Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejejejej

JESTEM ZSZOKOWANA JAK CZYTAM TU ZE BIUST 75 D TO BIUST DUŻY!!CHORE KOBIETY!!

Polecane posty

skąd ja znam to wmawianie. Też tak miałam babka w sklepie chciała mi wcisnąć 80 D bo stwierdziła że będzie dobre

Gość gamoniek kafeteryjny
nie ma co patrzeć na baby w sklepach rodem PRL co sie na niczym nie znają ;) mi pani w triumfie wmawiała ,że powinnam nosić szerszy obwód od faktycznego (rozciągliwce o 20cm i to mało te trumfy srumfy)i wiesz co wyśmiałam babe i wyszłam i omijam srumfy szerokim łukiem :P jak sie ekspedientka nie zna to sklep traci klientów

Gość gamoniek kafeteryjny
heheh u mojej koleżanki w sklepie była babka co ma ileś tam M wyobrażacie sobie ;) pytała się o biustonosz bo ona w sklepie z bielizną pracuje ;)

Gość balonowa kobieta
niebieska,ten post to do mnie?:) Mialam dobierany stanik przez 2 rozne kobiety w tym celu wytrenowane,wiec raczej nie mogly sie mylic.Zazwyczaj kupuje 70g lub 75f,w zaleznosci od rozmiarowki danego producenta.Biust urosl mi po 2 ciazach,i-o dziwo-nie mam specjalnie "zwisow",z czego sie niezmiernie ciesze (maz tez:P) :)Czasem tylko jest problem z kupnem ladnego stanika i tyle:P

Gość 70G czy 75F to nie problem
heh jak szukasz na bazarku to wiadomo ,że ładnego nie znajdziesz ja 75G/H /I a nawet J widziałam śliczne normalne marki Polskie albo Angielskie Gorsenia Samanta nawet Kostar a z brytyjskich to Gemm M&S Panache Freya Masquerade i inny ale to chyba francuski Gorsard :P wysil sie i nawet popatrz na allegro i po sklepach internetowych i nie mów ,że nie ma bo nie widziałaś takich ....na wielkie cycory są a przecież 75F to taki średni (koleżanka nawet allesa zachwala w tych rozmiarach ale na moje nie ma)nie biadol tylko poszukaj są setki postów i tematów na kafe ;) szukaj mahedy ,best bra i nawet głaszczkę popytaj ;) one Ci doradzą ja nawet widziałam cycniki 110 G H w cudnych kolorach i fasonach w pewnym Rzeszowskim sklepie bieliźnianym ...wiadomo że miska rośnie wraz z obwodem prawda? jeśli na takie potężne kobity są ładne biustonosze....

Gość nie ma co sie słuchac
głupich bab w tandetnych bieliźniakach nawet w esotique są niedouczone triumfy to juz maskra

skorzystałam z tego kalkulatora i jestem w niemałym szoku... zawsze oceniałam mój biust jako nic specjalnego (75C) a po wpisaniu wymiarów (71/88) do kalkulatora wyszło mi 65E... i dalej zachodzę w głowę jak to możliwe, ale jak widać trzeba sie wybrać do jakiegoś dobrego sklepu i to sprawdzić:) nie zaszkodzi a napewno może pomóc. :)

Gość zal mi cie autorko
jak ktos w ogole nie ma cyckow to dla niego d to ogromnosc. I marzenie

Margeritt, Twoje wymiary właśnie na taki rozmiar wskazują :) 71/88 65(30)E brytyjskie 65F polskie :) Pamiętaj, żeby zakładać stanik w pozycji pochylonej, wygarnij wszystko spod pach i z pleców do miski, wyreguluj odpowiednio ramiączka, zapnij się na pierwszą haftkę :) Jeżeli nie będzie bułek/luzów, obwód nie wyciśnie Ci wałków, nie będzie luźny, fiszbina obejmie całą pierś, stanik nie zrobi Ci nienaturalnego kształtu z profilu, to znaczy, że będzie dobry :)

Gość do tych bałwanic ze zwisami
jak sie ktoś nie potrafi zmierzyć to ma problem :P i będzie mówił "D jak donice" tylko że np 60D to taki mniejszy biust;) czym sie przejmujecie takie oblechy nie zrobią wam konkurencji i będziecie przy nich błyszczeć w idealnie dobranych stanikach..gwoli ścisłości każdy biust obwisa i mały i duży :P kwestia ćwiczeń i dobrej bielizny :P ale jak sie nie chce to sie marudzi :P umiecie sobie dobrać spoko ;) wasza sprawa taką wiedzą nie nalezy się dzielić

Gość balonowa kobieta
[zgłoś do usunięcia] 70G czy 75F to nie problem heh jak szukasz na bazarku to wiadomo ,że ładnego nie znajdziesz ja 75G/H /I a nawet J widziałam śliczne normalne marki Polskie albo Angielskie Gorsenia Samanta nawet Kostar a z brytyjskich to Gemm M&S Panache Freya Masquerade i inny ale to chyba francuski Gorsard wysil sie i nawet popatrz na allegro i po sklepach internetowych i nie mów ,że nie ma bo nie widziałaś takich ....na wielkie cycory są a przecież 75F to taki średni (koleżanka nawet allesa zachwala w tych rozmiarach ale na moje nie ma)nie biadol tylko poszukaj są setki postów i tematów na kafe szukaj mahedy ,best bra i nawet głaszczkę popytaj one Ci doradzą Mieszkam za granica i to daleeeeeeeeeko od Polski:O Przez internet nie lubie kupowac ani ciuchow-z bielizna wlacznie,ani butow.Po kilku nieudanych zakupach calkowicie z tego zrezygnowalam.Poza tym lubie najpierw poprzymierzac i zobaczyc,czy dana rzecz dobrze na mnie lezy.Marek,ktore wymienilas,tu gdzie mieszkam,nie ma-oprocz Freyi,ktorej staniki zreszta srednio mi sie podobaja. No i na koniec-a gdzie ja napisalam,ze moje 75f to jakies olbrzymy?Wg mnie sa wlasnie w sam raz-ani za duze,ani za male.Ktos wczesniej napisal,ze miseczki wieksze niz d to juz duze i do tego sie odnioslam.Tyle🖐️

Gość balonowa kobieta
hmm...jesli stwierdzenie,ze czasem mam problem z kupnem stanika (i to z przymruzeniem oka),to dla Ciebie "uzalanie",to tylko pogratulowac.Musisz byc niezle znerwicowana:)

Gość balonowa kobieta
stanik mialam dobierany w porzadnych sklepach-to do osoby,ktora sugerowala,ze kupuje staniki na bazarkach:)

Gość balonowa kobieta
ups,pomylilam sie-Freyi tutaj nie ma.Popieprzylo mi sie z inna firma na "F". Nie nazywaj mnie paniusia,tepa strzalo,bo goowno o mnie wiesz,a allegro mozesz sobie z swoj tlusty zad wsadzic:classic_cool:🖐️

Gość do balonowej.........
ok mieszkasz za granicą i nie możesz znaleźć stanika dla siebie(to chyba mieszkasz w dalekiej Rosji albo Rumuni i tam żyjesz)... 75F wcale wielkie nie są ;) widać jeśli tak uważasz to na pewno nie potrafisz prawidłowo dobrać ;)żałosna jesteś faktycznie paniusiu i tępa strzało:P a na marginesie osoby przyjeżdżające z za zachodniej granicy ,na zachód od słowacji i niemiec to kobiety się skarżą ,że w Polsce bielizna badziewna i droga a tak w innych krajach ful wypas kolory rozmiary i fasony ;) i wcale nie takie drogie no jeśli faktycznie kupujesz po bazarkach albo liczysz ,że ceny w normalnych sklepach to kilka euro centów za stanik to teraz wiem czemu znaleźć nic nie możesz TAKIE RZECZY TYLKO W ERZE :P poszukaj postów best bra, mahedy oraz popatrz na stanikową mapę świata i nie dramatyzuj bo sama noszę 32H i (polskie 70J) i nawet w polskich sklepach znaleźć mogę i do Wa-wy nie muszę jechać po stanik. Czyli moje cycki to takie jak 75H i co wcale nie uważam ,że mam balony :P bo właściwie dobrałam stanik :P ty napewno nie jeśli tak uważasz bo 75F to średni biust na szerokiej klacie ok 85 a jak rozciągliwiec no nawet i 90cm pod biustem :P Jak nie umiesz sie mierzyć i nie znasz się na rozmiarach malkontentko to się nie wypowiadaj , bo akurat to ciebie żal czytać żegnam ktoś ma racje (napisał na kilku tematach) właściwe dobieranie staników i ładny wygląd to zbyt cenna wiedza żeby się nią dzielić

Gość ortografia się kłania balonowa
To bardzo przykre i smutne jak się wypowiada osoba na poziomie(która prędzej zignoruje wypowiedzi kierowane pod swoim adresem od osoby na niższym wg jej mniemania poziomie)- "tłusty zad wsadzić oraz tępa szczało":P pisze się jak juz "tępa strzało".oj chyba leczysz jakieś kompleksy niedowartościowana i zakompleksiona nastolatko jeśli wszystkich podejrzewasz o tłusty zad :P jestem zdania ,że na pewno się źle mierzysz ;P, polskie 75F jest średnie(oczywiście prawidłowo dobrane czego ty zapewne nie potrafisz i nawet nie wiesz co to za narzędzie miarka krawiecka)brytyjskie ciut większe. Masz kobito jakieś wewnętrzne rozterki+ problemy samej ze sobą + kompleksy= mieszanka wybuchowa prowadząca wkrótce do ...czyt. nerwica , psychozy ,zaburzenia osobowości;) Normalna osoba na poziomie zamilknie na takie uwagi ;)jak poprzednie posty. Swoja drogą śliczne te staniki z tych linków i niedrogie :)

Proponuję dla odwagi czarny nick sobie sprawić ;) Z pomarańczami raczej nie gadam bo większość to zaśmiecający fora podszywacze;) Śliczna bielizna z tych linków o ile się nie mylę na jednym nawet cudny gorsecik:) no normalnie można zjeść takie ładne :)

wiecie co okłamałam was tak naprawdę mam rozmiar 34R w brytyjskiej rozmiarówce;) przyrosłam swoim zadkiem do fotela...śpię razem z fotelem który wrósł mi w ciało stąd nick balonowa ;)

Gość jiolo
65B (polska rozmiarówka) to chyba miniaturka, nie? ;)

Gość biusty wzbudzają żywą dyskusję
od zawsze :P balonowa to chyba zabija cycami :P

Gość balonowa poka fote
jeszcze Ci zapłace:P

Gość balonowa kobieta pomaranczowa
ktos juz zdazyl moj nick zaczernic:D po pierwsze-nie zale sie,ani nie narzekam-czasami widze fajny stanik i rozmiarowke maja do np.d,ale mowi sie trudno i zyje sie dalej:) po drugie-juz napisalam,ze nie uwazam f za ogromne balony,a za rozmiar w sam raz; po trzecie-do osoby,ktora zarzuca mi brak znajomosci ortografii-albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem,albo jestes slepa.Napisalam wyraznie :"tepa strzalo",a nie "szczalo":O po czwarte-nie mieszkam ani w Rosji,ani w Rumunii.Tu,gdzie mieszkam,moge dostac swoj rozmiar,ale wybor kolorow jest ograniczony,a staniki nieraz dosyc drogie-na szczescie sa dobrej jakosci:).Na bazarkach nie kupuje-juz to napisalam.Pod biustem mam 75cm i juz wczesniej napisalam,ze-w zaleznosci od firmy-nosze albo 70g albo 75f.Jestem szczupla i kompleksow nie mam-w przeciwienstwie do niektorych na tym temacie;) Best bra o opinie pytalam:) i stanik mam dobrany idealnie,a wy po prostu czepiacie sie czegos,co sobie same dopowiedzialyscie i szukacie okazji do wylewania jadu,i tyle. Nastolatka od dawna nie jestem. Nie potraficie,denne baby,czytac ze zrozumieniem (bo sie nie uzalam,ani nie narzekam itd.itp.)i wytykacie mi bledy ort.,ktorych nie popelnilam ("szczala",hahahaha:D).Idzcie wszystkie do terapeuty,bo wam w koncu zylki popekaja:)

Gość balonowa kobieta pomaranczowa
niech wkleja foty te,co mi uzalanie sie nad soba i bledy ort. zarzucaja:)🖐️

Widze ,że podszywaczka ma problem ze sobą ale mnie to nie interesuje od tego są psychiatrzy :P Żałosna kobieto przed kim ty się tłumaczysz? Kogo to interesuje co myślisz?Mnie nie Acha dostęb z ebaya i z allegro jest na całym świecie już "tępa strzało" ...jak się nie wiedziało to sie bzdury pisało :P

Gość balonowa.kobieta.pomaranczowaa
haha,wszystkie moje pomaranczowe nicki bedziecie zaczerniac?:D

Gość balonowa kobieta ma bana
masz bana głupia pyzdo :P albo twoje IP