Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejejejej

JESTEM ZSZOKOWANA JAK CZYTAM TU ZE BIUST 75 D TO BIUST DUŻY!!CHORE KOBIETY!!

Polecane posty

Gość dsfds
jamam 80 E i mi sie wydjae idealny nie za duzy nie za maly :) ale jestem wysoka wiec az tak nie widac ze az tak wielki jest :Dmam 185cm

Gość lololololol
No a ja mam 162cm.. i mam takie balooony ;/ Moja róznica to 17 cm ;O Ale moje pieersi są bardzooo pełne.. ejejejejejej - ty masz 20cm różnicy.. to ty powinnaś nosić 75DD.. albo 70F ciekawskie jajko - ty masz 22cm.. a powinnaś nosić .. hmm.. właściwie tak jak 'ejejejejejej' :) Bo też powinien być dobry.. no chyba, że ciupeńke za duzy to 75E lub 70FF Zobaczcie do tabeli rozmiarów ;) http://stanikomania.pl/pliki/tabela_rozmiarow.html

Gość biust 80 E
Ja mam 80 E i to nie jest duży biust... Jestem dość tęga - tak w całości - i ten biust naprawdę nie jest imponujący...

Gość kiraa
ja mam biust jak ta pani ze zdjecia na str 1, moze ciutke okraglejszy. nosilam 75D zamienilam na 65FF. moim zdaniem mam sredniej wielkosci biust. a te co pisza ze biusty D i wyzej to niewiedza ze miska nic nie znaczy bo liczy sie przede wszystkim obwod. przyklad: kobieta o rozm 60C, 70C, a 80C to pokolei: bardzo male, male, srednie.

Gość Nycia
Ja mam pod biustem 76 a w biuscie 95. Mam 17 lat i chlopcy uwazaja ze natura mnie konkretnie obdarzyła :) Lubię swoje piersi i chciałabym mieć większe.. Ogólnie jestem szczupła więc piersi wyglądają bardzo ponętnie przy mojej figurze. :) Pozdrawiam wszystkie kobitki troszczące się o swoje biuściki :)

Gość no teraz to już się kompleksów
nie pozbęde nigdy :O jak tu piszecie, że 75D to mały a w luźnej bluzce bez stanika wyglądacie jak deski. To ja chyba wklęsła jestem :O a już prawie udało mi się przekonać, że są całkeim ładne :O

a co ja mam powiedziec: 75 A i same push-upy :(((( a wy sie sprzeczacie ze nie macie duzych biustow... popadam w kompleksy :(((( buuuu

Gość cycatttta
ja mam 75 D i uważam, że to bardzo duże piersi, cale życie mam kompleksy z tego powodu :/

Gość ten kalkulator jest dziwny
Mi wyszło, że mam 65H. Nie wiem jak to możliwe...

Gość kafiereryja
cycatttta ja mam 75 D i uważam, że to bardzo duże piersi, cale życie mam kompleksy z tego powodu :/ sprawdz sobie najpierw jaki masz rozmiar dokładnie, bo skoro pszesz ze masz duzy biust i miske D to na 99 % jestes w błedzie i nie powinnas nosic miski d tylko wieksza :P po lewej sreonie wpisz swoje wymiary i zobaczysz co ci wyjdzie : http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Gość kafiereryja
ja z miseczki b przerzuciłam sie na D odejmujac jednoczesnie kilkanascie cm z obwodu i jest idealnie :)

Gość z obwodami jest różnie
ja mam tak każdy kalkurator wylicza mi 75 a jestem na granicy pomiędzy 75 a 80 cm pod biustem miseczka przy 75F np jest idealna ale już sie nie dopne nawet na max wydechu na ostatnie zapięcie ;) także trochę to dziwne D jak jest dobrze dobrany wcale nie jest duży tylko taki średni mierzcie sie kobity bo to czasem z kilometra widać jak cycnik źle dobrany np pod bluzką

Gość krwinka2
debilka to ty jestes,75 to duzy biust!!!!

Gość do ejejej
twoje wymiary wskazuja na miseczke c a nie d bo masz różnice 20 cm ja mam różnice 15 i nosze b

Gość do ejejej
dziwna ta wasza numeracja

Gość do ejejej
haha! wg polskiej rozmiarówki wyszło mi 60c a wg brytyjskiej 60d dobre :D

.duży to ma doda.!!co za debilizm. Doda też ma D :D Ja zawsze słyszałam że mam duży biust,wg mnie taki średni raczej był,nosiłam rozmiar 70D (z braku laku,bo mniejszy niż 70 to raczej nieosiągalny do niedawna był).Dopiero po skorzystaniu z brafittera okazało się że mój właściwy rozmiar to 60 G :)I wszystko zależy od stanika,nawet przy dobrze dobranym staniku"gąbkowym"mój biust wygląda na naprawdę duży,w miękkim gdzieś ginie i raczej niewielki się wydaje :(

Gość gametka
No ja mam 75 d , w wymiarach to jest jakieś 100 w cycach i 82 pod. I uwazam, ze MAM duże cycki. Moje kolezanki ze studiów mają albo zupełnie nic, naprawdę takie cycki, które bez stanika moze na centymetr odstaja od klatki, inne mają male cycuszki wielkości połówki niedużej pomarańczy - i na ich tle to ja mam cyce jak donice.

Gość teraz mamy dziwne czasy
gametka ty masz miseczkę E a nawet F ja mam podobnie jak ty i w D cycki wyglądają fatalnie a E albo F ładnie się formują miseczka E to jakieś 18-20 cm różnicy ;) acha tylko 5% polek nosi dobrze dobrane staniki ;)

Gość teraz mamy dziwne czasy
dobra zmierzyłam sie na nowo i pod biustem mam więcej sorki ;)

Gość gametka
Jak sie formują, tak sie formują. Te moje wymiary są na oko, bo z biustonoszami to jest tak, że w różnych formach są różne rozmiarówki, a nawet w jednej firmie różne modele - jeden pasuje, inny nie. Mam teraz parę staników, które są w róznych rozmiarach i cycki dobrze wygladają, nic nie majta, wszystko sie elegancko trzyma na swoim miejscu, więc tu nie narzekam i nie na tym polega problem, o ile w ogóle jest jakis problem. Bo właściwie to ja sie na nic nie uskarżam, tylko stwierdzam, że mam duże cycki - w tym moim staniku 75D, w którym wszystko lezy idealnie, więc chyba mogę go przyjać za swój rozmiar. Bo srednie cycki to dla mnie takie przeciętne, u kobitki 60-65 kilo - wielkosci polówki pomarańczy. Moje cycki sa wieksze niż połówki pomarańczy. Są wieksze niż u moich kolezanek, z mojej paki to ja mam największe cycki, wiec uwazam, że mam duże, to wszystko. A to, ze ktoś ma gigantyczne, to nie oznacza od razu, że ja mam swój pogląd zrelatywizować

Gość po coś sie ma metr krawiecki
i sie mierzy najlepiej z czyjąś pomocą

Gametka, mieścisz się w 75D przy 100 cm w biuście? Ojj.... Tabelkowo powinnaś nosić polskie 75G/brytyjskie 75E. Czy po wygarnięciu biustu spod pach do misek, wyregulowaniu ramiączek (muszą być napięte i lekko unosić biust ale bez wbijania sie w ciało) fiszbiny w tych 75D przylegają Ci do mostka między piersiami a z zewnątrz celują w środek pachy i biust nie bulkuje?

Gość cooo...........zatkało kakało
i sie dziwiom ,że polki nie umieją cycnika dobrać tylko 5% ma dobrze dobrane biustonosze

Gość jak sie nie wie to sie pisze
takie bzdury ,że osiwieć można baby zrozumcie ,że oznaczenie miseczek nic nie znaczy ;P ja sie tylko dziwie ,że jak ktoś wam daje rady to go wyśmiewacie ale to niestety świadczy o poziomie osób na kafe

no właśnie z tymi stanikami to są niezłe jazdy ja nosiłam całe życie 75B, jak chyba 95% kobiet. Poszłam do normalnego profesjonalnego sklepu z bielizną, gdzie panie dobrały mi stanik. I teraz noszę 70G i to wcale nie jest tak, ze G to jakieś gigantyczne cyce... Natomiast zaobserwowałam jedną rzecz. Odkąd noszę rozmiar 70G moje piersi bardzo się zmieniły. Są krągłe, jędrne i nieco urosły -ok. 2,5cm w obwodzie mi przybyło.

Gość nie mam pojęcia jak to możliwe
jak upchałaś 70G w 75B nawet w 75D byłby to problem