Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyc mi sie chce z rozpaczy

NIE BYŁAM U GINEKOLOGA ANI NIE WSPÓŁZYJE...JESTEM NIENORMALNA DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

jak masz chlopaka to zapewne stosujesz antykoncepcje ale jesli nie bylas u ginekologa to na pewno nie tabletki tak? kurde jakie ty kobieto masz podejscie do swojego zdrowia, bedzie sie potem cos dzialo bo olalas sprawe i bedzie placz i lament ze umierasz.....

Annaa..życie szykuje nam czasem dziwne niespodzinki. Obyś nie dostała kiedys takiego kiepskiego prezentu wtedy kiedy będziesz myslała, że jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecie:-)

Gość do DFDFD
sama mam 25 lat,do ginekologa chodzę przynajmniej raz w roku na badania.Co kilka mieisęcu chodzę po pigułki(zapisuje mi od razu trójpak Cilestu)Regularnie robię też cytologię.Wizyta u gina to jedna z podstaw dbania o zdrowie kobiety.Autorko idź do niego jak najszybciej,tu chodzi o Twoje zdrowie.Lekarz na pewno Cię nie wyśmieje,że jesteś dziewicą i że nigdy nie byłaś u ginekolga.Im wcześniej to niego się wybierzesz tym lepiej dla Ciebie!

Gość sis2
tez jestem dziewica i nie widze w tym nic zlego fakt ze jeszcze mloda jestem... ale spotkalam sie z chlopakami ktorzy albo mysleli ze udaje albo wrecz nie wierzyli ze sie uchowalam... to ze wszyscy to robia nic nie znaczy a te dziwki ktore sie puszczaja na prawo i lewo moga sie smiac... faceci i tak ich nie szanuja a one nie zdaja sobie z tego sprawy... do ginka idz koniecznie... ja poszlam nie było zadnych uwag z jego strony.... wszystko pod kontrola dla niego to przypadek jak jeden z wielu....myslisz ze sie nie balam???? i toi jak!! ale.... w koncu to tylko lekarz krzywdy ci nie zrobi ;))

SIS co ty tam bredzisz ? Faceci nie szanują NIE dziewic ? Nawąchalaś się czy pocieszasz autorke ? Ja jestem w drugim związku (wieloletnim) i nie sądze,żeby ktoś mnie nie szanowal...

Gość justaaaa k.
ja mam 24 lata i to samo - zero sexu i tez nie bylam u ginekologa! ale nie mam z tym problemu :D

Gość Annnnna
po co mi antykoncepcja jak jestem dziewica?? :>

justaaa k. - ty chyba dumna jestes ze jeszcze nie bylas... ja bylam w wieku 17 lat i tak uwazam ze to dosc pozno, poszlam po tabletki i na pierwsze badanie, nie bylo tak zle a po badaniu wiedzialam ze wszystko jest ok

Gość Annnnna
zawsze bylam ryzykantka :] chyba wierze w przeznaczenie :D

Gość sis2
mailam na mysli takie dziwki jak dfdfd..... ktore nie pojmuja ze ktos moze byc dziewica w wieku 25 lat.... mialy facetow na peczki i co z tego... to jasne ze wiekszosc dziewczyn wspolzyje z wiecej niz jednym facetem ale bez przesady.... puscisz sie z kazdym i co z tego masz???wtedy tracisz szacunek a nie daj boze zlapiesz jakiegos syfa...

Gość sis2
annaaa czy ty przypadkiem nie prowokujesz??? pchasz sie do trumny???? szoda zycia a ginko jest tylko czlowiekiem

Gość wyc mi sie chce z rozpaczy
dzięki zaWSZYSTKO :(ide ogladac siatkowke z kolegą :)wróce wieczorkiem póznym jak coś a na razie dziek iweilkie za rady i wsparcie..

Gość Annnnna
Prowokuje? niby czemu... Ja nie z tych co lataja do lekarzy i juz ;) I niekoniecznie chce dozyc pozniej starosci ;)

Gość ja mam 27
ja mam 27 lat i tez nie byłam

kobiety idzie tylko sie zalamac! wy wogole o siebie nie dbacie! czemu wy nie chodzicie do ginekologa? przeciez on was nie zje! to dla waszego dobra!

Gość Annnnna
Ale to chyba niezbyt komfortowe... A jak sie pytam o Pania ginekolog w moim miescie to nikt nie wie gdzie taka przyjmuje ;) Do mezczyzny nie pojde :)

ja bylam u faceta i kobitki i wiesz co? kobitka to myslalam ze mnie rozerwie:/ tak paluchy mocno pchala ze prawie sie poplakalam..:( a facet? delikatnie wszystko, jak pacle wkladal to czulam ze wklada ale zadnego bolu nie bylo.. po prostu facet ma dluzsze palce i dlatego wogole facet jest bardziej delikatny i badanie przebiega bardzo szybko, a u kobiety czasami trzyma dluzej... za pierwszym razem chcialam isc tylko do kobiety ale akurat byl facet i nie mialam zbyt wyboru ale bylo dobrze!! zreszta czy komfortowe czy nie, ty nie idziesz do lekarza na pogaduchy tylko na badanie, \'\'usiadziesz\'\' na fotelu, gin zbada cie w niecale 30 sekung i kobniec( normalne badanie, jesli chodzi np o usg to troszke dluzej), a co to 30 sekund? nic... lepiej isc teraz do lekarza i jak sie ma cos dziac to od razu leczyc anie pozniej po szpitalach lazic gdzie cie kazdy bedzie ogladal... wiec wiesz twoj wybor a czy komfortowo czy nie to nie ma nic do rzeczy, u innego lekarza jak cie bada to tez myslisz o komforcie?

Gość Annnnna
dla mnie to nie "nic" :] Nie chodzi bynajmniej o bol... Moze mnie rozrywac... byleby byla kobieta. I juz :P

okiej, to idz do kobiety:) rozumiem:) ale idz! musisz sie zbadac, przynajmniej powinnas wiedziec czy wszystko dobrze

Gość Annnnna
inny lekarz mnie tam nie bada :P Ja widze zasadnicza roznice :]

Gość Annnnna
Ale zadnej nie zlokalizowalam :) Chociaz mieszkam w duzym miescie :D Wiec dalam sobie spokoj ;)

Gość kasia kasia kasia kasia kasia
anna...myslę że Ty i Twoje wypowiedzi to zwykła prowokacja!!!! Żadna sznująca sie Kobieta nie opowiada takich bzdur!

Gość Annnnna
to nie jest prowokacja. Ale skoro tak uwazasz. pewnie jestem "nie szanujaca sie" skoro mam chlopaka, nie uzywam tabletek antykoncepcykjnych i jestem dziewica :) Straszna jestem :D jakos to przezyje :P

Kochan ja tez jestem dziewicą i mam faceta i..nie biore tabsów! I jeszcze coś jestem starsza od Ciebie. Do ginka chodze regularnie!!!

annna a co jesli bedziesz chciala zaczac wspolzyc? bedziesz uzywac tylko prezerwatyw? chyba lepsze sa tabletki, poza tym jak juz zaczniesz wspolzyc to nie bata i trzeba isc do ginekologa!!

Gość Annnnna
Jak zaczne to co innego :) Zreszta wtedy moze i wstyd bedzie mniejszy, nie? :> Nie zamierzam uzywac ani jednego ani drugiego. Naturalne metody ;)

Ja też uznaje metody naturalne i..wcale mi to nie przeszkadza chodzić do ginka!!!!