noe 0 Napisano Lipiec 14, 2007 a mi sie przypomniał ten motyw w toalecie w pociagu z \'dnia swira\' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noe 0 Napisano Lipiec 14, 2007 a i ostatnio w tesco widziałam jak weszłam do kibla jak wjechała tam jakas starowinka z wózkiem i se otworzyła drzwi usiadła na klopie i trzymała sie za raczke od wózka i nie wiem co robiła ale długo siedziała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wella23 Napisano Lipiec 14, 2007 zapomniałam dodać, że jak wchodze z torebką to trzmam ją w zebach:D o matko dobrze, ze w kiblach nie ma kamer:D bo chyba nie ma?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 14, 2007 a czy zdarzylo sie Wam Niewiasty niebogie ze zamiarowalyscie siknac a ... wyszlo Wam co innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noe 0 Napisano Lipiec 15, 2007 zapomniałam dodac i drzwi juz nie zamkneła bo wózek wystawał poza kabine:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 15, 2007 a czy strumien moczu deliktnie łechcący Wasze pochwy powoduje uWas uczucie rozkoszy i podniecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wella23 Napisano Lipiec 15, 2007 Ja miałam kiedyś taką sytuacje komiczną w toalecie publicznej.Byłam wtedy w przychodni i zachcialo mi się siku, to takie miałam parcie, że nie sposób było powstrzymać poprostu desperacja.Wchodze do kibla a tu remont, muszle powyrywane, brak jakiegokolwiek sprzetu do załatwienia potrzeby.I stały w kącikach wiaderka, więc nie myśląc długo podwinełam kiecke i szlus, a tu nagle z wiaderka bum i zaczeło sie dymić:D uciekłam prawie z gołą dupa, do tej pory zastanawiam się co tez było w tych magicznych wiaderkach, co w połączeniu z moim moczem stworzylo taka mieszanke wybuchowa:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fluffy*27 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Przypomniala mi sie jedna rzecz Kiedys, na studiach, kolezanka wrocila na wyklad z toalety.Niestety nie zauwazyla,ze papier toaletowy podciagnela razem ze spodniami.Weszla a ze spodni ,na wysokosi pasa wystawal dlugi mojry kawal papieru.Jak jej bylo wstyd ,a mysmy nie mogli sie powstrzymac od smiechu apel! zwracajcie uwage,czy wszystko wpada do kibelka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noe 0 Napisano Lipiec 15, 2007 ja kiedys wracałam z puby autobusem po piwku i tak mi sie zachciało ze nasikałam przez ciuchy w siedzenie w autobusie a było welurowe wiec wsiakło wszytko:), ubrana byłam na czarno było ciemno bo to nocny ludzi nie było wiec sie niepokapowął nikt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Ja to potrafię tak manewrować strumyczkiem że po dużym siku przezywam pięciokrotny orgazm :O Bosheee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kulaj dropsa Napisano Lipiec 15, 2007 czukerku naucz mnie tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 15, 2007 No juz wstalam :) To czesc wszystkim :) Widze ze topik sie rozwija, dobrze dobrze :) To jeszcze jedno spostrzeżenie moje: sikając zawsze staram się wycelować w ścianki sedesu, a nie w sam jego środek, bo wtedy ta woda bardzo się rozpryskuje i jest nieciekawie. A co do kupy, to jak juz musze to zapieram sie rekami o sciany toalety(bleee), i po chwilowym rozluźnieniu robie :) Nawet sie udaje :) Nienawidze tylko chodzic pozniej z taka nieumyta :p No cóż, ale jak trzeba to trzeba ;) Potem długo myję ręcę i już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 ja też sikam po sciance muszli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bomż 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Lusia... skarbie :) nie wszysto doczytałem ale ja... otwieram drzwi kopniakiem :) i na stojaka... no ale nie każdy tak może... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 może też tak spróbuję... na stojaka w szerokim rozkroku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bomż 0 Napisano Lipiec 15, 2007 jak kiedyś uda Ci się ugasić ognisko daj znać... tylko nie ze szpitala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 mężczyźni są uprzywilejowani np. na łonie natury... stanie taki za drzewem i... już a kobieta? jakieś owady atakujące i podglądacze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bomż 0 Napisano Lipiec 15, 2007 kiedyś pełno ich było nad kanałkiem.... ;) ale tchórze szybciutko umieli uciekać... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 15, 2007 Skoro już mówimy o kupach to opowiem wam teraz coś równie obrzydliwego, co mi sie wczoraj przytrafiło... Pewnie pękniecie ze śmiechu, hehe. No więc, wczoraj rano wyszorowałam w domciu muszlę klozetową starą szczoteczką do zębów i domestosem. Po czym położyłam tę szczoteczkę w pobliżyu mojej aktualnej iiiiiiii przy wieczormym myciu zębów pomyliłam się!!!!!!! :o :o :o :o :o Umyłam zęby tą szczoteczką od kibla!!!!! Wyobrażacie to sobie!!! Cud że mi nic od tego domestosa nie wypaliło, tylko zaczęło troche chlorem dawać :o Od razu wypłykałam buzię wodą ultenioną, ziołami i płynem do płukania buzi. Szok! Dzis rano już uważałam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewulka 23 Napisano Lipiec 15, 2007 wyrazy wspolczucia !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o qrwa Napisano Lipiec 15, 2007 :-oNo to miałaś niezle przeboje z tą szczoteczka:-oNawet w pierwszym momencie sie nie śmiałam tylko byłam w szoku bo to przecież mogło zdarzyc sie kazdemu,ja też nieraz myję kibel starą szczoteczką....wyrazy współczucia:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka papuga Napisano Lipiec 15, 2007 JA lubie wpychac sobie w dupke co miekkiego hhmmm ale fajne uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam nadzieję że nie Napisano Lipiec 15, 2007 dostałaś żadnego zatrucia od domestosa ani od tych bakterii,które były na szczoteczce:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaleidoStar 0 Napisano Lipiec 15, 2007 yh,a ja myslałam,że jestem niezła,bo u znajomych umyłam zęby kremem do golenia...taki w tubce był,leżał koło przyborów do mycia zebów..Myślałam,że zwymiotuję. Ale to faktycznie nic w porównaniu z Ciasteczkową :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 mój były po kilku piwach umył zęby depilatorem w kremie :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 15, 2007 Też myślałam, że zwymiotuję, ale jakoś przeżyłam :o Dzis już się z tego śmieje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A Rh- 0 Napisano Lipiec 15, 2007 :D Nie sikać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam taką samą grupę krwi Napisano Lipiec 15, 2007 jak przedmóczyni;) A co sikania w publicnzych wc to sikam albo na Małysza albo siadam na deskę wyścielaną starannie papierem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Ja to bym się pojszczała gdybym musiała przed siku ścielać sobie deskę papierem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izka Malysz Napisano Lipiec 15, 2007 Ja czasem sikam na męża, ale tylko wtedy gdy nas najdzie na perwery. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach