Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

underground07

nastoletnie mamy - popelnijmy smobojstwo

Polecane posty

Najwazniejsze chyba czy sama tak uważasz. To twoje życie i twoje odczucia są ważniejsze niż opinie innych.

Gość pieprzysz głupoty
ja mam 33 lata i nie mam dziecka- może to ja przegrałam życie?

Gość durna autorka
ale autorka sie za młodu puściła i jeszcze innych opierdala którzy jej to mówią:D babka sie podjarała :D

Gość idz na krzak
lepiej popełnij.wtedy mniej kłopotu bedzie z dociązaniem rodziców, z wydatkami, Nie bedzie ciebie i problem zniknie.

To od razu mów, że chcesz się ponawalać z innymi i urządzić głupkowata pyskówkę.

Gość wstyd taki
wstyd.Pipe dała a chłop wyruchał ją.I szczyci sie tym.Przegrała zycie.Rodzice wstydu sie najedli,curka ciże przwlekła.

paulka - zmiescisz mnie do tej trumny? ;D chryste, no nie pogodze sie, w koncu mi uswaidomiono, ze jestem dziwka i sie puscilam... ehh:( Z rodzicami juz nie mieszkam, chyba masz problem ;) :classic_cool:

Gość wstyd taki
córka ciążę przyniosła i teraz dumna taka ze pipe dała do zerżnięcia jak tylko pipawłosami obrosła.A chłop taki odpowiedzialny ze nie umiał w pore wyjąc. Czym sie chwalic?

Gość wstyd taki
wytykanie błedów- czyli brak argumentów.Wez lepiej sie nie odzywaj i zmiatajj do pieluch. Taki wstyd ze powinnas na klęczkach do kościoła ze przed slubem pipe dałas.

tak tak tak!!!!!!!!! Wszystkie jesteśmy poj...ane!!!!!!!!!!! Do 30stki zakaz robienia dzieci!!!!!!!!!!!! i zakaz sexu!!! :) trzymajcie sie cieplutko młode mamy :)

Gość boisz się wizyty
jak to do 30stki? Po 30stce, to już powolutku do trumny się trzeba kłaśc według tutejszych standardów!

mialam tak na poczatku, ale teraz to ignoruje bo w koncu nikt nic po mnie nie wie, a to ze nawet nie stara sie dowiedziec a wydaje nad kims sady- swiadczy tylko o nim. w kazdym razie rowniez pozdrawiam mlode mamy;)

Uszy do góry - Kafeteria to katalizator ludzkiej frustracji i kompleksów. Stawiam duże piwo, że 90% osób obrzucających Was obelgami, w życiu nie odważyłoby się Wam tego powiedzieć w realu. Tacy już z nich nonimowi \"bohaterowie\".