Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaczek86

LIPIEC 2008

Polecane posty

Gość dubduss
sorki,ale cos mam z internetem nie moglam wyslac wiadomosci,a jak juz komp mi wyslal to wlasnie widac co sie stalo???(ale obciach)?

Gość dubduss
Ja bede miec suknie z gorsecikiem.Mysle,ze ladnie bedziesz wygladac w jednoczesciowej sukni bylam na slubie kolezanki, ktora tez nie jest wysoka i miala piekna jednoczesciowa suknie bialutka z srebnymi dodatkami widzialam ja gdzies na necie jak znajde to wkleje link....

Gość dubduss
U nas ogólnie tak orkiestra zaliczka wpłacona na sale też fotograf i kamerzysta właściwie już załatwioiny ale na razie bez zaliczki w kościele termin zarezerwowany :D Teraz powoli będziemy zajmować się zaproszeniami i ich rozwożeniem i rozsyłaniem :)

Gość dubduss
Mozna juz rezerwowac termin w kosciele ja jestem raczej z malej miejscowosci,slub chcialabym miec o godz.15,ale boje sie troszeczke jezeli inna para tez bedzie chciala slubowac o tej samej godzinie i mnie wyprzedzi....

Gość dubduss
Mi tez bardzo podoba sie ta suknia.

Ogólnie rzecz biorąc ja poszłam do kościoła zarezerwować godzine zaraz tydzień po zarezerwowaniu sali i nie robili mi żadnych problemów od razu zapisali sobie termin w kalendarzu mimo że to rok wcześniej było

Gość dubduss
O kurcze to ja tez bede musiala isc...

Chociaż moge wam się przyznać że nie zauważyłam aby kalendarz w kościele ze ślubami był tak napiety jak z salą nie wiem albo ludzie nie biorą już tak ślubów kościelnych albo poprostu załatwianie kościoła odkładaja na ostatnią chwile :O

Też chciałabym mieć to już za sobą ale proboszcz kazał przyjść co najwyżej pół roku przed planowanym ślubem. Niewiem co mu zależy wpisać datę do kalendarza, a my byśmy się nie martwili że ktoś nas uprzedzi

Gość dubduss
ja bede zamawiac zaproszenia z moim na allegro w sobote i zawieszki na wodke chce miec juz to z glowy...

My jesteśmy na etapie pisania listy gości, rodzicom ciągle przypomina się jakaś ciocia albo stryjek.

Hej! U mnie jest tak, że już prawie wszystko mamy załatwione więc pomalutku teraz cieszymy się z oststnich przygotowań śłubnych. 5 listopada idziemy zamówić obrączki i strasznie się z tego ciesz!!Po sukni ślubnej to chyba jedyna rzecz, która sprawiała mi tyle radości przy wybieraniu :) zaproszeniami zajmiemy się po nowym roku :)

Zproszenia zamówiłam dokładnie wczoraj na allegro :) nie wysilaliśmy się z super drogimi bo wiem z doświadczenia jak to jest dostaje się zaproszenie i chowa w szuflade :P A te tańsze też niektóre są bardzo ładne :)

Gość dubduss
hejka.Ja tez bede zamawiac te tansze moim zdaniem sa ladniejsze niz te drozsze...