Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guciowa pani

pytanie o seks oralny. Jak to jest u Was?

Polecane posty

Gość guciowa pani

CChodzi mi o to, jak długo pieścicie oralnie partnera, żeby go zaspokoić do końca? Ile to trwa? Czy musicie bardzo długo go piescic czy wystarczy np 5 minut pieszczenia i Wasz partner konczy? jak to jest u Was?

Gość tereferere
u nas zależy to od pozycji w jakiej to robimy... jak on jest na stojaka, albo klęczy to idzie szybciej :-) a jak leży to moge ciągnąć i ciągnąć aż mnie buzia i zęby bolą a on może tak dalej ;-)

Gość o esssssus nie mogje

Gość guciowa pani
Pytam bo zastanawia mnie czy normalne jest to, że u mnie facet kończy już po 1 lub po 2 minutach pieszczenia. W czasie "normalnego" seksu stosunek trwa długo, natomiast gdy robię mu "loda" kończy bardzo szybko. Jak myslicie? Czy to normalne?

Gość guciowa pani
;) ;) mrugam dwa razy :):) hehe

Gość jeśli 69....
to zmany się na tyle dobrze że jak jedno z nas dochodzi to trochę to drugie zwalnia i staramy sie szczytować razem...

Gość ja ja nie moge
bo mi nie rzygac chce ;)

Gość jeśli 69....
lubimy sex oralny i długo się tak pieścimy...

witam! u mnie to zalezy przede wszystkim jak długo poszcze :P czasmi strzelam po 3 minutach a czasami..... po 20 czasami jak ukochana włozy mi podczas lodzika palec w tyłek do dochodze o połowe szybciej... i jak juz ktos wczesniej napisał pozycja tez ma znaczenie. jak stoje a dziewczyna kleczy to szybciej, w innych to trwa dłuzej. a juz najszybciej wtedy gdy stoje i sam wkładam w usta....

Gość guciowa pani
_FIGO-FAGO_ ------- czyli uwazasz ze to ormalne ze on tak szybko konczy? To mój drugi partner seksualny, u pierwszego trwało to zazwyczaj z 20 minut. A u tego minute, czasem nie wiem czy to ja cos robie nie tak czy po prostu on tak juz ma.

Gość guciowa pani
halo :) jestescie tam? :)

A może mu tak jakoś zbyt silnie to robisz, albo gryziesz. Nie każdy to lubi tak mocno. Może technika nie taka i należałoby o modyfikacji pomyśleć.

Gość guciowa pani
skoro technika nie taka to czemu tak szybko konczy? To chyba nie skonczyłby jakby było mu źle? Nie wiem, dlatego pytam Was o radę.

Gość gbwoeiu
to zależy od stanu jego podniecenia... widac strasznie to na niego działa i strzela szybciej... ni eprzejmuj sie jest OK

No właśnie, on tak szybko kończy, bo bodźce zbyt silne. Jakbyś nieco \"złagodniała\" , może by to trwało dłużej. Wszytko masz Ty w swoich rękach. Chyba się Wam nigdzie nie spieszy, co innego Julek, on ma tempo jak w Formule 1.

Gość guciowa pani
JUlek co Ty bredzisz :P:P :):)

sorki. w pracy jestem i nie moge tak szybko odpisywac :P no wiec... moim zdniem to powinnas sie cieszyc ze tak szybko dochodzi! naprawde... ile to ja razy słysze od mojej kobiety ze mogłbym juz dojsc bo juz siły nie ma itp itd. po prostu jak chcesz sie z nim dłuzej bawic to nie machaj w ogole reka, jedynie ustami, baw sie jąderkami, liz go jedynie a ssanie to jedynie od czasu do czasu....

Gość guciowa pani
dziekuje _FIGO-FAGO_ :):) Moze jeszcze jakies rady? Moze ktos sie dołączy do dyskusji? :)

Gość kllk
konczy szybko bo ssiesz jak odkurzacz.To nie on tak ma tylko ty robisz to za mocno i szybko

Gość guciowa pani
i dla niego to pewnie jest złe... Bo przecuiez to ma byc dla niego przyejmne a im dłuzej tym przyjemniej, prawda?

To nie jest tak wcale koniecznie. Nie wszystko co długo trwa musi być odlotowe. Napewno jest jakiś czas optymalny, dla każdego inny. I dla tego samego osobnika w zależności od sytuacji też zrróżnicowany. Tak to już dziwnie z nami homo sapiens.