Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konopia ze mnie

CALE ZYCIE ZLE DOBRANY BIUSTONOSZ

Polecane posty

Gość konopia ze mnie

nosilam zawsze 75B albo mam nawet jeden 85B i bylo mi z tym dobrze staniki nie wydawaly mi sie duze byly dopasowane i wygodne teraz jednak patrze na tabele i wychodzi na to ze powinnam nosic 75A taki rozmiar nosilam jako mala dziewczynka i watpie zebym mogla znow powrocic do tego rozmiaru. zalamalam sie moje piersi sa az tak male?czy ktos ma podobny problem lub ma dla mnie jakas rade?Z gory dzieki

wszytsko zalezy od firmy produkującej biustonosze oraz od modelu. ja w bustonoszch sportowych mam 75 b podczas gdy elegancki koronkowy biustonosz w tym rozmiarze jest na mnie za mały mimo iż produkowany jest przez ta sama firmę.

Gość UYTRTY
no czasem tak bywa ale tabele tez moga sie mylic

Gość anuuuuuuuuula
Ja mam ciut odmienny... Co kupie biustonosz i zaloze to sie okazuje, ze mnie gryzie i musze oddac mamie ;( Sama mam takie starte, cerowane juz, bo zaden z tych nowych nie naaje sie dla mnie do noszenia :(

Gość lololo
jak Cię gryzie nowy biustonosz to zaraz po kupieniu, a PRZED założeniem upierz go :) Zmiękczysz materiał i nie będzie gryzł. Słowo.

Gość qawa
anula a moze ty masz klatke piersiowa zapadnieta dlatego biustonosze ci nie pasuja ja mam kolezanke z zapadnieta klatka piersiowa ma duzy biust ale przez to nie moze nosic biustonoszy ze stelazem i nie kazdy jej pasuje

Gość konopia ze mnie
a co ze mna plis troche zainteresowania mi okazcie

Gość anuuuuuuuuula
nie wiem czy mam zapadnieta czy nie... pasuja mi. Co zaloze to jak ulal, nie o to chodzi :D Oczywiscie zawsze piore przed noszeniem juz!!! kazda bielizne ;) Gryzie mimo wszystko :]

Gość czepik
"a co ze mna plis troche zainteresowania mi okazcie" ??????????? o matko :O:O

konopia. Wchodzisz do sklepu i bierzesz rozmiar jaki Ci się podoba jesli nie pasuje bierzesz kolejny. To co wychodzi z tabelek chyba nie powinno Cie przejmować. Jeżeli do tej pry byly dobre na Ciebie biustonosze w takich rozmiarach jak piszesz to po co masz sie wciskac w te jakie wychodzą Ci z tabeli ?? Dla zasady i potwierdzenia reguł zawartych w tejże tabeli ?? Pomyśl 🌼

Gość pigmenta
ja te większe dobrze leżały, to w czym problem ? dalej je noś