Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarząb

pytanie do tych, którzy walcza z trądzikiem

Polecane posty

Gość jarząb

Po jakim czasie zaczyna działać antybiotyk, dostałam dzis tetralysal a za 2 tygodnie ide na ślub, czy jest jakas szansa, ze będzie poprawa?

Gość jarząb
odpiszcie proszę

Gość ....a....
zalezy od orgzanizmu,ja kiedys to bralam i zadzialalo po doslownie 2,3 dniach,ale pomaga z reguly tylko w czasie brania niestety

Gość jarząb
wiem o tym - niestety :-(, ale zależy mi, zeby wyglądać ładnie tego dnia, a jak długo brałaś?

Gość jarząb
????

Gość kamkaa
powiem ci tak. ja walcze z tym paskudztwem od kilku lat i do konca nie udalo mi sie pozbyc i pewnie nigdy sie to nie uda. niestety :(

Gość jarząb
no ale trochę te antybiotyki chyba ci pomogły? A hormony?

Slyszalam wiele niedobrych opinii na temat tetrasylu... A jesli o hormony chodzi to zaczynam wlasnie brac drugi listek Diane35.Widze mala poprawe.... Ale boje sie tego diabelstwa... Po odstawieniu tradzik praktycznie w wiekszosci przypadkow wraca-dosc czesto ze zdwojona sila :( Ale z wielu opinii wynika,ze jest tak u osob,ktore nie mialy problemow z hormonami lub braly bardzo dlugo te tabletki.Ja natomiast po pol roku mam zamiar skonczyc z tym gownem raz na zawsz i brac potem jakies kropelki na uregulowanie hormonow.

Gość makarara
ja odstawiłam hormony prawie 3 miechy temy i płaczę nad swoją głupotą.. czekam na okres od 2 tyg., cera coraz gorsza, chyba pójdę po antybioryk, a co niedobrego słyszałaś o tetralysalu?

Gość BeznadziejnaOsobaSamotna
nie chce Was załamywąć ale w większosci przypadków po odstawieniu tetrysalu i hormonów trądzik wraca chyba najlepszy jest izotek sama biore już ponad 2 tygodnie

Gość makarara
izotek mnie przeraża.. chyba jednak wrócę do hormonów..