Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwostrada

Kto z Waz Ma NEOSTRADĘ?????????

Polecane posty

Gość nerwostrada

Juz mi ręce opadają, co chwilę rozłącza się modem-Wam też??Ja jestem z Wrocławia.

Start ---> Panel sterowania ---> System ---> zakładka: Sprzęt ---> Menedżer urządzeń tam masz listę zainstalowanego sprzętu. Odnajdź na niej swój modem, kliknij prawym klawiszem, wejdź we właściwości, zakładka \"Zarządzanie energią\" i odptaszkuj opcję \"Zezwalaj komputerowi na wyłączanie...\" To samo zrób z wszystkimi kontrolerami USB (kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej).

Gość nerwostrada
mam to zrobione juz dawno:(

Gość ja też narzekałam na neostardę
przez pierwszy miesiąc kilka razy dziennie traciłam połączenie.....zaczęłam dzwonic do TPSA - troche pomoglo, jest dużo lepiej:)

Gość a ja tez mam
i mi jeszcze nigdy nie rozłączyło:P

Gość nerwostrada
chyba kupie nowy modem

a mi konczy sie niedlugo pierwsza dwuletnia umowa z neostradą i na pewno skorzystam znow z tej opcji gdyz NIGDY przez ten czas nie mialam z nia najmniejszego problemu ale to chyba jedyny plus TP SA :(

Gość bo co
ja mam neostrade i kiedyś ciągle mnie rozłączało gdy ktoś dzwonił do drzwi domu, ale to raczej nie wina całej neostrady :) bo od kiedy komputer jest w innym pokoju ani razu tak się nie stało

Mam na sprzedaż modem do neo (Sagem), jak chcesz. Cały komplet z filtrami, płytką, pudełkiem itp. Używany oczywiście.

Gość nie wiem jak wyłączyć to
zarządzanie energią nie mogę znaleźć tego menagera sprzętu

Gość napisz proszę krok po kroku
znajdowanie tego menadżera urządzeń dosłownie krok po kroku, może tak mi będzie łatwiej znaleźc mam windows XP i małe w nich doświadczenie dzięki

Gość nerwostrada
a wiela kcesz za ten modem?

Gość tez mam problem z Neo
mam XP, probuje tak zrobic jak napisal Wielbiciel, ale jak wchodze w wlasciwosci to nie mam tam zarządzania energią :( ehhh w sumie to juz przywyklam do dzwonienia pod 0 800...

Gość jak przerywa
to proponuje sprawdzić połączenie między modemem a puszką(ewentualnie kabelek wymienić) i w samej puszce(brak dobrego styku)

Gość fafarafa40
a mi odpukac,wszystko dziala jak nalezy,mam neostrade od 9 miesiecy i tylko raz nie bylo sieci przez pare godzin

Gość nerwostrada
Wielbiciel-pasuje:D napisz do mnie na meila annasg1@gazeta.pl No i czy ten modem aby na serio sprawny ino jest:DBo niesprawny to ja mam:DChociaz juz sama nie wiem czy to wina modemu czy tej posranej nerwostrady:( Wyslij mi na meila fotkę, koszt przesyłki i ewentualne dane do przelewu.

Gość nerwostrada
wielbiciel-a może za pobraniem?albo na allegro wystaw 1zł a jak bym kupiła za 35-wiesz-nie znam Cię i nie wiem czy mnie w jajo nie zrobisz-sorki z góry, ale wiesz jak jest... Dodam, że mam nerwostradę 2,5 roku i takie szopki dzieją się od kilku dni...

Gość 543210
Mam neostrade i żadnych komplikacji. Ale mam linuxa.

Gość fritz
proponuje każdemu zainstalowanie w miejsce modemu TP routera FritzBoxFon. Nie dość, że masz ciagle połączenie z neostrada - 24 godziny na dobę - to masz mozliwosć telefonowania ViOP bez załączenia komputera ze zwykłego aparatu telefonicznego. Na temat VoIP mogę napsiać wiecej jak to kogoś interesuje.