przede wszystkim 0 Napisano Lipiec 19, 2007 no Luśka ty jak tematem dowalisz to czapki z głów :P pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w publicznych toaletach Napisano Lipiec 19, 2007 jest całkiem wesoło:-D Najgorsze są te toi-toi:-o...a pozostałe publiczne nie są złe pod warunkiem,że są czyste i nie brakuje papieru:-PNo i nie ma w nich kosmicznych kolejek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuziii Napisano Lipiec 19, 2007 Pamiętam,jak wziełam środek na przeczyszenie,a szłam tego dnia do muzeum narodowego w Warszawie. Ytz raz mnie pogoniło. Sraka jak woda. Cała deska opaćkana.Musiałam czyścić po sobie. Obejrzałam Egipt i kilka wystaw i znowu sraka:P I trzeci raz też z czyszczeniem. Myślałam,że padnę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahahahaha Napisano Lipiec 19, 2007 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia Boleslawa Napisano Lipiec 19, 2007 czasami tak obficie nakituje , ze az beret nie domyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlatego ja nigdy nie biorę Napisano Lipiec 19, 2007 takich środków:-oA ja juz muszę wziąźć to siedzę sama cały dzień w domu z zapasem papieru toaletowego:-P Kiedyś mojej koleżance zachciało się kupy na mieście więc poszła do parku w gęste krzaki a że akurat wrcałyśmy ze szkoły za papier toal.posłużyły jej wolne kartki powyrywane z zeszytu;)Wołała pójśc w krzaki zamiast do toitoja:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakrecona lala Napisano Lipiec 19, 2007 Wiecie co ja kiedys zrobiłam w publicznym kibelku?...Byłam z facetem w pabie i bylam po 2 piwkach ...zapomniałam podniesć deskę i wylałam się na nią ..a że po 2 byłam to tego moczu było naprawdę sporo ...Wycierałam to chyba z pół godziny i bałam sie ,żeby nie wylało sie za kabinkę ...Wstyd!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Niewiasty nie marnijcie cennego moczu. przydatny doskonale jest do szybkiego kiszenia ogorkow w beczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez kiedyś nałałam na deskę Napisano Lipiec 19, 2007 bylo to na przerwie w szkol(byłam trzeźwa)śpieszyło mi się,wpdam do kibla,ściągam spodnie,gatki i leje....patrzę się a tu deska opuszczona:-oNa szczescie nie nalam za duzo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena 30xxx Napisano Lipiec 19, 2007 a wiecie co? uwazajcie,jezeli w pozycji na malysza chcecie zrobic"drugie danie" to sila odrzutu z tylka moze spodowowac,ze za.......caly kibel.Mi sie tak zdazylo.Bylam w jednej firmie.Pol godziny wcieralam,moczylam reczniki,zmywalam to.Zamknelam glowne drzwi,ludzie pytali"nic pani nie jest" a ja"nic,wymiotuje" :D pozniej godzine rece szorowalam.Wtedy mnie przypillo,z reguly staram sie nie zalatwiac w miejscach publicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie sie tez tak zdazylo Napisano Lipiec 19, 2007 ale wstydzilam sie napisac :D hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja kiedyś w pośpiechu Napisano Lipiec 19, 2007 z pełnym pęcherzem zapomnialam ściągnąć gaci(miałam stringi na sobie):-otzn.byłam u siebie na chacie,lecę do wc,ściągam ładnie podnie,siadam na kibelku i leję..................przez te majtkiDobrze,że byłam u siebie w domu:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja kiedyś w pośpiechu Napisano Lipiec 19, 2007 *Spodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorris zd. Czeslawa Napisano Lipiec 19, 2007 ja musialam kiedys na randce w parku sikac przez ponczochy , ktorych nie moglam zdjac bo by sie wydalo , ze juz nie jestem dziewicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2007 :D a co myślicie o takich kiblach wolno stojących na wsi?? jak byłam mała, jeździłam z rodzicami na tzn wczasy pod gruszą :) taki sraczyk zawsze mnie totalnie przerażał :O a ten smród... dlatego wolałam skoczyć do pobliskiego lasu zaopatrzona w srajtaśmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ooooooooo nie, wszystko tyko nie latryny czy coś tam:O Jak bylam mała moje \"mondre\" kuzynki zamkneły mnie w takim kiblu a tam ciemno smród i w ogóle klaustrofobia sie nasila:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie kible są straszne Napisano Lipiec 19, 2007 ciemno,ciasno,w lecie potwornie gorąco,smród,pełno much i brak wody:-o Nie wiem jak bym wytrzymała mając u siebie taki kibel,w dodatku jeśli jets on spro oddalony od domuCzasmi chyba zdążyc do niego nie można jak się baaaaaaaaaaardzo chce:-oA zimie w mrozie też ciężko do niego dotrzeć,ciemną nocą to w ogóle strach tam iść:-o Gdybym mieszkała na wsi i miałą taką toaletę to pierwsze co bym zrobiła to wydała bym nawet osttani grosz aby zrobic sobie w domku normalny kibelek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*pastereczka* 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Jasne że jak w publicznej to tylko na Małysza. Tak przytrafiło się mnie i mojej kolezance,miałysmy 16 moze 17 lat.Szłysmy wymalowane odwalone jednym na dworzec pks, targamy ze sobą zakupy z ubraniami i koleżance zachciało sie sikać.Iśc do toalety dworcowej fujj,kto był ten wie.Sytuacja z tych ekstremalnych ,kolezanka przestępuje z nogi na nogę coraz bardziej nerwowo.Kilkadziesiąt metrów obok malutki park.Pusto,zero ludzi.Wręczając mi siaty pędzi pod krzaczek. Spodnie w dół ,kuca i robi swoje.Nagle widzę że pare metrów za nią z krzaczorów wyłania się policjant.Ja śmieję się do rozpuku nie mogę wydusić z siebie słowa,żeby ją ostrzec ona nie wie o co chodzi,gołym tyłkiem zwrócona do niego tez zaczyna sie smiać.Ten obchodzi ją szrokim łukiem i krzyczy coś że to wstyd,ze za takie zachowanie nalezy się mandat itp.ale odstapi od tego bo takim rozesmianym dziewczynom humoru nie chce psuć.Koleżanka spowiła się purpurą i naciągajac gacie wydukała miłego dnia panie policjancie. Do dzisiaj się z tego smiejemy sie z tego ,ale wtedy była na mnie zła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehhehehehehehe Napisano Lipiec 19, 2007 :-Ddobrze,ze nie wklepił Wam tego mandatu:-P W sumie nie trzeba byłoby latac sikac po parkach gdyby na miescie było wiecej ubikacji,nawet tych toi toi.A tak gdy czlowiekowi sie zachce a w poblizu brak wc to musi latac po krzakach:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lillyy Napisano Lipiec 22, 2007 widze, ze cos malo tu ostatnio piszecie:P drukujcie, drukujcie bo milo sie czyta ten topik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to macie problem 0 Napisano Lipiec 22, 2007 a na obozach harcerskich kopalo sie latryny i kibelki zbijało z desek. na początku każdy na nie siadał, ale potem nie dawalo rady:o sikać można było nie siadając na nie-gorzej z czymś grubszym:p no i pewnego roku po 3 tygodniach obozowania przyjachałam z \"tym gościem\" do domu:p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2007 mam pytanie do panów ;) jak to jest w toalecie... sikacie do pisuarów i... zerkacie na penisy sikajacych obok? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ha ha ha ... Napisano Lipiec 24, 2007 też mnie to zawsze nurtowało:):):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wstydzę się Napisano Lipiec 24, 2007 cholera ja miałam taką sytuację, że w toalecie w pociagu kiepskim bardzo musiałam zmienic podpaskę i nie miałam jej gdzie wyrzucic więc wywaliłam za okno a ona poleciała na okno pasażerów jak wyszłam z towalety to sie wszyscy tak smiali ze szok ale wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ivvva Napisano Lipiec 24, 2007 niestety normalnych kibelkow jak na lekarstwo, pare razy musialam zalatwiac sie w jakichs piwnicach w bloku, juz wole tam niz w krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam w milionach toalet Napisano Lipiec 24, 2007 publicznych,mam mały pęcherz w zwiazku z tym ZAWSZE jak gdzieś jestem poza domem to korzystam w publicznych kibli:-oNie mówiąc już o jakiś wyjazdach:-PNiedługo chyba wydam specjalny przewodnik po publicznych wc,z ich opisem i oceną gdzie są najlepsze a gdzie najgorsze:-P:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam w milionach toalet Napisano Lipiec 24, 2007 mnhie też ciekawi czy faceci,którzy korzystają z pisuaru zerkaja na penisy innych facetów,którzy też w tej chwili się załatwiają:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy tu nie ma facetów Napisano Lipiec 24, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slusznie Napisano Lipiec 28, 2007 ja patrze w niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach