czy powinnam sie zgodzic zeby spali w jednym lozku?? Bo nigdy sie nie zgadzalam i zawsze spali osobno

kobieto to prowokacja? ona ma 23 lata! nie jest dzieckiem!! jak sa razem od 3 lat to czego ty sie boisz? ze co ze niby seks?.. nie boj, oni na pewno juz sa po pierwszym razie, to ze ty zabraniasz nie zmieni niczego.. poza tym czemu twoim zdaniem nie moga razem spac i sie na to nie zgadzasz??

Gość
Ile lat ma autorka ? Mam brata w tym wieku i kiedy przyjezdza do nas jego dziewczyna, sa ze soba od roku, moi rodzice sa mili, otwarci i nie maja nic przeciwko aby moj brat i jego dziewczyna spali razem, bo i tak, jesli nie w domu to gdzie indziej beda sie kochac. Nikt im tego nie zabroni

Bo nie maja jescze slubu! Po slubie beda robic co beda chcieli. a poza tym odnosnie tego pierwszego razu to moim zdaniem tego jescze nie robila- chodzi do kosciola i powinna wiedziec ze to grzech

Gość gdyt
moj brat z dziewczyna tez nie spia w jednym lozku, on na podlodze ona na jego lozku, oni sami wiedzieli, ze tak maja spac nikt im nie musial tego uswiadamiac.moj drugi brat tez nie spal z dziewczyna na poczatku nawet nie spali w jednym pokoju pozniej to chyba sie zmienilo.

Gość o rany julek
a co robi matka 23 letniej córki na tym porąbanym forum?

ale zaraz zaraz, to jej zycie i jej sprawa, jezeli jest katoliczka to on bedzie sie przed bogiem \'\'tlumaczyc\'\' a nie przed toba, jest dorosla i to ona powinna wybrac a nie ty jestes jej matka ale daj jej zyc z tego wynika ze jej nie ufasz, czyli super matka z ciebie

Gość prowokotaione
Jasne a możesz mi powiedzieć kto czeka z seksem do ślubu? Może ty urodzona w latach 40 stych czekałaś Mamy inne czasy i się z tym pogódź Poza tym jest pełnoletnia i nie musi miec ślubo żeby robić co jej sie podoba. Nieiwrygodne że sa jeszcze osoby z twoimi poglądami przeciez to jakieś średniowiecze

Gość dokładnie popieram
hehe dobra prowokacja. :D fajna... - nie ekscytuj się, do ci żyłka penie:)

A czy to forum jest tylko dla mlodych osob??? Ufam jej, ale to nie ma z tym nic wpspolnego. Jak zajdzie wciaze to co? Nie ma pieniedzy na utrzymanie, nie m agdzie mieszkac, nie ma pracy itd. Juz chyba znam odpowiedz - bedzie spal pietro nizej - jak zwykle!

Gość prowokotaione
A i jeszcze jedno Wolałabyś aby twoja córka wyszła za kogoś żeby móc uprawiać seks ? To dobre rozwiązania żeby si ożeniła a po dwóch latach rozwód bo sie naprawde nie znali? Zalezy ci na szczęściu czy na zachowaniu katolickiej poprawności

Gość gdyt
moi rodzice nie uwazaja chyba, ze trzeba z tym czekac do slubu ale uwazaja, ze skoro dziewczyna spi u nas w domu to spi na ich zasadacha oni wola zeby nie spali razem. ale na pewno zdaja sobie srawe co oni wyrabiaja gdy jezdza gdzies sami na dluzej to chyba normalne. ale co do spania w domu maja taka zasade i tyle, nie wydaje mi sie ona jakas chora;|

Nie wierze ze teraz przed slubem wszyscy uprawiaja seks. Chyba sa jeszcze jacys porzadni ludzie???????????

Gość to nie musi byc prowokacja
ja mam 23 lata jestem z facetem od 4 lat on ma 29 . jak jestemy u moich rodziców to jest ok.spimy razem.pomieszkujemy razem u niego w mieszkaniu.ale jak jedziemy do jego rodziców 300km od nas to masara!!!!jego mama jest tak wierzaca i religijna ze dopiero od roku mozemy spac w jednym pokoju,co wcale nie oznacza ze w jednym ózku bo sa dwa poscielone.smiac mi sie nie che.chłopakowi głupio a ja sie smiej bo te 2,3dni moge u nich siedziec ale nie dłuzej.oczywiscie nie wie ze jak spimy w jednym pokoju to i w jednym łózku :).kobieta ma troche cos nie tak z głowa bo wie doskonale ze pomieszkuje u swojego faceta,a ma schize ze tego nie robimy:)

ja sie nie ekscytuje to raz, a dwa ze ta matka jest pojebana nic wiecej.. juz od razu ciaza, chyba corka rozum ma i wie ze sie trzeba zabezpieczyc.. a moze to ty autrko bylas taka durna i pusta ze od razuw ciaze zaszlas??

Gość dobre sobie
no rzeczywiście dobry rodzaj antykoncepcji - zabronic razem spac

Ja zaszlam w ciaze rok po slubie, wiec nie dlatego ze bylam durna i pusta. Umialam sie wstrzymac przed slubem. A teraz co?? Nie umieja?

Gość bless
osobiście nie znam takich co by ze sobą nie spali przed ślubem

Gość multimilioner
matko 23 letniej córki - spadaj lepiej na forum moherowych beretów, a nie tu nam luzakom d*** zawracasz!

Przy antykoncepcji tez moze sie zdarzyc "wpadka" . a poza tym nie chce zeby moja corka trula sie jakimis tabletkami, a prezerwatywy nie daja 100% pewnosci. Zostaly jej jescze z 2 lata do slubu to powinna juz wytrzymac.

Gość matkaaa
A co Ty masz do gadania w sprawach seksualnych córki.Kobieto weź odetnij pepowine i zajmij sie swoim zyciem.

Gość dokładnie popieram
najwyraźniej tej mamie wstrzymywanie się przed ślubem źle podziałało na mózg:D

Gość to nie musi byc prowokacja
moja przyszła tesciowa powiedział mi kiedys ze cieszy sie ze ma chłopców bo z dziewczynami to trudno jest, jeszcze dziecko przyniesie do domu... a ja na to w smiech i mówie jej ze jak ja zajde to jej syn przyniesie do domu dziecko.głupio jej sie zrobiło.chore ta niektóre kobiety sa.ludzie maja swój rozum. jestesmy u moich przyszłych tesciów raz na 2miesiace i to według niej ma byc nasza antykoncepcja.załosne.

U mnie to było tak: pod dachem moich rodziców śpimy zawsze osobno, pod dachem jego rodziców zawsze razem.... Może wynika to z faktu, że jego rodzice mają 2 pokojowe mieszkanie.... Hm....sama najlepiej znasz swoją córkę i powinnaś wiedzieć czego można się po niej spodziewać. Seks pewnie od dawna uprawiają, więc czy stukną się u Ciebie w domu czy gdzie indziej to żadna różnica praktycznie... Ja bym ich razem położyła, mamy XXI wiek, bądz wyluzowaną mamą...albo powiedz im prosto z mostu: seks jest dla ludzi ale są też zabespieczenia... :-D

matko 23 letniej córki ----->>>> czy Ty uważasz, że \"porządni\", jak Ty to nazwałaś, ludzie to tylko Ci, którzy nie uprawiają seksu przed ślubem???? A tak poważnie - czy Ty czekałaś z seksem do nocy poślubnej??? Bo jesteś \"porządna\", prawda??????

ŁAtwo sie mowi, ale to ja jestem za nia odpowiedzialna, ja ja utrzymuje, ona jeszce nie ma zadnych dochodow. A jesli zdarzy sie tak, ze jednak nie beda razem?? Chce ja tylko chronic

Gość bless
w ten sposób jej nie ochronisz na pewno, a każdy w życiu sam musi zapłacić za swoje błędy

Gość ja mam 23 lata
i nie spałam ze swoim narzeczonym przy rodzicach. moja koleżanka również, nie jestem jakaś dziwna..porostu tak głupio przy rodzicach nawet o to nie pytam