Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroszczę Martynom

Jak ja bym chciała mieć na imię Martyna...

Polecane posty

Gość zazdroszczę Martynom

Kurde, mam jakiegoś chorego bzika na punkcie tego imienia. Szkoda, że moja mama o tym imieniu nie pomyślała. Nie twierdzę, że moje imię jest brzydkie, bo jest przeciętne, pospolite i piękne, ale chciałabym być Martyną. Też macie takie jedno wybrane imię, które spędza Wam sen z powiek?

Gość madzia--
mnie sie podoba moje imie.a ty mozesz sobie zmienic imie,wystarczy isc do urzedu

Gość aminiepodobasię
brzydko Martyna

Gość gość
ja mam tak na imie

Gość gość
A jak masz na imię? Moja 30letnia siostra ma na imię Martyna :) A mnie się podoba Maria, Marysia i tak nazwę swoją córkę

Gość gość
zawsze mi sie podobalo imie Monika... wielu osobom sie nie podoba ,ale ja zawsze uwazałam ,że jest piękne

Gość gość
mnie się Monika nie podoba, i mojemu mężowi też nie. A pamiętam że jak moja mam była w trzeciej ciąży to twierdziła, że jak urodzi trzecią córkę to jej da Monika, ale ja z siostra i tatą się temu sprzeciwiliśmy mówiać ze takie nieładne imię chce jej dać. Całe szczęście urodził się chłopiec i cała rodzina była zgodna co do imienia :)

Gość gość
no właśnie nikomu się Monika nie podoba nie rozumiem tego ... albo mówią ,że jest takie sobie. A mnie sie bardzo podoba to imie i Paulina jeszcze

Gość gość
Nikomu się imię Monika nie podoba bo kojarzy się z lampucerą, a Paulina to ładne imię

Gość gość
mi się podoba Monika, nazwałam tak córkę. Proste, uniwersalne, międzynarodowe imię i obecnie raczej rzadko spotykane