Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

w toalecie publicznej...

Polecane posty

Go艣膰 w publicznych toaletach
jest ca艂kiem weso艂o:-D Najgorsze s膮 te toi-toi:-o...a pozosta艂e publiczne nie s膮 z艂e pod warunkiem,偶e s膮 czyste i nie brakuje papieru:-PNo i nie ma w nich kosmicznych kolejek;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zuziii
Pami臋tam,jak wzie艂am 艣rodek na przeczyszenie,a sz艂am tego dnia do muzeum narodowego w Warszawie. Ytz raz mnie pogoni艂o. Sraka jak woda. Ca艂a deska opa膰kana.Musia艂am czy艣ci膰 po sobie. Obejrza艂am Egipt i kilka wystaw i znowu sraka:P I trzeci raz te偶 z czyszczeniem. My艣la艂am,偶e padn臋 :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buahahahahahaha
:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciocia Boleslawa
czasami tak obficie nakituje , ze az beret nie domyka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlatego ja nigdy nie bior臋
takich 艣rodk贸w:-oA ja juz musz臋 wzi膮藕膰 to siedz臋 sama ca艂y dzie艅 w domu z zapasem papieru toaletowego:-P Kiedy艣 mojej kole偶ance zachcia艂o si臋 kupy na mie艣cie wi臋c posz艂a do parku w g臋ste krzaki a 偶e akurat wrca艂y艣my ze szko艂y za papier toal.pos艂u偶y艂y jej wolne kartki powyrywane z zeszytu;)Wo艂a艂a p贸j艣c w krzaki zamiast do toitoja:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zakrecona lala
Wiecie co ja kiedys zrobi艂am w publicznym kibelku?...By艂am z facetem w pabie i bylam po 2 piwkach ...zapomnia艂am podnies膰 desk臋 i wyla艂am si臋 na ni膮 ..a 偶e po 2 by艂am to tego moczu by艂o naprawd臋 sporo ...Wyciera艂am to chyba z p贸艂 godziny i ba艂am sie ,偶eby nie wyla艂o sie za kabink臋 ...Wstyd!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez kiedy艣 na艂a艂am na desk臋
bylo to na przerwie w szkol(by艂am trze藕wa)艣pieszy艂o mi si臋,wpdam do kibla,艣ci膮gam spodnie,gatki i leje....patrz臋 si臋 a tu deska opuszczona:-oNa szczescie nie nalam za duzo;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalena 30xxx
a wiecie co? uwazajcie,jezeli w pozycji na malysza chcecie zrobic"drugie danie" to sila odrzutu z tylka moze spodowowac,ze za.......caly kibel.Mi sie tak zdazylo.Bylam w jednej firmie.Pol godziny wcieralam,moczylam reczniki,zmywalam to.Zamknelam glowne drzwi,ludzie pytali"nic pani nie jest" a ja"nic,wymiotuje" :D pozniej godzine rece szorowalam.Wtedy mnie przypillo,z reguly staram sie nie zalatwiac w miejscach publicznych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie sie tez tak zdazylo
ale wstydzilam sie napisac :D hahahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja kiedy艣 w po艣piechu
z pe艂nym p臋cherzem zapomnialam 艣ci膮gn膮膰 gaci(mia艂am stringi na sobie):-otzn.by艂am u siebie na chacie,lec臋 do wc,艣ci膮gam 艂adnie podnie,siadam na kibelku i lej臋..................przez te majtki馃槶Dobrze,偶e by艂am u siebie w domu:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja kiedy艣 w po艣piechu
*Spodnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorris zd. Czeslawa
ja musialam kiedys na randce w parku sikac przez ponczochy , ktorych nie moglam zdjac bo by sie wydalo , ze juz nie jestem dziewic膮.

Udost臋pnij ten post

:D a co my艣licie o takich kiblach wolno stoj膮cych na wsi?? jak by艂am ma艂a, je藕dzi艂am z rodzicami na tzn wczasy pod grusz膮 :) taki sraczyk zawsze mnie totalnie przera偶a艂 :O a ten smr贸d... dlatego wola艂am skoczy膰 do pobliskiego lasu zaopatrzona w srajta艣m臋 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

ooooooooo nie, wszystko tyko nie latryny czy co艣 tam:O Jak bylam ma艂a moje \"mondre\" kuzynki zamkne艂y mnie w takim kiblu a tam ciemno smr贸d i w og贸le klaustrofobia sie nasila:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie kible s膮 straszne
ciemno,ciasno,w lecie potwornie gor膮co,smr贸d,pe艂no much i brak wody:-o Nie wiem jak bym wytrzyma艂a maj膮c u siebie taki kibel,w dodatku je艣li jets on spro oddalony od domu馃槶Czasmi chyba zd膮偶yc do niego nie mo偶na jak si臋 baaaaaaaaaaardzo chce:-oA zimie w mrozie te偶 ci臋偶ko do niego dotrze膰,ciemn膮 noc膮 to w og贸le strach tam i艣膰:-o Gdybym mieszka艂a na wsi i mia艂膮 tak膮 toalet臋 to pierwsze co bym zrobi艂a to wyda艂a bym nawet osttani grosz aby zrobic sobie w domku normalny kibelek;)

Udost臋pnij ten post

Jasne 偶e jak w publicznej to tylko na Ma艂ysza. Tak przytrafi艂o si臋 mnie i mojej kolezance,mia艂ysmy 16 moze 17 lat.Sz艂ysmy wymalowane odwalone jednym na dworzec pks, targamy ze sob膮 zakupy z ubraniami i kole偶ance zachcia艂o sie sika膰.I艣c do toalety dworcowej fujj,kto by艂 ten wie.Sytuacja z tych ekstremalnych ,kolezanka przest臋puje z nogi na nog臋 coraz bardziej nerwowo.Kilkadziesi膮t metr贸w obok malutki park.Pusto,zero ludzi.Wr臋czaj膮c mi siaty p臋dzi pod krzaczek. Spodnie w d贸艂 ,kuca i robi swoje.Nagle widz臋 偶e pare metr贸w za ni膮 z krzaczor贸w wy艂ania si臋 policjant.Ja 艣miej臋 si臋 do rozpuku nie mog臋 wydusi膰 z siebie s艂owa,偶eby j膮 ostrzec ona nie wie o co chodzi,go艂ym ty艂kiem zwr贸cona do niego tez zaczyna sie smia膰.Ten obchodzi j膮 szrokim 艂ukiem i krzyczy co艣 偶e to wstyd,ze za takie zachowanie nalezy si臋 mandat itp.ale odstapi od tego bo takim rozesmianym dziewczynom humoru nie chce psu膰.Kole偶anka spowi艂a si臋 purpur膮 i naci膮gajac gacie wyduka艂a mi艂ego dnia panie policjancie. Do dzisiaj si臋 z tego smiejemy sie z tego ,ale wtedy by艂a na mnie z艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehhehehehehehe
:-Ddobrze,ze nie wklepi艂 Wam tego mandatu:-P W sumie nie trzeba by艂oby latac sikac po parkach gdyby na miescie by艂o wiecej ubikacji,nawet tych toi toi.A tak gdy czlowiekowi sie zachce a w poblizu brak wc to musi latac po krzakach:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lillyy
widze, ze cos malo tu ostatnio piszecie:P drukujcie, drukujcie bo milo sie czyta ten topik:P

Udost臋pnij ten post

a na obozach harcerskich kopalo sie latryny i kibelki zbija艂o z desek. na pocz膮tku ka偶dy na nie siada艂, ale potem nie dawalo rady:o sika膰 mo偶na by艂o nie siadaj膮c na nie-gorzej z czym艣 grubszym:p no i pewnego roku po 3 tygodniach obozowania przyjacha艂am z \"tym go艣ciem\" do domu:p:p:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha ha ha ...
te偶 mnie to zawsze nurtowa艂o:):):D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wstydz臋 si臋
cholera ja mia艂am tak膮 sytuacj臋, 偶e w toalecie w pociagu kiepskim bardzo musia艂am zmienic podpask臋 i nie mia艂am jej gdzie wyrzucic wi臋c wywali艂am za okno a ona polecia艂a na okno pasa偶er贸w jak wysz艂am z towalety to sie wszyscy tak smiali ze szok ale wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ivvva
niestety normalnych kibelkow jak na lekarstwo, pare razy musialam zalatwiac sie w jakichs piwnicach w bloku, juz wole tam niz w krzaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂am w milionach toalet
publicznych,mam ma艂y p臋cherz w zwiazku z tym ZAWSZE jak gdzie艣 jestem poza domem to korzystam w publicznych kibli:-oNie m贸wi膮c ju偶 o jaki艣 wyjazdach:-PNied艂ugo chyba wydam specjalny przewodnik po publicznych wc,z ich opisem i ocen膮 gdzie s膮 najlepsze a gdzie najgorsze:-P:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂am w milionach toalet
mnhie te偶 ciekawi czy faceci,kt贸rzy korzystaj膮 z pisuaru zerkaja na penisy innych facet贸w,kt贸rzy te偶 w tej chwili si臋 za艂atwiaj膮:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy tu nie ma facet贸w
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slusznie
ja patrze w niebo

Udost臋pnij ten post