Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokieteria

Jak poznac, ze sie spodobałam męzczyźnie?

Polecane posty

Gość p. Justynaaaa
Komentarz jest zbędny. Szczególnie gdy autorka opowiadania dołączyła doń morał. To ogranicza bardzo możliwość postrzegania opisanej sprawy inaczej niż autorka.:)

Gość żabia królewna
Prawdziwy mężczyzna? Odważny. Szczery. Prawy. Cierpliwy. Nie krzywdzi innych, nie robi scen, nie histeryzuje. Zrównoważony. Zdecydowany. Przedkłada "robienie" nad "gadanie". Inteligentny przede wszystkim emocjonalnie. CDN. Jak znajdę czas. Jak znajdę takiego, to też Wam powiem. :D

Gość p. Justynaaaa
Ale nikt nie naskakuje na nikogo! Dyskusja odbywa się przecież na poziomie słownym.

Gość Pamela P.
Zapomniałam dodać ,ze nazwiska zostały celowo zmieniona ,jednakze historia jest prawdziwa. Mozna ja okreslic jako- przestroga:) Pozdrawiam

Gość p. Justynaaaa
Zgadzam się z Żabką a całej rozciągłości.:)

Gość pewnie wszystkie jesteście
same

Gość dfsdsd
Co to znaczy odwazny? Ze ma uratowac dziecko z plonacego budynku, skoczyc z samolotu brz spadochronu, czy moze walczyc z kilkoma dresiarzami?

Gość p. Justynaaaa
To wrzucę na ruszt moje bezsensowne pytanie (jako że i tak uznano, że zrzędliwa ze mnie baba:( ) : gdzie i kiedy kończy się kobieta, a zaczyna mężczyzna? :P To może jeszcze jedno, trochę podobne: gdzie i kiedy kończy się chłopiec, a zaczyna mężczyzna? :P

Gość dfsdsd
nie, nie mozemy, wszedzie cie pelno ty spamerko jedna

Gość żabia królewna
Odważny potrafi bronić swojego zdania oraz występować w obronie słabszych. Nie tylko i nie przede wszystkim fizycznie. Czy jesteśmy wszystkie same? A skąd takie przypuszczenie? :D Część z nas po prostu wyzbyła się złudzeń i żyje z "dostępnymi" mężczyznami. :P

Gość żabia królewna
Chłopiec kończy się tam, gdzie mężczyzna zaczyna brać odpowiedzialność za siebie, a czasem i za innych - gdyż dostrzega, że jego decyzje wpływają nie tylko na niego, ale i na innych. I widzi nieco dalej niż koniec własnego podwórka. ;-)

Gość a kobiecie to wystarczy
jak patrzy na swoje podwórko i ciągnie. Moje, moje, moje

Gość p. Justynaaaa
Dziękuję, Królewno za odpowiedź.:) Napisałaś, gdzie. Napiszesz jeszcze, kiedy?

Gość żabia królewna
Właśnie wtedy, kiedy zaczyna dostrzegać wpływ własnych decyzji na cudze życie. Zwłaszcza ten wpływ niezupełnie bezpośredni i nagły. I gdy zaczyna przedkładać inteligencję emocjonalną nad tę intelektualną. ;-)

Gość Ryba_Tse-Tse
Wiesz co? Żabia? Wydaje mi się, że znam taki egzemplarz, który wypełnia wszystkie Twoje oczekiwania i to nawet z pewnym naddatkiem :-)

Gość p. Justynaaaa
I kiereuje się rozumem, a nie przyrodzeniem.:) Ano właśnie, prawdziwy mężczyzna to taki, przy którym kobieta staje się (i czuje się) kobietą.:)

Gość żabia królewna
Obserwując Cię już jakiś czas mniemam, iż mówisz o sobie. Niestety, nie mogę się zgodzić - i po tych obserwacjach, i po "wysłuchiwaniach".

Gość p. Justynaaaa
Żabia Królewno, ja znam. Są tacy! Ciekawe czy każdego tyczy się jakieś "ale"...:o

Gość Ryba_Tse-Tse
Marudzisz, Żabia. Od upału zapewne... Korzystaj z okazji, bo przeleci koło nosa. A druga może się prędko nie zdarzyć.

Gość p. Justynaaaa
To wrzucę kolejne pytanie: czy prawdziwy mężczyzna się rozwodzi?

Gość Ryba_Tse-Tse
Dość dziwaczne, przyznam, jak na mnie, p. Justynaaaa. Mężczyzna się nie rozwodzi. Mężczyzna, który kocha wybraną przez siebie kobietę, kocha ją nie na żarty.

Gość p. Justynaaaa
Też tak uważam. A odpowiesz też na wyżej zadane pytania?

Gość p. Justynaaaa
Też tak uważam. A odpowiesz też na wyżej zadane pytania?

Gość p. Justynaaaa
Czkawka, przepraszam.:o

Gość rossalid
Jak sie spodobałas to.. wyroznia cie wsrod tłumu:) Innej nie słodzi, mowi o tobie. W koncu ty wazna jestes. Nie pokazuje sie publicznie/niepublicznie z innymi.. jak kocha tym bardziej Pyta sie jak sie czujesz co cie boli, wie o twych problemach. Nie zyje problemmai znajomych kobiet itp.

Gość Ryba_Tse-Tse
Które pytania, bo się nieco pogubiłem, p. Justynaaaa?

Gość p. Justynaaaa
Cytuję: 13:17 p. Justynaaaa To wrzucę na ruszt moje bezsensowne pytanie (jako że i tak uznano, że zrzędliwa ze mnie baba ) : gdzie i kiedy kończy się kobieta, a zaczyna mężczyzna? To może jeszcze jedno, trochę podobne: gdzie i kiedy kończy się chłopiec, a zaczyna mężczyzna? Koniec cytatu.

Gość Ryba_Tse-Tse
W głowie. Zaczyna i kończy. Smutnym jest fakt, iż w dużej ilości przypadków, "mężczyzna" nie wyrasta z gówniarstwa. Doprawdy, kobiecie z kimś takim żyjącej, trudno zazdrościć.

Gość p. Justynaaaa
Podoba mi się Twoja odpowiedź, Rybo.:)

Opowiem zartobliwie:) chłopiec konczy sie tam a zayczna mezczyzna gdy.. urywa znajomosci ze znajomymi kobietami;) a jesli juz to co one rzekna to on ciagle wtraca imie ukochanje tak I tez to lubi A ona ma teraz tez problemy, tez suzka niania. itp;)