Gość ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 14, 2007 Oooo właśnie! Od dziś bede spuszczać wodę zanim się wysiusiam :) dobrey pomysl i jeszcze lepsza ochrona przed syfilisem :p I mam tez schize co do papieru toaletowego w publicznych toaletach. Brzydze sie ich... Wole swoje chusteczki higieniczne, bo boje sie ze wczesniej ktos z obsikana reka urwal kawalek i zamoczyl tez pozostaly, ktorym potem kazda z nas moze sie podetrzec, blleee. No :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do qwertz Napisano Lipiec 14, 2007 co do telefonó to sie zgadzam-niezły syf jest na tych słuchawkach:-oDobrze,że są komórki i już tak często nie korzysta sie z publicznych tel.;)Aha i jeszcze co do pieniędzy to zawsze myję ręce po zakupach czy po liczeniu pieniędzy:-PNigdy nie wiadomo kto mial je wcześniej w łapach:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 14, 2007 aaaaa i tez zle sie czuje jak wychodze z brudnej toalety - nie z mojej winy oczywiscie - i ktos wchodzi po mnie... Boje sie ze mysli ze ze mnie taki brudas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 14, 2007 Prosze mi tu nie zmieniac tematu na pieniadze i telefony! To jest topik o publicznych toaletach :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 najgorzej jak wchodzę a tam pływa taki balasek i się nie chce spuścić :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 14, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 14, 2007 Uuuu w takiej z balaskiem to juz nie zrobie na bank. Szukam nowej albo z bólem brzucha wstrzymuje :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 14, 2007 O fujara:O Ja mam jakąś blokadę i nie potrafię załatwić się w innym miejscu niż w moim prywatnym kibelku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 ale... jak to??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Poza domem nie chce mi się siku, zawsze to robię przed wyjściem. Każdy mi się dziwi bo potrafię przesiedzieć 4godz przy piwku bez oddania kropeli. A to że siedziałam 8h w szkole bez siku to był już standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 to masz mocne nerki ja bym nie dała rady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 14, 2007 chocbys trzachal dwa tygodnie. zawsze kropla wpadnie w spodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 :D:D:D czy mężczyźni wycierają członka w papier? czy tylko potrząsają? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wella23 Napisano Lipiec 14, 2007 Ja też staram się trzymac jak najdłużej moge no ale czasem poprstu nie da rady i trzeba skożystać z publicznej toalety:o Kupy nigdy nie zrobie w innym miejscu niż dom, nawet nie ma mowy, poprostu mi nie wyjdzie:D.A sikam standardowo z lotu narciarza, tak ze slychac mój wodospad na cały kibel:D Papieru publicznego tez nie używam tylko swoich chusteczek.Zawsze myje rece i po umyciu nie dotykam niczego wiecej w toalecie, klamke otwieram łokciem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Unijny liberale tylko pamiętaj że trząchanie więcej niż dwa razy to już przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fluffy*27 0 Napisano Lipiec 14, 2007 uhahaha,śmieszny topik,niezle sie usmialam :D Ja tez sikam \"na malysza\":D (Ciekawe co nasz Adas powie na taka nazwe,hehe).Nigdy nie siadam w publicznej toalecie.Staram sie korzystac tylko wtedy,kiedy mnie naprawde\"przypili\" :D Klamke otwieram papierem i korzystam ze swoich chusteczek.Po umyciu rak nie dotykam juz niczego wiecej. Ktos juz wczesniej pisal,ze najtrudniej jest zalatwiac sie,gdy nie ma zadnego wieszaka zeby powiesic na chwile torebke np.Wiec nieraz lapie ja broda:D haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorris zd. Czeslawa Napisano Lipiec 14, 2007 a ja jestem Dama i wogole nie sikam bo mi prestizx nie pozwala i mi jako Damie nie przystoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 14, 2007 moja kumpela wiesza sobie torebkę na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieraz w kiblu wyczynia się Napisano Lipiec 14, 2007 niezłe akrobacje aby się załatwić:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 moja znajoma zawsze sika przodem w stronę spłuczki za nią się trzymając :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 14, 2007 qwertz no włąsnie o to mi chodziło;) coś się dziś wygadać nie mogę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 14, 2007 czy krzywe nogi u Niewiasty utrudniaja badz ulatwiaja jej sikanie? co o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 krzywe nogi zdecydowanie ułatwiają :) a jak ktoś długo sika to mięśnie ćwiczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Jak podłoga jest mokra to trzymam sobie porty za nogawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 :D sobie wyobrażam taką pozycję... startową :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 ...zębami! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 14, 2007 a czy Niewiasty niewinne jak sie tak napinacie do startu to zdarza sie Wam dzwięknąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 dźwięknąć?! :D nie raz...:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie kiedyś kawalek papieru Napisano Lipiec 14, 2007 wystawał zza spódnicy:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2007 ja se kiedyś kieckę z tyłu w rajstopy wsadziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach