Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maggie q

To juz jest koniec!! Nie ma dla mnie przyszlosci...

Polecane posty

Go艣膰 maggie q

Nie dostalam sie na studia:/ I co ja teraz bede robic w tej dziurze?? Co ja zrobie bez wyksztalcenia??? Nie chce skonczyc jak moje kolezanki - z brzuchem i przy garach 馃槶 A juz stracilam jeden rok... Nie ma dla mnie nadzieji, jestem zalamana. Sorry, musialam sie wyzalic:/ :/ ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak szczerze
idz do studium albo na prywatna uczelnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
Na pewno poszukam sobie teraz jakiejs pracy, ale te studia, na ktore sie wybieralam maja platne zaoczne (nie stac mnie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolka jolka pamietasz....lato
nie martw sie,swiat nie konczy sie na studiach,probuj do skutku,pociesze Cie ze jestem duuuzo od Ciebie starsz a dopiero od pazdziernika ide na zaoczne studia...wczesniej nie mialam mozliwosci...byla praca....wrzuc na luz...znajdziesz jakies zajecie,zapisz sie moze na jakis kurs jezykowy,roizwijaj sie intelektualnie...to na pewno nie pojdzie na marne...i kto powiedzial ze skonczysz przy garach:) po prostu daz do celu,marzenia spelnia sie,tylko trzeba chciec:) glowa do gory

Udost臋pnij ten post

a moze wyjedz na rok za granice?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znajdz sobie prace na ten rok
zdobadz jakies doswiadczenie i przyszykuj sie na studia za rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do jolka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO jolka jolka pamietasz....
A ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

juz troche mam:) ponoc kobieta ma tyle lat na ile wyglada,a mezczyzna tyle na ile sie czuje,mi daja 20...i niech tak zostanie:) mam wiecej........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
To mialy byc studia jezykowe, jakiekolwiek byle jezykowe, no i w Krakowie:/ nigdzie sie nie dostalam. W tej chwili jestem w Irlandii, chcialam podszkolic angielski przed studiami... a tu taki klops:( Nie chce tu siedziec caly rok, tesknie za rodzina i przyjaciolmi;( Nie wiem co zrobie, ale dzieki za pomysly i slowa otuchy:) to naprawde duzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
Chyba bede musiala poprawic ta mature (chyba jeszzce moge...?), bo i za rok nigdzie mnie nie przyjma:/

Udost臋pnij ten post

Pewnie, 偶e mo偶esz:) najlepsze jest to, 偶e mo偶esz poprawi膰 tylko ten przedmiot/przedmioty, kt贸re ci nie posz艂y:). Czyli np. jak zdawa艂a艣 3 przedmioty, z kt贸rych dwa posz艂y ci b.dobrze a tylko jeden nie za bardzo to mozesz go poprawi膰:D Powodzenia. ja te偶 sie nie dosta艂am na studia j臋zykowe, ani 2 lata temu, ani rik temu, ani teraz (niestety mam star膮 matur臋), mo偶e dostane sie na p艂atne? Powodzenia:) B臋d臋 trzyma膰 kciuki:) bo widz臋, 偶e jeste艣my w nieco podobnej sytuacji (nieco, bo ja juz ko艅cz臋 jeden kierunek)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
Dzieki Maria, pewnie tak zrobie... Ja bylam juz na platnych, ale musialam zrezygnowac ze wzgledu na kase:/ pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala+
ta znajdz prace pff juz to widze u mnie w miescie jedyna mozliwposcia jest praca w spozywczarku kurna jak ja niedostane sie na swoje studia to niewiem:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
lala >> Nie mysl, ze zamierzam szukac pracy w mojej miejscowosci:) Wyjezdzam do Krakowa, mam u kogo mieszkac na szczescie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
a chyba sie rok pokurwie a potem sie pomysli co dalej. moze jak praktyki nabiore to zagranicewyjade doskonalic fach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggie q
Andrzej... a myslisz, ze jak nie skoncze studiow, to to cos mi ulatwi?

Udost臋pnij ten post