Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minako Aino...

byłam dzisiaj nad jeziorkiem i sie napatrzyłam

Polecane posty

Gość no i ma ona rację

Gość to moze ja
dzieki za taka obszerna i rzeczowa argumentacje-no i ma ona racje.Przeczytaj co napisalem wyzej.To sie odnosi rowniez do ciebie...

Gość no i ma ona rację
napisalam mało bo nie chce mi sie rozpisywac na temat oblesnych kolesi w wielkimi brzuchami,ktorzy mając PIEKNE zony podrywaja 14 latki!Nie wiesz o czym napisalam wiec sie nie wtracaj!Taki z Ciebie SUPER samiec a siedzi na BABSKIM forum....phi:-P:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość Minako Aino...
to moze ja - tak, byc może masz rację - uogólniłam ale pisałam tylko na podstawie swoich dzisiejszych spostrzeżeń, widziałam, że w ten sposó zachowuję się mężczyźni tak samo mężczyźni, których spotkałam i próbowali mi udzielać rad dot. małżeństwa narzekali na ten stan oraz swoje zony

Gość no właśnie...też mnie to
rzopierdala:-P-faceci,ktorzy wypytują sie mnie i mojego faceta kiedy sie pobierzemy i ktorzy sami,bardziej niz ich zony naciskali na slub i dzieci teraz najbardziej narzekaja na swoje malzenstwa:-oSami chcieli sie ozenic,nalegali na slub,namawiali na niego sowje kobiety ,ktore nieraz nie chcialy wychodzic za maz lub chcialy jeszcze poczekac ze slubem teraz narzekają na sowje zony:-o

Gość to moze ja
Przestancie juz moze wypisuwac te szowinistyczne opinie.To jest zenujace.Czy tego nie widzicie?Autorka pisze w tej chwili,ze akurat opisala to,co widziala dzis.Czy jak zobaczysz jak bialy bije czarnego-to napiszesz ze biali to huligani i dorobisz do tego teorie?Bo tak wlasnie zrobilas.

Gość córka faraona
pisze na podstawie tego co widzę do tej pory nie spotkałam sie z takim zachowaniem ze strony kobiety a to co dzisiaj mi sie rzuciło w oczy "zainspirowało" mnie do zalożenia takiego tematu

Gość do autorki forum
mi nie przeszkadza jak mój chłopak patrzy sie na inne. to znak dla mnie ze z jego seksualnoscia jest wszystko ok. dodam ze nie czuje sie zagrozona