Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla mnieeee

Kobiety, ktorych faceci sa w AŚ lub ZK

Polecane posty

Gość Dla mnieeee

Jestescie tu?

Gość Dla mnieeee
Co Ty chlopie wiesz w ogole... Idz z Endriu na piwo lepiej...

Większość pracodawców wymaga zaświadczenia o niekaralności iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co? Mnie jakoś matka z ojcem nie nauczyła przestępczości.Moja zasada:ukradł/Obciąć rece,zgwałcił? obciąć chuja!!! itp,itd.Wtedy może ktoś w tej Polsce by się nauczył!!!!!

Gość Dla mnieeee
A co Ty Andrzej myslisz, ze w ZK to siedza tylko ludzie za znecanie sie nad innymi, jakies przestepstwa grozne, a za wykroczenia to juz nie...?:o

Gość Dla mnieeee
Gandalf hahaha gorzej jak ktos nie siedzi ze tego typu "przestepstwa". Mojemu mezowi nie mialbys co obcinac. Zawsze najwiecej maja do powiedzenia Ci, co wiedza najmniej o danej sytuacji i mozliwosciach. Zenujace.

Gość za jakie wykroczenia
pakują do pudła? przekroczenie prędkości??? jassne:O

Za wykroczenie nie idzie się siedzieć,znam parę osób które siedziały i napewno nie chcialbym mieć z nimi nic wspólnego a co do niekralności to większość pracodawców tego wymaga.

Gość Dla mnieeee
Idz na prawko albo poczytaj kodeks karny to sie dowiesz za co idzie sie do "aresztu sledczego". Praktycznie za wszystko, za drobne wykroczenie mozesz dostac sankcje. Proponuje troche najpierw sie dowiedziec zanim sie wymadrzysz:o

napisałaś, że do ZK a to poważniejsza sprawa:O to za co niby ten twój mąż siedzi? oprócz tego że za niewinność? ja wiem, że to się zdarza, tak się tylko pytam

Gość Dla mnieeee
Andrzej baardzo malo wiesz. Prawnik jestes, ze sie upierasz? Nie badz smieszny. W ZK najczesciej siedzi sie za "przestepstwa", czyli wysokie zagrozenie kara, w innych przypadkach dostajesz zawiasy i jestes w AŚ do wyjasnienia badz zakonczenia sledztwa, chyba, ze byles juz karany za jakies przestepstwo w zawieszeniu i w tym czasie cos znowu przeskrobiesz wtedy idziesz siedziec. Sankcja jednak dotyczy baaardzo wielu wykroczen. Widze, ze Wam wykroczenie kojarzy sie chyba tylko z jazda samochodem:o

Gość Dla mnieeee
Nie napisalam, ze moj maz siedzi w ZK :o

nie, jeszcze z uchylaniem się od alimentów:P no więc?

18:06 Dla mnieeee A co Ty Andrzej myslisz, ze w ZK to siedza tylko ludzie za znecanie sie nad innymi, jakies przestepstwa grozne, a za wykroczenia to juz nie...?

Jakoś mam prawko od 8 lat i miałem 3 sprawy za omówienie mandatu......ale żeby iść do aresztu???????:D Pije i jeździ to niech idzie:)

Gość Dla mnieeee
za jakie wykroczenie hahaha kopiujesz i jeszcze nie przeczytasz:P Gdzie w tym poscie jest napisane, ze moj maz jest w ZK??????????????? Prosze pokaz mi to!!!

istnieje coś takiego jak kontekst wypowiedzi.. no więc napiszesz za co siedzi mężulek, czy to jednak niejest powód do dumy?

*nie_jest --> żebyś się nie przyczepiła do błędu wynikającego z szybkiego pisania..

Gość Dla mnieeee
Moj maz jest w areszcie sledczym i nie za przestepstwo zagrozone wysoka kara. Nie jest to zadne przestepstwo typu wyludzenia, haracze, napady i kradzieze. Nic zwiazanego z krzywda na ludziach jak pobicia itp. Nie bede pisac co, bo to nie jest niczyja sprawa. Chce wiedziec czy jest tu duzo wiecej kobiet, ktorych mezczyzni z jakis powodow sa zatrzymani badz osadzeni w zakladach karnych i tyle.

właśnie, że to jest ważne - za co. pewnie jakieś kobiety takie tu są, ale to powód do dumy nie jest, więc nie licz na jakieś liczne towarzystwo.. to że nikogo personalnie nie krzywdził nie świadczy o jego "mniejszej" winie prawda? (zakładam)

Gość ja budiet A S