Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaun650

Debile nie dają za wygraną

Polecane posty

Widzę, że pomimo zastrzeżenia mojego nicku, debile nadal próbuja różnych sposobów na podszycie się. Np. w wyrazie \"Klaun\" zamiast małej litery \"L\" wstawiają duże \"I\" (bo te litery wyglądają podobnie) lub zamiast cyfry \"zero\" wstawiają dużą literę \"O\". I co, myslałeś, że jestem głupi i szybko tego nie odkryję? Dlatego uwaga do wszystkich forumowiczów- jedyny normalny z takim nickiem zastrzezonym to pisanym przez małe \"L\" i z zerem na koncu, a nie \"O\".

W tym nicku \"O\" od zera łatwo odróżnić- bo \"O\" jest bardziej okragłe, a zero bardziej jajowate.

Nie słucham tych debili z pomarańczowymi nickami. I z nickami podobnymi do mojego.

Gość KLAUN
:P

Kurczę, że też o tym nie pomyslałem, a jest jeszcze znacznie prostszy sposób na odróżnienie nicków. Wystarczy kliknąć na górnym pasku narzędzi menu \"Edycja\", następnie polecenie \"Znajdź\", w wyszukiwarce wpisać \"Klaun650\" i kilkakrotnie klikać przycisk \"Znajdź następny\". I wtedy moje nicki to są tylko te, które bedą zaznaczane.

Gość cieszymy sie razem z tobą
powiedziec ci czym sie roznicie? stoopką to po pierwsze. poza tym ty gdy się kliknie na nika masz w opisie usmiechy,twoja kopia nie. poza tym zamiast małego el kIaun wstawił I. nie widać roznicy zbytnio. tyle ode mnie ❤️

poza tym ty masz 12 postów, a 2 twoje podróbki mają tylko 6,czyli o 1/2 mniej. ot,cała filiozofia. aj faceci,faceci czym wy myślicie??? :o :D :classic_cool: ❤️

też prawda :D

Gość podszywacz nocny
cieszymy sie razem z tobą - wypraszam sobie:-p nie mysle o czym tylko - o kim :-p

hahahaha doooooobre,dooobre :D 🖐️